54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker

İnti ilimani konserine gitmiştim, Venseremos şarkısı Türkçeye çevrildi ya, adamlar çalınca biz eşlik ettik adamlar şaşırdı. Birisini sahneye davet edip şarkıyı söylettiler, adamların kendilerinin bile şarkının Türkçe versiyonu olduğundan haberleri yokmuş.

Benim itibarım hepimize yeter Erman kardeşim, yüzbaşı oldum diye seviniyorsun karşında paşa var :D

Hadi istikamet solun, marş marş :D :tank:
Vallahi biz o paşayı Sweety Kitten Operation ile içeri soktuk ağabey :D Paşalığı falan kalmadı yani o rütbe düşeli çok oldu :D Hatta öyle bir travma ki o paşa kendi kendine yarışmaları yasakladı ahahahah :D

Öyle değil mi Emrah Yıldırım :asd22:

Teoman Eraslan Tagında vermek istediğin mesaj nedir ? Ben öyle bir insanım mı demek istiyorsun ? Eğer öyleyse mazoşist misin ? Değilsen tagında yazan şeyi Erman Türker 'e atfen mi yazdın ?

Biz de o adamı gönderdik işte :red: Neymiş geçen sene 2. yarı top oynamamış :asd22:
Sorma yav Umut ile Burak'ı topla çarp çıkar Drogba'nın şu seyrettiğim maçtaki oyuna (olay sadece gol değil hıral gapak taktı salaklığı değil yani) katkısını veremezler , zaten veremiyorlar veremeyeceklerde !

Şu anda müsait değilim dışarıdayım. Takip edemedim şimdş baktım sonuca ama fena puan almamışım. Puan veren vermeyen herkese teşekkürler.. Derece yapanlara tebrikler.. Eray Öztürk teşekkürler.. Alpay'dan tam puan almışım :oley:

Vallahi biz o paşayı Sweety Kitten Operation ile içeri soktuk ağabey :D Paşalığı falan kalmadı yani o rütbe düşeli çok oldu :D Hatta öyle bir travma ki o paşa kendi kendine yarışmaları yasakladı ahahahah :D

Öyle değil mi @Emrah Yıldırım :asd22:

Sen beni Tosun Paşa ile karıştırmışsın yavrum :D

Yarın bakayım müsait olursam patlatabilirim. Ama siz yinede bu postu dikkate almayın.:D
Bugün ve yarın olmaz Eray :D Müsade etmezler maç var :asd22: Lakin Cuma veya Cumartesi müsaitsen yapabilirsin gibi geliyor :) Pazar - Pazartesi maçtan dolayı yine müsade etmiyorlar. Ben bir aksilik olmaz ise haftaya salı akşamı yarışma konusu açarım :D 55. mi olur 56. mı olur o biraz sana bağlı :D

Sorma yav Umut ile Burak'ı topla çarp çıkar Drogba'nın şu seyrettiğim maçtaki oyuna (olay sadece gol değil hıral gapak taktı salaklığı değil yani) katkısını veremezler , zaten veremiyorlar veremeyeceklerde !

Bende gitsin diyenlerdendim, ama bir sor neden gitsin dedim... :D Açıkçası maddi kriz yaşayacağımızı sanmıyordum hiç, drogba kadar değil ama onun bir seviye altında yabancı santrfor transfer ederiz nasılsa diye gitsin demiştim... Ama yönetim gitti koca sezonu Burak- Umut'a emanet etti.

Bugün ve yarın olmaz Eray :D Müsade etmezler maç var :asd22: Lakin Cuma veya Cumartesi müsaitsen yapabilirsin gibi geliyor :) Pazar - Pazartesi maçtan dolayı yine müsade etmiyorlar. Ben bir aksilik olmaz ise haftaya salı akşamı yarışma konusu açarım :D 55. mi olur 56. mı olur o biraz sana bağlı :D

O zaman hemen aç konuyu:D Pusuya yattım, Şarkı hazır.:dance:

Bizde kaçmak olmaz :D Protesto hakkımı kullanıyorum ben :D
ugly-man-funny-gif.gif

:D :D

Erman Türker, Teoman Eraslan, Tuna Köse tebrikler. :)

Eray Öztürk teşekkürler. :hat:

Geri
Üst Alt