54. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erman Türker

Kedilerin silahsoru geldi.
Tesekkur ederim herkese.

Potaya yine kedi soktuk hemde iki tane. Ne kadar komplo kursanizda gercegi degistiremeyeceksiniz.

Eurovision konusunds yetkili modlarim. Lobileri tabelasini cikaralim bir ara.
Sene sonu bakalim en cok puani kim toplayacak.

Teoman Eraslan Tagında vermek istediğin mesaj nedir ? Ben öyle bir insanım mı demek istiyorsun ? Eğer öyleyse mazoşist misin ? Değilsen tagında yazan şeyi Erman Türker 'e atfen mi yazdın ?

Hikayem gene uzun :) Söylediklerimin %100 doğru olduğunu tam bilmemekle birlikte bizim okulda latince konuşmayı bildiğini iddia eden bir hoca vardı. O bu sözün argümanın kalitesi kişinin kalitesini yansıtır diye çevirirdi. Yani aslında Mevlana nın dediği gibi anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır gibi bir şey. Ama yakın zamanlarda argumentum takısını atıp bu sözü çarpıttılar diye düşünüyorum . Şimdi ise şöyle kişinin fikirleri kişinin karakteri kadar değerlidir anlamında kullanılıyor. Örnek:O bir komünist onun dinle ilgili fikri değersizdir. Ama ben bildiğim anlamını kullanıyorum belki de yanılıyorumdur.

Kedilerin silahsoru geldi.
Tesekkur ederim herkese.

Potaya yine kedi soktuk hemde iki tane. Ne kadar komplo kursanizda gercegi degistiremeyeceksiniz.

Eurovision konusunds yetkili modlarim. Lobileri tabelasini cikaralim bir ara.
Sene sonu bakalim en cok puani kim toplayacak.
Doktor bey en son komodin olmuştu kardeşim :D İki tane sokamadınız yani malesef :D Biri karavana :asd22:

Geri
Üst Alt