- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Evet banada özelden yazdı @Aslan Türkoğlu. Çok sitemkardı. Neden ben oturmuyorum o kırmızı koltuğa diye. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Vlad stayla diyon yani :asd22:Oturturuz kardeşim
Yavaş oturtun bari de bir yeri incinmesinOturturuz kardesim ne demek
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yavaş oturtun bari de bir yeri incinmesin![]()
![]()
Tuncay Tum 12 verdi dimi sana.Ozan Tokgöz Can Uz Ali Ozer Alpay Asma Teoman Eraslan Tuncay Van Berkan Yavuz Mustafa Özbaş Ertuğrul Kaya Kemal Bulur Güray Ataman Tuncay Tum
Beyler unutmadan bu şampiyonluğu kazanmamı sağlayan değerli puanlarınızı esirgemediğiniz için teşekkürü bir borç bilirimBu borcu gelecek hafta içi offical yarışma açarak ödeyeceğim
![]()
Koltuğa diyorum zatenSenin için fesat
Tapatalk
Aslan bir an önce oturmalıYokyok bugun halletmeliyim bu isi ne demisler bugunun isini yarina birakma
Vallahi çok temiz basmış 12'yi benim Tuncay Tum kardeşim![]()
Oturturuz kardesim ne demek
Adam türkçeye tepki için doğmuş.
![]()
Tuncay Tum kedi lobisine fazlasın sen bak görüyorsun öyle değil mi?Diyorum ben içimizdeki hain Tuncay. arda abi hala laf etmiyor![]()
Hayır ağabey ben lobimi satamam ne olursa olsun benim lobimTuncay Tum kedi lobisine fazlasın sen bak görüyorsun öyle değil mi?Bal Porsuğu yakışır sana gel kim olursan ol yine gel
![]()
Ağabey puanlamayı son dakikaya bıraktım ondan olduVallahi çok temiz basmış 12'yi benim Tuncay Tum kardeşim![]()
Ben herkese puan veriyorum da kimsenin bana puan verdiği yok.Tuncay Tum 12 verdi dimi sana.
Sen bilirsinHayır ağabey ben lobimi satamam ne olursa olsun benim lobim
Sent from my SGH-I337M
Aslan'ın kelle avcılığına karşı iyi koruma sağlardık ama senin tercihin tabi ki İyi iyi sen hep böyle son dakikaya bırakAğabey puanlamayı son dakikaya bıraktım ondan oldu![]()
Sent from my SGH-I337M
Bu ilk ve son olacak ağabeySen bilirsinAslan'ın kelle avcılığına karşı iyi koruma sağlardık ama senin tercihin tabi ki
![]()
İyi iyi sen hep böyle son dakikaya bırak![]()
Orası hiç belli olmaz :asd22:Bu ilk ve son olacak ağabey
Sent from my SGH-I337M