Eyvah eyvahneyse ki şuan hesaplara gömüldü bizle uğraşamayacak durumda
Aha buldum It's not over![]()
It's over kardeşim. :asd22:
Yine tutmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah eyvahneyse ki şuan hesaplara gömüldü bizle uğraşamayacak durumda
Aha buldum It's not over![]()
Sohbetin bir yerine dahil olmak istiyorum ama yeni oldugum icin biraz saksi muamelesi görüyorum...![]()
İlk yarışman sanırım Atakan. Beğendin mi yarışmayı?
GT-I9300 Tapatalk
It's over kardeşim. :asd22:
Yine tutmadı![]()
@Güray Ataman Ama haksızlık etmeyelim, yarışma düzenlemek zor zanaat. Hafifletir mi bilmem ama @Erman Türker çalıyor ama çalışıyor.![]()
Size de geleceğiz efenim az bekleyin :asd22:Eyvah eyvahneyse ki şuan hesaplara gömüldü bizle uğraşamayacak durumda
![]()
Hiç ismi geçmeyen parça kalmadı yav![]()
Usta erken katıldın kurtlar sofrasına.
Bir iki ay kaynaşıp gireydin böyle olmazdı.
Ben 2 sene sadece mesaj yazıp çıktım forumda düşün. Şimdi yine iyi. O kadar cevap bile alamazdık biz.![]()
Sohbetin bir yerine dahil olmak istiyorum ama yeni oldugum icin biraz saksi muamelesi görüyorum...![]()
Usta erken katıldın kurtlar sofrasına.
Bir iki ay kaynaşıp gireydin böyle olmazdı.
Ben 2 sene sadece mesaj yazıp çıktım forumda düşün. Şimdi yine iyi. O kadar cevap bile alamazdık biz.![]()
Devamlı düzenleriz. Bağımlılık yapıyor. Forum eğlencesi olarak gerçekten güzel bir organizasyon.Evet ilk yarismam, bu yarisma fikri kimden ciktiysa gercekten dahice
Ben egleniyorum, yorumlar bir harika devam lütfen.![]()
2 tane kaldı işte.
Biri benim. :asd22:
2 tane kaldı işte.
Biri benim. :asd22:
Size de geleceğiz efenim az bekleyin :asd22:
Olum senin Metallica zaten 2-3 rock var orada Imagine Dragons falan piyasa işi şarkılar.![]()
O da değil.:asd22:
Vay Alpay, forumdaki devreciliği kurumsallaştırıyorsun![]()
Sen yarışmaya katıldığına eminsin dimi![]()
O da değil.:asd22:
Olum senin Metallica zaten 2-3 rock var orada Imagine Dragons falan piyasa işi şarkılar.![]()