Atakan Tokmak
Cezalı
- 28 Nisan 2015
- 188
- 1
- 478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler yarım saat kadar önce eve vardım çok şükürHome home sweet home...
Öncelikle puanlarını gönderenleri ilk mesajda güncelledim. Göreceğiniz gibi herkes puanlarını göndermiş durumdaBen puanları işlerken siz de tahminlerde bulunmaya başlayabilirsiniz
22:00 - 22:30 sularına kadar müsadenizi istiyor ve ivedilikle puanları işlemeye başlıyorum :asd22: Güzel ve herkesin keyif aldığı bir yarışma olarak sonuçlanmasını ümit ediyorum efenim
![]()
Edin edinAğabey tek tek kontrol edeceğim açıklanırken ona göre :asd22:
Edin edinSizde sayın puanlarınızı zaten ben hata yapmam herhalde ama program($) belki yapabilir bilemem
![]()
Edin edinSizde sayın puanlarınızı zaten ben hata yapmam herhalde ama program($) belki yapabilir bilemem
![]()
Yok öyle birşeyValla son yarışmanın şaibeli ismisin sana güven olmaz![]()
oylarınıza sahip çıkın ey GSCE halkı![]()
Kontrol ettim yatmış kardeşim eyw.Ağabey dolarları hesaba yatırdım. Kontrol edip dönebilirsen sevinirim.![]()
Yok öyle birşeyMırnav lobisinin halt yemesi o
İnanmayın böyle şeylere :asd22:
Kontrol ettim yatmış kardeşim eyw.ley: Elbet bu yatırım sana yol, su ve puan olarak geri dönecektir :asd22:
Acaba kedi lobisinden hangi kedi girecek TrafoyaBeyler oy açıklanmaya başladıktan yaklaşık 15-20 dakika sonra elektrik kesintisi olacak RT kesin bilgidir :asd22:
Bad moon rising alir
Yani 12 puanı bu şarkıya verdin diyebilir miyiz?
Please Remember?Kimse de güzide eserimi anmamış bile adını.
Bilmem vermişte olabilrim vermemişte olabilirim. Senin mi?
Please Remember?
O olmasin yav. Eric clapton onun. Remberber yada Enrico senin![]()