Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Ayrıca bu kadar parayı geri almak için yasal yol aramak nedir allah aşkına 1 milyon daha borçlanır tetikçi tutarım :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
like karsılıgı ucret mı verıyon feramuz100 tl veriyim sen ağlama hocam
Son anda Muslera olmuş yineŞikayetçi Nestor Fernando Muslera ise Seçil Erzan tarafından defalarca arandığını, fona para yatırmak üzere ikna edildiğini, kendisine toplam 1 milyon 200 bin dolar verdiğini, 700 bin dolarının iade edildiğini ancak 500 bin dolar parasını ve vaat edilen parayı alamadığını belirtti.
muslera ucuz kurtulmuş
Bu seçil ponzi yapmaya çalışıp, eline yüzüne bulaştırmış.Bu paraları sadece seçil mi zimmetine geçirdi yoksa başkaları da mı payını aldı acaba. Büyük para
Sen 500 liranı kaybedince ağlıyorsunArda 3 milyon verip bir ayda 1 milyon dolar sözüm ona kar alıyor. Yani kısa sürede kolay kazanç öyle tatlı geliyor ki oltaya takılıyor ve gözünü karartıp 4 milyon borçlanıyor, arsasını satıyor, kredi çekiyor.
Yine de çok ağlamasın bütün param gitti diye, 7.5 milyon kaybı var, geri kalanını almış.
Evet mesela @Serhan Artemis piridir bu işinInsan kaziklamak cidden bu kadar kolay mı??
Polat ailesine hayran olsam da kızgınım. Ben olsam reklam yapmazdımEvet mesela @Serhan Artemis piridir bu işin
Insan kaziklamak cidden bu kadar kolay mı??
Hayran olduğun kitleye boydan gireyimPolat ailesine hayran olsam da kızgınım. Ben olsam reklam yapmazdım
Züğürt neden züğürt diye sordun mu hiç?Zeniginin parasi zugurdun cenesini yorarmis.
Yogurt bulamadigi icinZüğürt neden züğürt diye sordun mu hiç?
And olsun devrimi yaptıktan sonra sallandıracağım ilk kişilerden biri sensinYogurt bulamadigi icin
Deniz'lerin kemikleri senin gibi kumdan kaleler yuzunden sizliyo.And olsun devrimi yaptıktan sonra sallandıracağım ilk kişilerden biri sensin
Ne kadar paran varsa, o kadar hırsın olur.Okadar paranız var ne fonu yav gidin faize verin yiyin. Borsa oynasaniz daha iyi.