55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım ardanın nasıl 13 milyonu olduğu bütün parası olarak. bu adam sadece barçada senelik 11 milyon kazanıyordu nereye gitmiş bu para
Ağam bütün köyü doyuruyordur.
Gayri menkul araba takı olarak rahat bir 10-15 milyonu daha vardır.
Eğer yoksa keriz derler adama.

Olaya pek hakim degilim fon altinda toplanan paraya ne olmus? Birinden al digerine ver hesabi bitmis mi fondaki paralar? Yoksa birileri cepe mi indirmis?

Bu insanlar parayi görünce akil tutulmasi mi yasiyor? Bu sekilde kar nasil olusur hic mi sormamislar? 3 milyon ver bir bucuk ayda 1 milyon geri al bu kar nasil ortaya cikiyor? Insan bunu bir düsünür? Ponzi oldunu hemen anlarsin. Dövize kim bir bucuk ayda yuzde 30 kazanc verebilir?
Cebe indirmek için giriyor işte bu toplara yoksa hangi akla hizmet bu kadar faiz diyip ana paradan para verir, o da gidip böyle bişey var diye eşi dostu ikna ediyor onlar da parasını getirince herkesi bi süre idare edecek meblağa ulaşıyor sonra vın...

FT hocam böyle bir dalavereye nasil inandi en cok ona sasiriyorum.

20230705_230818-jpg.225188

Kadın soyup soğana çevirmiş hâlâ Seçilcim diyor.

“Senin hiç mi yüzün kızarmıyor Seçilcim?” nedir yav. Para hırsı gözlerini öyle bir bürüyor ki mantık kayboluyor sanırım

acaba gerçekte böyle bir vurgun olmayabilir mi ?

belki de deşifre oldular ve devlet vergisini istemesin diye parayı çaldırdık diyorlardır

kadının söylediği çoğu şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. adamların elinde dünyanın %0.01inin göremeyeceği paralar var yetmiyor ağa açgözlülük böyle bir şey. bir de ulan fonun adı terim fonu mağdur olan futbolcular. :asd:

zaten bilen bilir terim hayatı boyunca nerde pis işlerin döndüğü bataklık varsa bi şekilde buharlaşıp işin içinden çıkmıştır. :ka:

bu işe ilk hoca giriyor veriyor 10 milyon

sonra arda giriyor 15 veriyor

o 15 ftye gidiyor ft işin içinden çıkıyor

sonra emre b giriyor veriyor 7 o 7yi ardaya veriyor arda o 7yi borç aldığı kişiye ödüyor

sonra emre çolak giriyor veriyor 3 milyon

o 3 milyonun 1,5 emre bye veriyor 1,5 ardaya

sonra muslera giriyor 5 veriyor

o 5 milyonu üçe bölüp arda emre b emre cye veriyor

tabii sonra herkes birden parasını isteyince karı patlıyor :)

Para kazanamıyoruz ki hırsımız olsun. Ama hırs ayrı bu ayrı bir şey

Vergi kaçıranı, ponzisi ne ararsan var memlekette. Kanada’da 100 yılda olacak gündem bizde 5 günde eskiyor bile.

Açıkçası bahsi geçen şahıslardan sevdiğim de var sevmediğim de ama bu kadar saf olduklarını düşünmüyorum hiç birinin.

Para kazanamıyoruz ki hırsımız olsun.

Vergi kaçıranı, ponzisi ne ararsan var memlekette. Kanada’da 100 yılda olacak gündem bizde 5 günde eskiyor bile.

Açıkçası bahsi geçen şahıslardan sevdiğim de var sevmediğim de ama bu kadar saf olduklarını düşünmüyorum hiç birinin.
Para puşta yakışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt