55 Milyon Dolarlık Fon Vurgununda Şok İtiraf!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçil bence hakikaten fon kurdu parayı katlayacağını sandı. Batırıp sıvadı Terim'in de başını yaktı. Fatih hoca Seçil'e güvenerek hata etmiş. Yalnız yargıda bankayı bildiğin ayıklamışlar işin içinden o da ayrı komedi.

Güvenebilirsiniz demek dışında ne varki, kendi para yatırdı/yatırmadı konusu belirsiz sadece ama yatırmadım demiş.

Kadın yatırım toplayıp yönetmeye çalışmış, batırmış. Bu mevzuda ben organize bir şey göremiyorum herkes parayı kendi isteğiyle elden veriyor çünkü.

Muhtemelen bir yurt dışı fonuna falan yatırdılar o da battı, toparlayamadılar.
yatırmadım demiyor ki admirim reddediyor tabi. 3 milyon dolar/euro kadar bir yatırımı olduğu iddianamede yer alıyor ama ft parayı kurtarmış.
üzerine de referans oluyor "seçil kardeşimdir güvenebilirsiniz" diyor. normalde milyon dolarlık yatırımı geçtim 3 kuruşluk yatırım için bile böyle referans olunmaz. zaten apar topar yunanistana gitmesi vs çok şüpheli

yatırmadım demiyor ki admirim reddediyor tabi. 3 milyon dolar/euro kadar bir yatırımı olduğu iddianamede yer alıyor ama ft parayı kurtarmış.
üzerine de referans oluyor "seçil kardeşimdir güvenebilirsiniz" diyor. normalde milyon dolarlık yatırımı geçtim 3 kuruşluk yatırım için bile böyle referans olunmaz. zaten apar topar yunanistana gitmesi vs çok şüpheli
Yunanistan mevzusuna takılmıyorum ya öyle olsa dönmezdi ya da gider ABD’de takılırdı.

O da yatırmış olabilir zaten ona bir şey diyemiyorum, referans olması da yanlış da işin içinde falan olduğunu sanmıyorum.

Bu tip mevzular çokça oluyor zaten fon oluşturup yönetmek vs de elden para verip kayıtsız teslim etmek falan saçma genel olarak ona bir şey demiyorum.

Sacmaliyorsun renkdas.

hocanın yakın çevresi + ailesi bile kurulan bu şeyin adı neyse artık kenarından köşesinden dahil olmuşlar yaw.

Seçil karısı paranın bir kısmını batırmış. Parasını(ve fazlasını) kurtaran kurtarmış. Kazık Arda ve Emre’ye girmiş. Batık rakam ve diğerlerine ödenen faiz bu ikisinden çıkmış en fazla

ne saçmalaması yaw ft kendi suç duyurusunda bulundu
3 milyon yatırmış adam. referans da olmuş. iddianamede yazıyor maval okumuyoruz şurada olgu bu neyine itiraz ediyorsunuz bunun

Yunan'a gitti falan, sacmaliyorsun renkdas. Konuyu biliyoruz hepimiz belirli ustu IQ ve paran varsa, bu tip isler dunyanin her yerinde olur. Farkli olan bankacinin kendi usguzarligi ile bir fon agi kurup referans bulmasi. Neyse, konuyu bence burada kapatman en dogrusu olur.

Yunan'a gitti falan, sacmaliyorsun renkdas. Konuyu biliyoruz hepimiz belirli ustu IQ ve paran varsa, bu tip isler dunyanin her yerinde olur. Farkli olan bankacinin kendi usguzarligi ile bir fon agi kurup referans bulmasi. Neyse, konuyu bence burada kapatman en dogrusu olur.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: olay patladıktan sonra yunana gitmedi mi? bunun neyine itiraz ediyorsun

Ediyorum, emoji koyunca da komik olmuyor. Yazdiklarinla olayi buraya baglaman siritiyor, bu konuda uzatmamani tavsiye ediyorum.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
şaka mısın sen yaw. hukuk denen şeyden büyük müsün, yargının dikkatini çekiyor da ben buraya yazdığım zaman mı sorun oluyor. ayrıca ben mahkeme değilim yargılamıyorum, akli melekesi yerinde olan herkes gibi bunun şüphe uyandıracak bir eylem olduğunu söyledim.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
şaka mısın sen yaw. hukuk denen şeyden büyük müsün, yargının dikkatini çekiyor da ben buraya yazdığım zaman mı sorun oluyor. ayrıca ben mahkeme değilim yargılamıyorum, akli melekesi yerinde olan herkes gibi bunun şüphe uyandıracak bir eylem olduğunu söyledim.

Git aklini daha faydali islerde kullan emojican.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt