Bu cikarima nasil vardigin mevzusu seni problemin benim oyle bir dusuncem yok. Suclu varsa sucludur. Tahmin edip, bir konuyu digerine baglaman bu durumu gercekci kilmiyor. Son cumlende de demissin, "bana gore masum degil" diye. O senin dusuncen. Burasi Galatasarsay forumu, konu durup dururken aciliyor manasizca baglaniyor ustelik yargi bir karara varmamisken. Diyelim ki vardi, Yunanistan'a gidisini isin ayrintilarini bilmeden yine olaya baglayip, Sherlock Holmes isguzarligindan oteye gitmiyor, acikca malum kitlenin dusuncelerini tasiyorsun. Benim de fikrim var, dusuncem var ama gelipte suraya su saatte Terim icin klup bir video yayimlamisken yazmiyorum. Art niyet ve/veya gereksizligi olan tepkim bu. Son olarak, olaylar arasinda kafamiza gore baglanti kurup sonra gelip dogruymus gibi yazmanin kimseye faydasi yok. Yapmissa bir cezai ehliyet gerektirecek hata, omur boyu iceride kalsin, bunu savunacak degilim. Supheleri acikca dile getirmekte pek ozgurluk degil, umarim bir gun basina gelmez.