#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

B_5210_02b9931.jpg

Galatasaray Dergisi Kasım Sayısı Bayilerde!

Türkiye’nin en çok satan aylık spor yayını olan Galatasaray Dergisi’nin 84. sayısı tüm Türkiye’deki bayilerde yerini aldı. Galatasaray Dergisi, bu sayısında 180 sayfalık zengin içeriğinin yan ısıra Avustralyalı yıldız futbolcumuz Harry Kewell posterini armağan ediyor.

Dergide ayıca okurlara 1 adet Büyük Galatasaray Tarihi kitabı, 10 adet Galatasaray forması ve 2 adet PC oyununun hediye edileceği Galatasaray Bulmacaları yer alıyor.

Galatasaray Dergisi'nin 84. sayısı içerisinde yer alan konulardan bir kısmı şöyle:

Sabri Sarıoğlu

Galatasaray Futbol Takımı’nın başarılı futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Galatasaray Dergisi’nin 84 sayısına konuk oldu. Kadro dışında kaldığı dönemden, Bordeaux maçında attığı kritik gole, kendisine yönelik eleştirilere kadar her konuda açıklamalarda bulunan Sabri Sarıoğlu, “Beyaz bir sayfa açtım, bu sayfaya güzel şeyler yazmak istiyorum” diyor…

Galatasaray Dergisi Kasım Sayısı Bayilerde! - 02.11.2009 15:58 (GALATASARAY DERGİSİ) / Galatasaray.org

B_5210_02b9931.jpg

Galatasaray Dergisi Kasım Sayısı Bayilerde!

Türkiye’nin en çok satan aylık spor yayını olan Galatasaray Dergisi’nin 84. sayısı tüm Türkiye’deki bayilerde yerini aldı. Galatasaray Dergisi, bu sayısında 180 sayfalık zengin içeriğinin yan ısıra Avustralyalı yıldız futbolcumuz Harry Kewell posterini armağan ediyor.

Dergide ayıca okurlara 1 adet Büyük Galatasaray Tarihi kitabı, 10 adet Galatasaray forması ve 2 adet PC oyununun hediye edileceği Galatasaray Bulmacaları yer alıyor.

Galatasaray Dergisi'nin 84. sayısı içerisinde yer alan konulardan bir kısmı şöyle:

Sabri Sarıoğlu

Galatasaray Futbol Takımı’nın başarılı futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Galatasaray Dergisi’nin 84 sayısına konuk oldu. Kadro dışında kaldığı dönemden, Bordeaux maçında attığı kritik gole, kendisine yönelik eleştirilere kadar her konuda açıklamalarda bulunan Sabri Sarıoğlu, “Beyaz bir sayfa açtım, bu sayfaya güzel şeyler yazmak istiyorum” diyor…

Galatasaray Dergisi Kasım Sayısı Bayilerde! - 02.11.2009 15:58 (GALATASARAY DERGİSİ) / Galatasaray.org

Heh ulen karizmaya bak :o

Sabri '' Bizim Çocuk ''..

Güzel olmuş.. :)

Son haftalarda ki güzel oyununu bir de golle süsledi. Böyle devam et.

Rijkaard adam etti bu çocuğu yaw.

Bu sene süper oynuyo sabri

Yürü beee

Sabri'yede bi seviyoruz, bi sevmiyoruz; anlamadım gitti.:D

Sabriye özür mektubu şart oldu vicdan azabı çekiyorum. :o

Maçtan sonra basın toplantısında konuştukları gerçekten gururumu okşadı,Galatasaraylılığımla gurur duydum,helal olsun Sabri,anlaşılan Rijkaard karakter bile katmış oyuncularımıza olgun ve çağdaş bir Türk gibi konuştu,oynadığı oyun için takdiri hakediyor zaten,golünüde attı,gerçekten bu sene Sabri yeni transferimiz,inşallah hep böyle devam eder,onu överiz,onu eleştirince mutlu olmuyorduk hiçbirimiz,ama hakediyordu,şimdide övgüyü hakediyor ve ediyoruz.

Sabri hep iyi di. Ama kimseye yaranamıyordu. Bugünle tek fark: Eskiden Sabri günah keçisiydi. Her kaybedilen, hatta kazanılan maçtan sonra Sabri'ye bol bol hakaret derecesinde yüklenmek moda idi. Artık moda Sabriye yüklenmemek. Rijkaard yeni Sabri yarattı demek. Aslında Sabri hep aynı Sabri. Galatasaray'ın motivasyon ve enerji kaynağı.

Sabri uzun yıllar bu takımın sağbeki olarak kalacaktır..

Sabri hep iyi di. Ama kimseye yaranamıyordu. Bugünle tek fark: Eskiden Sabri günah keçisiydi. Her kaybedilen, hatta kazanılan maçtan sonra Sabri'ye bol bol hakaret derecesinde yüklenmek moda idi. Artık moda Sabriye yüklenmemek. Rijkaard yeni Sabri yarattı demek. Aslında Sabri hep aynı Sabri. Galatasaray'ın motivasyon ve enerji kaynağı.

sabri kesinlikle eski sabri değil, eskiye göre futbolu daha basit oynuyor, egzantrik hareketler yapıp pas atmaya kendini aşmaya çalışmıyor..

görevini yapıyor, bindiriyor, orta açma konusundada ciddi ilerleme kaydetmiş..

bugün attığı golde gayet kaliteli..

ben ciddi bir artış görüyorum Sabride..

Sabri bence olgunlaştı ve bu futboluna yansıdı,daha iyi düşünüp,daha doğru oynuyor,daha mantıklı iş yapıyor başka açıklaması yok bence.

sabri çok değişti iki sene önceki sabriyi bilen birini şimdiki maçlardan birini izlet adam tanımaz sabriyi.golüde avrupai bir goldü.böle dewam et koçum her zaman arkandayız

Bence sağbekte kalmayacak, sağbekte harcanacak! Keşke gerçek yeri orta sağda oynatılsa.

Sabriden orta saha kanat oyuncusu olmaz..

sabri düz oyuncudur, oyun zekası yoktur, pasları yaratıcı değildir hatta düz pas atmakta zorlanır..

top tekniği yoktur, 1e 1 de kolay kolay adam geçemez, açık alanda hızıyla geçebilir ancak..

sabri çabuktur, 3 ciğerlidir, orta açmayı azıcık bilmekte..

orta sahada sabriye top atsan kanada sana geri verebilirse iyidir..

ancak bekde olması gereken birçok özellik var Sabride..

neyse zaten çoook zorda kalmadıkça sabriyi sağ açık görmeyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt