#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

deli oğlan özledik seni be. bu sene sendeki o değişim inanılmazdı gerçekten. beynin ile ayakların arasında bağ kurdun ve çok önemli bi futbolcu oldun. dön artık. uğur uçar senin ayrın kadar oynayamıyor

Abi öyle diyorsun da bizde hangi sakat dendiği zamanda iyileşti ki,2 hafta daha oynayamaz bence,Beşiktaş maçını kaçırır.

Mizahi olarak haklısın ama şu anda sakatlığı geçtiğini bildireyim, kondüsyon çalışmaları ve terapi seanslarıyla antremanlara hazır hale getiriliyor.

a.madrid maçında oynayabilecek mi bilgisi olan var mı? tahminimce oynayamaz

Ya bu adamda Yırtık yokmuydu?

Bir yırtık tedavisi 2 aymı sürüyor?

Lugano da Yırtık oldu Lille maçında sahada olacakmıs.Anlamadım ben bu işi:@

Ayağında kırık olan adam 4 ayda geliyor,bizim oyunculara top çarpsa 4 ayda gelemiyor...:(

Biraz abartıyorum ama durumda abartılmayacak gibi değilki...

Lugano'nun yırtığı 2 hafta da iyileşiyor.Sabri de zorlanma oluyor 1.derecedem 2 ay yok,anlayamıyorum.

Lugano'nun yırtığı 2 hafta da iyileşiyor.Sabri de zorlanma oluyor 1.derecedem 2 ay yok,anlayamıyorum.

Arkadaşlar sorgulamaya gerek yok bu durumdan klüpde memnun teknik heyetde sağlık ekibide yönetimde, sadece taraftar rahatsız. Bizim sağlık ekibimiz dünyanın en iyi sağlık ekibi! baksanıza hiç kimse durumdan şikayetçi değil. Sabrinin Ayağında 3 kırık varmış bizim haberimiz yok. Baroş'un ayağı kopmuş yeniden ayak çıkartmışlar. Mütevazi bir sağlık ekibimiz olduğu için bunların hiçbirinden bahsetmiyorlar.

ne zaman dönüyon be SAbri..

Uğurun Neille attığı pasları izlemekten bıktım ben..

İleri çık topu uzaya ortala kafanı sallaya sallaya geri dön..ama geri dön artık !!

Dön artık be oğlum her maç dağlara taşlara şut çek ama dön bu uğurun attığı paslar hepimizi fıtık etti

evet lugano hemn döndü ama sabrı yok gecen yılda ayağı kıraln devıd hemn döndu ve bızım macta ılk macnda gol attı anlamıyorum tamda formunun zırvesıne cıkmsıtı cocuk sımdı ortalıkta yok bjk macında oynayacakmı?

İnşallah atletico maçına yetişir.Çünkü sabri olunca keitanın performansı 2 katına çıkıyor.Rakip takımın sol kanadı kimi tutacağını bilemiyor. bizim gonzalesi mi yoksa keitayı mı ?

İnşallah atletico maçına yetişir.Çünkü sabri olunca keitanın performansı 2 katına çıkıyor.Rakip takımın sol kanadı kimi tutacağını bilemiyor. bizim gonzalesi mi yoksa keitayı mı ?

beşiktaş maçında sahada demişlerdi ulan ne biçim iş ya heriflerin futbolcuları 2 haftada iyileşiyor aynı sakatlığı yaşayan futbolcumuz 2 aydır oynamıyor serkan çalık ve alparslan erdem söylemişti zaten bunların ne mal olduğunu söylemişti.

işte:

Gençlerbirliği`nin ara transferde Galatasaray`dan kadrosuna kattığı Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Sağlık Heyeti`ne ağır suçlamalar yöneltti. Serkan, `Galatasaray kulübü doktorları basit bir menisküs yırtığı teşhisi ile beni ameliyat etti ancak iyileşemedim. Almanya`ya gittim, problemin kıkırdağımda olduğu ortaya çıktı yine ameliyat oldum. Tedavim 8-10 ay Almanya`da sürdü` dedi. Alparslan Erdem de, `Maçlara iğne ve ilaçla çıktım. Stres kırığını, Galatasaray`ın doktorlarının nasıl tespit edemedi aklım almıyor. G.Saray`ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı` ifadelerini kullandı.:mad:

beşiktaş maçında sahada demişlerdi ulan ne biçim iş ya heriflerin futbolcuları 2 haftada iyileşiyor aynı sakatlığı yaşayan futbolcumuz 2 aydır oynamıyor serkan çalık ve alparslan erdem söylemişti zaten bunların ne mal olduğunu söylemişti.

işte:

Gençlerbirliği`nin ara transferde Galatasaray`dan kadrosuna kattığı Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Sağlık Heyeti`ne ağır suçlamalar yöneltti. Serkan, `Galatasaray kulübü doktorları basit bir menisküs yırtığı teşhisi ile beni ameliyat etti ancak iyileşemedim. Almanya`ya gittim, problemin kıkırdağımda olduğu ortaya çıktı yine ameliyat oldum. Tedavim 8-10 ay Almanya`da sürdü` dedi. Alparslan Erdem de, `Maçlara iğne ve ilaçla çıktım. Stres kırığını, Galatasaray`ın doktorlarının nasıl tespit edemedi aklım almıyor. G.Saray`ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı` ifadelerini kullandı.:mad:

kardeş ben bu seneden sonra bu sağlık ekibinin de icabına bakılacağına inanıyorum. Bu sene şampiyon olalım yeter ki.

Sabri ne zaman iyileşecek yaa hani bu hafta oynicaktı???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt