#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Aslanımsın Sabri...

Frank Rijkaard ile bambaşka bir Sabri oldun bu sene..

sabri: lidersek avantaj bizdedir

Sabri Galatasaray'ın ruhudur. Sabri geldi oyun düzeldi. Keita müthiş oynadı. Çok iyi hücum yaptık. Savunma ve sağ kanat rahatladı. Taraftarı coşturdu.. Sabri Galatasaray'ın ruhudur !

Keita'nın bile verimini arttırdı,çok özlemişiz Sabri'yi :)

Özlediğimiz Sabri geri döndü. Bütün beklentilerimiz karşıladın yine. Süper bir orta açtın direk kaleye gitti top. Sonra Kornerde seken topta, topu eski açığa yolladın ve bir tanede kademe hatası yaptın işte beklediğimiz Sabri. :D

Ya Keita'ya bi top geldi sağına bir baktım Sabri defans allak bullak oldu.Helal olsun özlemişiz.

Özledik seni Sabri:)Maç eksiğini de kapatınca eski Sabri'yi göreceğiz inşaallah!

Yediğimiz golde hatalıydı ancak olur o kadar uzun süredir çıktığı ilk maçtı. Kendisi de dedi eksiklerim var diye. Eski formuna kavuşacaktır yeter ki sabredelim. :)

Bambaşka orta yapardı, farketmeden gol atardı, onu kimse anlamazdı..Dikkat Sabri Sarıoğlu.. :)

o pozisyon gol olsaydı var ya :D

Yemin ediyorum özlemişiz onu ya . Adam tam bir makina . Kademe hataları doğştan ama o onlarla güzel oluyor be kardeşim . Helal olsun asi çocuk

Genç Danimarkalı kızların sevigilisi karga avcısı speedy gonsalez geri döndü. :D

Bundan 1 sene önce sabri'nin dönmesini bu kadar özlemle bekleyeceğimi söyleseler, hayatlarında duymadıkları küfürler ederdim =)

ama hayat işte :asd:

Aslanım Sabri :asd:

Cidden bu senenin açık ara en iyi sağ beki..

En kötü halini bile özlemişim valla,Keita'yı oynatan adam sensiz gizli kahraman!

Golde kademe hatan vardı ama Mehmet Topal'ın suçuydu o topu uzaklaştırması gerekiyordu.Çok daha iyi oynarsın umarım Sabri.

bu seneki performansin ile hepimizi utandirdin

helal be koc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt