#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bence Galatasaray'da ki oyuncular Sabri'yi örnek almalı. Geçen sen herkes olumsuz konuşuyordu. Bu sene herkes takdir ediyor. İnanılmaz bir gelişim.

Ne dönekliğinden bahsediyorsun sen? 1000 kere yazdım bu başlığa Sabri'deki gelişimi. Hala daha yazacağım. Senin yaptığın abuk subuk yorumlardan sonra bunu mu aradın buldun?

Bende ayhanı zamanında eleştirdiğimi söylemiştim ama sen orda bana dönek dedin şimdi sende döneksin.

Tamam işte dar alanda paslaşması oyun içindeki zekasının artığını gösterir. Semihte bu konuya parmak basmış. Biraz daha araştır belki bulursun birşeyler :D

Zaten forum karışık uğraşamayacağım seninle.

Kaldığı yerden devam.

Sol bek ve sağ bek

önünde adam oynamadığı zaman koskocaman bir hiçtir.

Sabri bugün sağ kanatta tek başına kaldı.

Nasıl formsuz? Yahu ayıptır, günahtır. Takım oynamıyor adam daha ne yapsın.

Rijkaard'la beraber bambaşka Sabri oldun

Seviyoruz seni, inşallah yeni üçlüler çektiricen bize hayırlısıyla zamanı gelince..

takıma kesinlikle bir sağ bek lazım.basel de oynayan bi türk çocuk var sabri den 10 gömlek daha iyi inşallah alırlar.

paşa maçından sonra ne güzel 3 lü çektirmiştin be sabri :( nerden nereye ..

En isabetli oynayan oyuncumuz denilebilir. Bir de top ayağına çok yakışıyor. Topu dürtmesi falan:) Harbi klas oyuncu. Sağ ayağının dışıyla da çok güzel bir top attı ama Jo'nun koşacak hali yoktu. İlk yarıda bir tane Ayhan'a kesti biraz çabuk gidebilse kesin goldü, savunmanın arasına gönderdi bir tane pas Keita bomboş pozisyon kötü vurdu. Bir de ikinci yarıda gio ya kesti o da güzel vurdu kaleci çıkardı. Jo'nun aşırıp mustafa'nın önüne alamadığı topu atan da Sabriydi. Bir sağ bek olarak ancak bu kadar katkı verilir. Anlık preslerle çok da top çaldı. On numara adam yahu. Gio da yardıma geldi çok yalnız bırakmadı.

takıma kesinlikle bir sağ bek lazım.basel de oynayan bi türk çocuk var sabri den 10 gömlek daha iyi inşallah alırlar.

bu orta saha beklere böyle mal mal baktığı sürece daniel alves i da alsan değişmez, yazık günah bi top isteyin adamlardan

Akrabam olabilir araştırmak istemiyordum ama bu sene kendini baya geliştirdi araştırcam:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt