#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Allah'ım sen Sabri'yi koru. Başımızdan eksik etme. Ali Turanları falan görünce anladım senin kıymetini Sabri, iki sene öncesine kadar çok kızıyodum sana, affet beni.

Sabri'yi arıyoruz,ekskliği hissediliyor,Ali Turan'ı performası kötü vs.

Hepsi tamam da oynadığı zaman tek bir olumsuz pasında neden herkes anlamsız bir tepki veriyor?Tribünlerde Sabri fanatikleri var.Her dakika ona yeni ve yeniden küfür ediyorlar.Bu çelişki yıllardır devam ediyor.

Sabri'yi arıyoruz,ekskliği hissediliyor,Ali Turan'ı performası kötü vs.

Hepsi tamam da oynadığı zaman tek bir olumsuz pasında neden herkes anlamsız bir tepki veriyor?Tribünlerde Sabri fanatikleri var.Her dakika ona yeni ve yeniden küfür ediyorlar.Bu çelişki yıllardır devam ediyor.

Bu böyledir artık Sabrinin adı çıkmış.Neill,Kewell,Baros gibi futbolcular ne kadar pas hatası yapsada alkışlanır.

Ben geçen seneden beri Sabri'ye tek kelime etmiyorum.

Gelişimi inanılmaz. Rjkaard ile birlikte büyük bir ivme yakaladı.

Geçen sezonun en iyi birkaç oyuncusundan biri Sabri idi..

Allah rızası için söylediklerinizin arkasında durun. Adam dönüp oynamaya başladığında ilk hatasında başlamayın yine...

En azından bu kez dönmeyin.

Not:Kimse özelinde yazmadım, genel.

Abi biran önce dön gözünün yağını yiyeyim tribüne giden ortalarına kurban olayım ya

Reislerin reisi burda,şu çocuğun değerini bilmedik ya yıllardır,allah bizim belamızı versin.

Sana laf eden o kadar aptal vardı ki, gelip bu topikte senden özür dilemeleri gerekiyor. Sen tam 10 tane Ali Turan edersin. Çabuk dönmen dileğiyle.

Eskişehir maçında inşallah oynarsın.

ayağımı kırıldı, çapraz bağlarımı koptu, adalesimi yırtıldı, menüsküs ameliyatımı oldu ne oldu? sakatlığı ne? başka takımlarda birisi sakatlandımı 2 hafta yok 1 ay yok gibi açıklamalar yapılıyor.sabri ne zaman dönecek.

nadir galatasaray ruhu taşıyan oyuncumuz dön artık!!!

Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Sabri Sarıoğlu’nun üst adelesinin yan tarafında yırtılma ve zorlanma tarzı bir ödem birikimi olduğunu söylerken, “Sabri de kondisyonerle çalışmalarını bitirdi. Artık o da yavaş yavaş takımdaki yerini alacak.” şeklinde konuştu.

Galatasaray.org

Ne varsa sende var, çabukluk desen var, ataklara katılmak desen var, dinamiklik desen var, ortaların kötü diye kızıyordum, özürdilerim, beterin beteri varmış, kusura bakma, dün kü Hakan Balta'yı gördükten sonra sen kralsın benim gözüm de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt