#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ali Turana 3 hafta daha tahammül edeceğiz.Alinin varlığında Sabrinin değerini anladım :(

Ağır konuşcam. Artık federasyona bir ültimatom verilsin. Milli takıma tabi ki oyuncu gönderilecek ama bu ne kardeşim ya. 3 tane11 oyuncumuz sakat döndü. Bir basın açıklaması yapılmalı. Arda, maç içinde sakatlandı, oynatılmaya devam edildi. Sabri hazır olmadan oynatıldı, Balta milli takımda sakatlandı. Şerefsiz Oğuz'da Galatasaray'a laf atsın..

SAhipsiz miyiz ya!

Maç bittikten on dakika sonra açıklama yapıldı Arda'nın bacağında sorun var, yarın belli olur diye. Devre arasında 15 dakikada onu nasıl anlayamamışlar acaba?

ali turanın yerine serkanı oynat artık rijkaard

Bakalım Almanya maçında oynayacak mı ?

Eğer ki oynarsa. Taraftar olarak devreye girmemiz lazım. Protesto falan etmemiz lazım. Özellikle de Oğuz Çetin'i.

Almanya maçına gitmesin. Üst üste çok sakatlık geçirdi. Bir sakatlık daha çok ciddi olabilir.

Off ki ne of bari neilli sağa çekip ali turanı stopere atsın Rikard en azından Neillin ayağı tp yapıyo bindirme yapmasa bile çok fazla top kaybı yapmaz

Baslarim simdi Milli Takimina ha... Yeter ya.. Hem onca oyuncu ve Fabrika gibi sonra bir cogu sakat gelsin... Üstüne Medya yine Galatasaray düsmanligi yapsin.. Yeter ya.. Milli Takima yaranmiyoruz iste göndermeyin oyuncu felan....

Elin Gökhanlarida Milli Mac sakat, Fenerbahcede dinamit..!!

Enayiyiz biz herhalde..

Galatasaray'da Arda, Hakan, Sabri ve Mehmet idmana katilmadi. Arda ve Sabri sakatliklarina ragmen Almanya macinda oynamak istiyorlar.

Tribun Dergi

Insallah Hakan Baltanin basina gelen senin de basina gelir. Insallah yönetim ilk transfer döneminde sag beke adam akilli bir transfer yapar da ancak milli mactan milli maca forma yüzü görürsün. Gerci Gökhan Gönül saglikliyken o sansin da pek yok gibi.

Galatasaray'da Arda, Hakan, Sabri ve Mehmet idmana katilmadi. Arda ve Sabri sakatliklarina ragmen Almanya macinda oynamak istiyorlar.

Tribun Dergi

Insallah Hakan Baltanin basina gelen senin de basina gelir. Insallah yönetim ilk transfer döneminde sag beke adam akilli bir transfer yapar da ancak milli mactan milli maca forma yüzü görürsün. Gerci Gökhan Gönül saglikliyken o sansin da pek yok gibi.

Sallama gibi geldi bu bana.

12 gündür yazı yazılmıyo yahu bu sayfaya :D İyileşti dün katıldı takıma

seviyorum Sabri'yi, seker gibi cocuk.. :)

2q87i9v.jpg

Gökhan Gönül'de sakatlanmış ödem varmış.Anlaşılan milli takımda Sabri efendi gene 90 dakika koşturacak.

Sabri girdikten sonra baya etkili oldu. Ortaları da güzeldi ama olmadı...

Topun başına geçtiğinde kimse karşısına baraj bile kurmuyor artık.

Misimovic´ten etkiliydi bence :)

sabri iyiydi girdikten sonra son dakika da kewelle yaptigi orta cok iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt