#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

[video=youtube;XHF1sOC_F0Q]https://www.youtube.com/watch?v=XHF1sOC_F0Q[/video] Sabriye de bakn . IQ sorunu mu yoksa baka bisey mi acaba. Ofside taktigi belki de . Kac yas zekasi yapar ama boyle taktik muamma

Orada suç Sabri'nin değil ofsaytı bozan yani bir yerini kaldırmaya üşenen Hakan Balta'nın

Dikkat etmedim . Ya bilmiyorum herkese saldırasım var takımda resmen . Bu yıl revizyon lazım hem de en kökten

sabri ye laf yok kötüde oynasa iyide oynasa her mac Galatasaray icin mücadele ediyor sabri

Sabri isteyerek yapmamıştır ancak burada Sabri'ninde hatası mevcut. Orada adamı kovalaması gerekirdi , adamı bırakmış koşacak hali yok görüntüsü vermiş. Hı bu değildir diğerleri gibi maçı bilerek isteyerek bıraktı.

sabri ofsayt diye bıraktı o pozisyonda,über yetenek hakan balta nın eseri o gol.

allahım kafayı yedirtir ya şu özeti izledikçe sövüyorum baltaya bu kadar mı hantal beyinsiz olur bir adam

sabri nin kesinlikle hiçbir suçu yok

SAbrıye suc bulmayın arkadaslar sabrı oyle takımını satmaz ne olursa olsun cıkar oynar Sabrıyle servetı aynı kefeye koymayın lutfen

Attigin son sut gol olsaydi keske ya. En cok senin gol atmani istedim bu macta.

Aksadı sanki biraz.

Şu geri pas vermeleri yok mu beni deli ediyor.

Aykut'a çarptırdığı top dışında iyiydi.

Yahu gönderelim gitsin diyoruz ama vallahi ligin en iyi iki sağbekinden birisi.Birisi bizde diğeri Fenerbahçe'de.

Dia'ya karate yaptı ilk yarıda. Çift vuruşu atladı hakem. :D

Serkan sağ beke geçince Stoch'u kaçırdı kaç kez. Sabri sanki daha iyiydi orada.

bugün de gayet iyi oynadi sabri aynen böyle devam

Şu Sabri'ye hala kötü diyen, dalga geçenler nankördür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt