#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Maç 2-0 olmuş millet kan ağlıyor sinirler zıplamış herkeste beyimiz hakemle gülüşüyor şakalaşıyor. Elano da hala daha birşeyler yapacağım diye uğraşıyor. Ondan sonra Insua kötü Elano kötü Sabri iyi... Sevsinler...

sabriyi övenleri de anlamıyorum kardeşim bu adam futbol özürlüsü. adamın bir hırsı vardı zamanında şimdi o da yok dün hakemle gülüşüyor hiç bir şey umrunda değil. dün neill-cana-elano-insua kıçını yırttı birşeyler yapabilmek için bu beyefendinin umrunda değil. hayatımda bunun kadar futbol özürlüsü bir adam görmedim. bunu birde takımımıza yakıştıran taraftarlar var. bu adamın açtığı ortanın %99 u auta bile gitmiyor tribünlere gidiyor. bu adam şut çekmeyide bilmiyor nasıl hala galatasarayda oynar anlamam. alternatifi yoksa paftan adam çağırın bundan kötü oynamaz hiç olmassa yüreğiyle oynar canla başla mücadele eder. sabrinin yerinde serkan kurtuluş oynayabilir. servet-hakan balta-ayhan-m.sarp-barış-gökhan zan-ali turan-serdar özkan gitmediği sürece bu takım da hiçbir değişiklik olmaz çünkü bunlar takımın kanser bölgeleri. ama nerde zaten bunları getiren bu yönetim değilmiydi çapları işte bu futbolculardan anlaşılıyor.

Sabri'ye laf edenlere soruyorum, koyun bakalım Gökhan Gönül'ü 4-3-3'ün orta sahasına, nasıl top oynar acaba ?

Yoklukta iyidir Sabri.

Gökhan Gönül'ü, Almanya maçında top yaptılar oynadılar resmen Dünya çapında rezil oldu. Sabri'ye laf ederken 2 kere düşünün, sağlam belgelerle gelin rezil olmayın.

11 tane Sabri'den kurulan veya 11 tane Gökhan Gönül'den kurulan bir takım dünyanın her takımını yener. Çünkü adamlar gol önlüyor,atıyor, attırıyor. Tam joker gibiler.

Vay be Sabri beğenilen adam konumuna yükseldi şu takımda.

Sabri'ye laf edenlere soruyorum, koyun bakalım Gökhan Gönül'ü 4-3-3'ün orta sahasına, nasıl top oynar acaba ?

Gökhan Gönül'ü, Almanya maçında top yaptılar oynadılar resmen Dünya çapında rezil oldu. Sabri'ye laf ederken 2 kere düşünün, sağlam belgelerle gelin rezil olmayın.

Dün akşam sanki herkes mükemmel oynadı da bir tek Sabri mi kötü oynadı? Sabri'yi sadece bu yüzden mi eleştiriyoruz? Gökhan Gönül'den banane ister iyi oynasın ister kötü ben kendi adamıma bakarım arkadaş. O zaman fazla uzağa gitmeye gerek yok mahalle takımınızın oyuncularına bakın "vay vay bu adam oynasa onun yerinde halimiz nice olurdu helal olsun Sabri'ye" deyin. İlla fenerlilerle karşılaştıracaksınız başka adam kalmadı sanki.

Eleştirmemin sebebi sadece oyunu değil. Maç 2-0 olmuş hakemle güldürmece şakalaşma peşinde. Rijkaard'ın babasının vefat ettiği gün serdar özkanla aptal saptal hareketler yapan da kendisi. Takımda yeri sağlam arkasında Ali Turan var hertürlü oynarım nasıl olsa diye saldıkça saldı vurdumduymazlaştı. Buna da eyvallah çekiyorsanız o zaman çok örneğini verdiğiniz Gökhan Gönül'e bir bakın bakalım takımı mağlup durumdayken nasıl oynuyor? Arkadaşlarına mal mal tripli şaka yapıyormu?

her zaman sabriyi savunan biri olarak söylüyorum... kesinlikle kadro dışı kalmalı..

takım 2-0 geride..adam ''bize faul'' diye bağırıp gülüp eğleniyor...maç adamın umrunda değil..takım kaos ortamında adam gülüyor...yemin ederim maça yenilmemize bile o kadar sinirlenmedim...

her zaman sabriyi savunan biri olarak söylüyorum... kesinlikle kadro dışı kalmalı..

takım 2-0 geride..adam ''bize faul'' diye bağırıp gülüp eğleniyor...maç adamın umrunda değil..takım kaos ortamında adam gülüyor...yemin ederim maça yenilmemize bile o kadar sinirlenmedim...

Sabri bu takımda şerefi, onuru sorgulanacak son adamlardan biridir.Haddimizi bilelim. Sabri'yi gönder Ali Turan ile oynamaya devam et.İşte bu zihniyet hakediyor Ali Turan'ı.

Sabri bu takımda şerefi, onuru sorgulanacak son adamlardan biridir.Haddimizi bilelim. Sabri'yi gönder Ali Turan ile oynamaya devam et.İşte bu zihniyet hakediyor Ali Turan'ı.

kardeş ben ali turanla mı devam edelim dedim...sabriye bu güne kadar tek bi laf bile etmeyen biriyim ben..ama dün düştü gözümden..

benim içim kan ağlarken GALATASARAY için ağlayacak duruma gelmişken onun takım mağlupken pişkin pişkin gülmesi kanıma dokunuyor...ne kadar sinirlendiğimi tahmin bile edemezsin...

şundan emin ol...maç sabrinin umrunda olsa öyle gülmezdi..

Maç 2-0 taraftar isyan bayrağını çekmiş sabri yerde hakemle şakalaşıyor . . . . . Ne hallere geldik be!

kardeş ben ali turanla mı devam edelim dedim...sabriye bu güne kadar tek bi laf bile etmeyen biriyim ben..ama dün düştü gözümden..

benim içim kan ağlarken GALATASARAY için ağlayacak duruma gelmişken onun takım mağlupken pişkin pişkin gülmesi kanıma dokunuyor...ne kadar sinirlendiğimi tahmin bile edemezsin...
şundan emin ol...maç sabrinin umrunda olsa öyle gülmezdi..

Maç kimin umrundaydı ki sabrinin umrunda olsun.Maç bitmiş takım ölmüş taraftar seni yuhluyo maçla ilgilenen mi vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt