#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Kac yildir su takimdasin,takimin ücüncü kaptanisin ama halen özgüven denilen seyin kirintilari bile sana deymedi.Sanki futbola yeni baslayan cocuk kadar korkak,cekingen,telasli oynuyorsun.Fenerin Gökhan Gönülünden,Trabzonun Serkan Balcisindan hivmi birsey görmezsin,hicmi birsey kapmassin be adam,bir insan gelisime bu kadarmi kapali olur,sadece kosmak ile futbolcu olunamayacagini sende,seni oraya koyanlarda elbet birgün görecek.

biz göremedikten sonra neye yarar, bizden uzak allaha yakın olsun diyorum.

sabri demiski: "taraftarimizdan özür diliyoruz!"

biktim arkadas bu özürlerden artik.

hatta her özür dileyenden nefret etmeye basladim.

1 degil 2 degil ya koca sezon özürle gecti!

hani bir adam olur: yigit duruslu, basi dik, ezdirmez kendini, mizmiz degildir, erkek gibi her ise cesurca girer ve cesaretinden dolayi cogu isi basarir.

bu tip adam yilda bir aglayinca icin gider, sende aglamakli olursun izdirap cekersin.

bir baska tipte: sürekli aglamakli, her b.ka bahane bulur, cit kirildimdir, tirnagi agrisa check-up yaptirip mr cektirir.

bu adama durduk yere bisey olmasa bile gicik olursun.

bizim takimda her konusan su an bana bu ikinci tipi andiriyor.

yani okul zamaninda arkadasim olsalardi herhalde her tennefüsde dayak yerlerdi benden gicik herifler.

Sabri'nin özürü kabulümdür.Bırakın bir maç kötü oynasın.O kadar kredisi olsun gözünüzde.Sabri candır can.

barış,sarp,aydın,ayhan,aykut,ufuk,balta gibi virüslerin yanında sabri antibiyotik etkisi yapar hala bu takım için

Sırf bu maç için değil sabrinin bir tane olumlu özelliğini söyleyin,bir sağ bekte olması gereken özelliklerden kaçını taşıyor tamam iyi niyetli,hırslı hepsinden öte Galatasaraylı,elinden geldiğince savaşmaya çalışıyor ama yetenekte olmadımı bunların hiçbirinin bir faydası yok

Defansını bayağı geliştirdi, ortaları fena değil, fizik-kondisyonu oldukça iyi ve devamlı bindirmede bulunuyor. Her oyuncu süper yetenekli olmak zorunda değil, bunu mücadelesiyle kapatabilir.

Takmışlar bir ortaya. :D Adamın ilk 3 görevi içinde orta açmak yok. Barcelona-Madrid-Pes-Fifa bu düşünceleri geliştiriyor. Sabri zaten birde orta açabilse, şuan en kötü İtalya veya Fransa'da oynuyor olurdu. Gökhan Gönül'le ben kıyaslamam. Gökhan Gönül Avrupai maçların hepsinde, rezil rüsva olmuş bir adam ki; futbolcu fiziğinin 'F'si yok adam da. Bal mumundan yapılmış bir gövde ve omurilik var. Kafa kocaman vücut zor taşıyor, 34 hafta da, Sivas-Ankaragücü gibi 2 tane Anadolu takımına karambol şut ile gol atıyor ve Gökhan Gönül Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden biri ilan ediliyor. Geçiniz. Gökhan'ın yaptığı savunmayı ve kademe anlayışını, Sabri oturduğu yerde, sizlere Adolf Hitler selamı çakarak yapar.

Sabri'yi rakip taraftarlar gibi küçümsemekten vazgeçin, sevmiyorsanız da, dalga geçmeyi bırakın. Gerçekten can sıkıcı oluyor. Takım için elinden gelenin en iyisini yapan, en iyi mücadeleyi veren ilk 3 adamdan birine bu tarz yaklaşımlar, yakışmıyor.

Takmışlar bir ortaya. :D Adamın ilk 3 görevi içinde orta açmak yok. Barcelona-Madrid-Pes-Fifa bu düşünceleri geliştiriyor. Sabri zaten birde orta açabilse, şuan en kötü İtalya veya Fransa'da oynuyor olurdu. Gökhan Gönül'le ben kıyaslamam. Gökhan Gönül Avrupai maçların hepsinde, rezil rüsva olmuş bir adam ki; futbolcu fiziğinin 'F'si yok adam da. Bal mumundan yapılmış bir gövde ve omurilik var. Kafa kocaman vücut zor taşıyor, 34 hafta da, Sivas-Ankaragücü gibi 2 tane Anadolu takımına karambol şut ile gol atıyor ve Gökhan Gönül Avrupa'nın en iyi sağ beklerinden biri ilan ediliyor. Geçiniz. Gökhan'ın yaptığı savunmayı ve kademe anlayışını, Sabri oturduğu yerde, sizlere Adolf Hitler selamı çakarak yapar.

Sabri'yi rakip taraftarlar gibi küçümsemekten vazgeçin, sevmiyorsanız da, dalga geçmeyi bırakın. Gerçekten can sıkıcı oluyor. Takım için elinden gelenin en iyisini yapan, en iyi mücadeleyi veren ilk 3 adamdan birine bu tarz yaklaşımlar, yakışmıyor.

hayatımda okuduğum en saçma en taraflı yorum. gökhan ın kale çizgisinden çıkradığı toplar, girdiğ kademeler, yaptığı ortalar asisitler, hücümada defansa da verdiği destek orta da. ben sabrinin tribunlere 3 lü çektirmekten farklı olumlu bir hareketini görmedim. adamın dün kullandığı frikik taça çıktı yaaa. hala sabriyi savunuyorsun. bunca senedir galatasarayda olupta kendini bir gram geliştirmeyen bir adama görmedim. aksine adam geriye gidiyor siz burda ruh muh edebiyatı yapıyorsunuz. galatsararayın ruhu Ergün pembe dir, ümit davaladır suat kayadır, bülent korkmazdır. geçiniz efendim böylelerini kral etmeyi

Sabri'yi severim ama takima bir gram katkisi yok, bir kere adamin ayaginin ayari yok, yaptigi ortalar, cektigi sutlar daglara taslara gidiyor.. verdigi paslar bir kerede takim arkadasina gitsin yahu ben artik Serkan Kurtulusu gormek isterim sag bekte Sabri'nin cok kosmasi veya hizli kosmasi yeterli degil..

Sabri takımın iyilerinden ancak biri ona duran topların başına geçmemesi gerektiğini söylemeli...

Faydasız faydalı.

Dün çok kötüydü,niyeyse deplasmanda bir haller oluyor.

Kim ne derse desin, her takıma Sabri gibi bir oyuncu lazım. Kalite olarak da, Milli takımın 2. sağ beki. Milli takımın pek çok sorunu var ama sağ bek onlardan biri değil.

Sözde Galatasaraylı Sabri..Bizim acı çektiğimiz ve mağlup olduğumuz maçta benim sinirden ağladığım maçta hakemle çok iyi gülüşmeleri olmuştu..O görüntüyü veren adamın bu takımı sahiplenmesini,umursamasını kesinlikle beklemiyoorum..O andan sonra alt yapıymış,Galatasarayın çocuğuymuş hepsi palavra..

Futboluna gelirsek müthiş bir fiziksel hızlılık,çabukluk yeteneği dışında son derece kötü bir oyuncudur..Herkes ortaları,şutları falan der ama ortaları ve şutları en son eleştirilecek yanıdır..Özellikle şutlarıyla bu kadar dalga geçilmesini anlayamıyorum..Çünkü doru,yerde doğru zaman da şut çekerse başarılı olur.şut tekniğinin kötü olduğunu düşünmüyorum.

Sabrinin en nüyük sorunu futbol bilgisinin,oyun zekasının olmaması..Pas alışverişlerinde ileriye geriye,yana hiç farketmez çok kötü paslar atmakta..Ne pasın hızını ayarlayabiyor ne de yüksekliğini...

Ben sadece şunu söylüyorum..İyi bir sağbek alındığında o zaman Sabrinin ne kadar yetersiz bir bek olduğu anlaşılacak..

Sözde Galatasaraylı Sabri..Bizim acı çektiğimiz ve mağlup olduğumuz maçta benim sinirden ağladığım maçta hakemle çok iyi gülüşmeleri olmuştu..O görüntüyü veren adamın bu takımı sahiplenmesini,umursamasını kesinlikle beklemiyoorum..O andan sonra alt yapıymış,Galatasarayın çocuğuymuş hepsi palavra..

Futboluna gelirsek müthiş bir fiziksel hızlılık,çabukluk yeteneği dışında son derece kötü bir oyuncudur..Herkes ortaları,şutları falan der ama ortaları ve şutları en son eleştirilecek yanıdır..Özellikle şutlarıyla bu kadar dalga geçilmesini anlayamıyorum..Çünkü doru,yerde doğru zaman da şut çekerse başarılı olur.şut tekniğinin kötü olduğunu düşünmüyorum.

Sabrinin en nüyük sorunu futbol bilgisinin,oyun zekasının olmaması..Pas alışverişlerinde ileriye geriye,yana hiç farketmez çok kötü paslar atmakta..Ne pasın hızını ayarlayabiyor ne de yüksekliğini...

Ben sadece şunu söylüyorum..İyi bir sağbek alındığında o zaman Sabrinin ne kadar yetersiz bir bek olduğu anlaşılacak..

Olur mu canım, Sabri evropanın sayılı beklerinden(!!)

Sabri Reyiz

adam king beyler..

Florya'nın havasından mıdır, suyundan mıdır nedir; 2 haftadır inanılmaz kötü oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt