#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Culio-XXX-Sabri üçlüsü ideal göbektir, ama XXX'i bir turlu bulamadık ya da almadık. Neill'in zekası, tekniği iyi ama temposu dusuk kalıyor, Cana zaten Allah'a emanet tekniğiyle ancak stopere oynar. Yekta denenebilir belki pek uymaz ama...

Dinamo=Sabri Sarıoğlu.

Ortasahada çok fark yarattı.

Aslanım Sabri, çok iyi oynadın. Hiddink'te tribündeydi, kaptı formayı kesin. :D

Sabriye laf yapanlar varmı hala belki saçmalıyor bazen ama o Galatasaray'ın evladı ve bence müthiş bir oyuncu Sabri Sarıoğlu'na sallarken 3 kere düşünün bu takımda sahada yürüyen Sarp takımı belki maçı berabere getirebilcekken kırmızı kart yiyen çirkef ayhan ve barış koca sezon yatan gökhan zan varken 3 kere düşünün en azından mücadele ediyor ve takıma yarar sağlamaya çalışıyor aldığı parayıda hakediyor ve zaten adamı Avrupa'da isteyen çok klüp var bugün milan'da antonini,oddo Juve'de gregeira(tam yazamadım),zebina 36'lık salihamidzic gibi adamlar oynuyorsa avrupada'da bek sorunu var Türkiyede olduğu gibi sabri milan,Juventus hatta Liverpool hatta hatta Chelsea'de banko oynar.Çok iyi bir beke sahibiz bugün orta sahada oynadı ama sağ bek'dede bence müthiş önüne keita gibi bekini oynatmayı bilen oyun bilgisi müthiş oyuncun oldumu sabri'ninde performansı artıyor.Kazım'la şuanlık uyum sorunundalar ama alıştılarmı birbirlerine sabri'nin performansı dahada artıcaktır

Bugün 12 km koşmuştur..

Ben anlamıyorum bu adamı içerde deli gibi oynuyor..

Deplasmanda kuzu gibi..

2 maçtır kötüydü bu maçta toparladı. :tiphat:

Bugun bence maçın adamıydı, çok çalıştı orta sahada baskının kaynağıydı.

Sabri pres yaparken ben yoruldum ya :) Eskisehirspor´u caresiz duruma sokan etkenlerden biri de Sabri´nin inanilmaz presiydi.

müthis oynadi müthis tt arena da daha bi istahla mi oynuyor ne

Daha öncede söyledim. Sağ iç oynadığı zaman kesinlikle daha verimli oluyor. Serkan sakatlık, ceza vs gibi durumlar olmadıkça sağ bek olarak devam etmeli. Sırıttığı da söylenemez zaten Serkan'ın.

7c3aed85266e4bc573c248a.jpg

İyiydi iyi. Bazen pas tercihlerini daha iyi yapması gerekiyor. Ya da pas vermesi gereken yerde gereksiz bir şut çekebiliyor. Ama bunların düzelmeyeceğinden eminim. Şu ana kadar düzelmedi şimdiden sonra da düzelmez :D

Bugün 12 km koşmuştur..

Ben anlamıyorum bu adamı içerde deli gibi oynuyor..

Deplasmanda kuzu gibi..

Bugün en cok kosan Culio ve Stancuydu.

Sabri sanirim 3. siradaydi ama en cok kosan degildi.

Sabri sut cekme olayi abartti bugün, bir pozisyon vardi, gercekten cok gereksiz bir sut cekti, oysa saga atsa, bom bos biri vardi, kaleci ile karsi karsi kalicak.

Sut iyidir, sut cekmeden gol zor atarsin ama Sabri gaz yapiyor ve abartiyor.

Sag ic icin ayrica kafasini daha iyi kullanabilse, gercekten cok faydali isler yapardi sag icte.

Mesela Barosun kar gördügü pozisyonda verdigi pasi daha cok denemeli, daha cok böyle kafasini kaldirip, hizli bir sekilde dikine oynamak icin senden top isteyen adami aramali.

Öyle en kolayini yapmakla olmiyor bu isler. En kolayini derken topu yandaki adama vermek, geri pas yapmak ...

Bu macta begendim Sabriyi ama bu öyle bir macti ki, Kewell ve Hakan haric, herkesi begendim.

Bu yüzden net konusamiyorum.

Evet Sabri abarttı dün şut çekme olayını sol ayağıyla falan da çekti :D

Eskiden kaptanlık pazubandını takmaz istemezdi. Şimdi ise takıyor ilginç.

Stadda izleyen biri olarak tartışmasız maçın yıldızıydı.

Sabri nin şut olayını abartmasının tek sorumlusu stada gelen bizlerdik her top ayagına gelince sut diye bağırınca adam da gaza gelip şut çekti :D:D

Sabri sakatlanırsa Hagi'nin işi çok çok zor! Sabri'nin yeri doldurulamaz! Sabri Hagi'nin birinci kilit adamıdır.

Arda ile birlikte, takımın en kaliteli Türk oyuncusu diye boşuna demiyorduk. Sabri 100 maçtan 95 tanesini iyi oynar ses çıkmaz, 5 tanesini kötü oynadı mı, dalga geçilmeye başlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt