#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Herkes mükemmel bir asist yaptı diyor da, ben böyle bir pas görmedim hiç, tamam çok güzel gördü, harika düşündü de, o nasıl atıştır. Adama pas mı atıyorsun iftira mı ? şut çekti mübarek :D Baros'dan başka bir futbolcu kontrol edemezdi.

Ama hakkını verelim çok güzel gördü.

yaptığı asisti abartmayın, resmen Milan Baros topu aldı önüne indirdi orda

..

altyapıdan çıktığından beri bir gram oyununun üstüne koyamadı,bu ligin en zayıf oyun bilgisine sahip oyuncusu.

Bu adam da taraftarın gözünde bitiyor Hagi yüzünden.

Paslari isabetli olmayabilir, sutlari stadi terk edebilir. Ama Sabri att gibi kosuyo, adam yinede aldigi paranin hakkini vermeye calisiyo.

Paslari isabetli olmayabilir, sutlari stadi terk edebilir. Ama Sabri att gibi kosuyo, adam yinede aldigi paranin hakkini vermeye calisiyo.

o zaman usain bolt ya da elvan abeylegesse yı koyalım .onlarda at gibi koşuyor

koşmak kıstassa süreyya ayhan bile daha iyi olabilir

Sabri'nin sağ bek oynarken kademe bilgisi-rakip oyuncu takibi-top çalma-fizik kullanma gibi bir çok artı ve kendi mevki özellikleri var. Kısaca sağ bek olarak, elinden gelen ve gereken tüm hamleleri yapıyor. Arada düşüş yaşıyor, ama adamın ne gece hayatı, ne bir disiplinsizliği var. Üstelik bu adamın üstüne kendi taraftarı geliyor, yok yamuk yok sarbi fln diye. Bu adam karakter olarak da, oynadığı futbol olarak da uzun yıllar bu formayı giymeyi hak ediyor. Hagi'ye yedirmeyin bu adamı yeter.

gördükki böye biraz kalburüstü maclarda sabriden orta saha olmaz. sabri bek olarak kalsın. bide yanında mustafa sarp oynadı ya. en cirkin kadın bunların yanında bana cok cekici gelir:)

Sabri'nin sağ bek oynarken kademe bilgisi-rakip oyuncu takibi-top çalma-fizik kullanma gibi bir çok artı ve kendi mevki özellikleri var. Kısaca sağ bek olarak, elinden gelen ve gereken tüm hamleleri yapıyor. Arada düşüş yaşıyor, ama adamın ne gece hayatı, ne bir disiplinsizliği var. Üstelik bu adamın üstüne kendi taraftarı geliyor, yok yamuk yok sarbi fln diye. Bu adam karakter olarak da, oynadığı futbol olarak da uzun yıllar bu formayı giymeyi hak ediyor. Hagi'ye yedirmeyin bu adamı yeter.

karakterine diri fizigine bir nebze de top calmaya imzamı atarım ancak

kendisinde ne kademe bilgisi,ne adam takibi defans ile ilgili bilinmesi gereken en önemli özellikleri bilmediğini düşünüyorum ben sercan

formayı hakediyr ancak yıllardır sorun olan sag bekimiz ,bu sorunu kanıksadıgımızdan sorun olarak algılamıyoruz ben dahil.

Kosymayanlarida goruyoruz... Yerlerinde sayiyolar, senede 2 milyon dolari cebe indiriyorlar... Onlardan bir kac tane daha mi alalim?

konumuz sabri,gelip şimdi kosmuyanı da goruyoruz tarzı kıyas yapmak mantıklı mı?diğerleri değil konu ,digerlerindenn bagımsız olarak sabriyi tartıstıgımızı düşünüyorum

karakterine diri fizigine bir nebze de top calmaya imzamı atarım ancak

kendisinde ne kademe bilgisi,ne adam takibi defans ile ilgili bilinmesi gereken en önemli özellikleri bilmediğini düşünüyorum ben sercan

formayı hakediyr ancak yıllardır sorun olan sag bekimiz ,bu sorunu kanıksadıgımızdan sorun olarak algılamıyoruz ben dahil.

Sağ bek sorunu diye bir sorunumuz yok. O sorun Sabri sakatlandığı zamanlarda oluyor, iyi bir yedeği yok diye. Avrupai maçların çoğunda Sabri üst düzey mücadele koymuştur, 10 üzerinden 7-8 almıştır hep. Son 2 yıldır ligde kötü gidişat oyuncuların kötü olması, iyi oyuncuları da bozdu. En azından benim düşüncem böyle. Çok övülen G.G isimli vatandaşı da, Almanya ve 5. sınıf Azerbaycan maçlarından rezil kepaze oluşunu izledik. En azından Sabri öyle duruma düşmedi hiç.

Sağ bek sorunu diye bir sorunumuz yok. O sorun Sabri sakatlandığı zamanlarda oluyor, iyi bir yedeği yok diye. Avrupai maçların çoğunda Sabri üst düzey mücadele koymuştur, 10 üzerinden 7-8 almıştır hep. Son 2 yıldır ligde kötü gidişat oyuncuların kötü olması, iyi oyuncuları da bozdu. En azından benim düşüncem böyle. Çok övülen G.G isimli vatandaşı da, Almanya ve 5. sınıf Azerbaycan maçlarından rezil kepaze oluşunu izledik. En azından Sabri öyle duruma düşmedi hiç.

dediklerinin altına imza atarım ancak bizim sorunumuz genelde alt düzey maclar oldu.standartı yok sabrının ya iyi ya kötü.ben sabrının iyi olmadıgını dusunuyorum ancak tr de daha iyisi gokhan var sadece.yani kotunun iyisi olarak goruyorum

Takım da, kalması gereken tek Türk. Ve maalesef taraftarın büyük bölümü tarafından harcanıyor.

Hagi sağ bek oynatmaya devam etse bunların hiç biri olmayacak. Sabri'nin orta sahada ne işi var Allah aşkına ya bunun tek bir mantıklı açıklaması dahi olamaz. Kalli bile bir kere denedi bunu, ondan sonra ki hiç bir maçta oynatmadı orta sahada. Ama Misimovic gibi hadi onu da geçtim Yekta gibi adam var kulübede onu yedek oturtup Sabri, Mustafa Sarp'ı falan 11'e alması inanılması güç bir durum, tek bir mantıklı açıklaması bile yok. Hem takıma zarar, hem Sabri'ye zarar, hem bize zarar. Ama asıl zararı Hagi görüyor farkında değil kendisi. Kredisi kalmadı artık taraftarın gözünde de.

Hagi Sabri'yi de harcıyor. Bi kaç maç daha orta saha da oynarsa Sarp'a gösterilen tepki Sabri'ye de gösterilir.

Sabri ,asla Galatasaray topçusu olmadı,olamadı,olamayacakta.Hagi yüzünden felanda değil.Sabri hep aynı Sabri.

Şimdi bir sürü kötü futbolcu dururken neden Sabri diyorsanız ,sadece Sabri değil, 1-2 futbolcu hariç hiç biri bizim topçumuz değil.

sabri en az olarak sağ bekte sırıtıyor...

aslında orda bile oynayamaz... kaç tane orta yaptı isabetli son 10 senede???

sabri en az olarak sağ bekte sırıtıyor...

aslında orda bile oynayamaz... kaç tane orta yaptı isabetli son 10 senede???

Rijkaard geldikten sonra oynadığı maçların %90'ında çok iyiydi sağ bekte. Önünde iyi bir oyuncuyla sağ beke cuk diye oturur kendisi.

(bkz: Keita & Sabri uyumu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt