#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Kewell temizlemeseydi o örümcekleri görürdüm Sabri'yi :)

...

Aynı pozisyon 100 kere daha yaşansa Sabri en fazla 1 kere daha belki atar belki atamaz ama kader işte bu maça denk getirdi.:D

Maç sonu röportajında haftasonundaki tepkilerle ilgili soruyu cevaplarken sesi titredi..Ben duygulandım valla..Bu çocuğun üstüne çok gidiyoruz..Bunu hep söylüyorum..Dünkü maçta dafansta Emre Aşık topu uzaklaştıramadı..Arkadaki abilerden biri Sabri'ye kızıyordu..İçine işlemiş artık..Bence Sabri'ye destek olmalıyız..Tabi Sabri'de ortalarını düzeltip,her yerden şut atmayarak bize doğru bir adım atabilir..:)

Bu adama neden bu kadar yükleniyolar ki.. Önce Sabri'den bişey olmaz sonra Sabri bir KAHRAMAN.Sabri geleceğin Cafu'su ve Galatasaray'ın kaptanı olacaktır.Bülent Korkmaz onu adam gibi adam futbolcu yapacak zaten.

Sabri'yi her zaman kötüleyenlere karşı korudum.Her zaman arkasındaydım,hala daha da arkasındayım!!

Böyle bi galatasaraylı ne kadar kötü oynasada yuhalanmamalı lincoln yan gelip yatınca kimse sesini çıkarmıyo İspanya maçlarındada ilk 11 de oynamalı

ne kadar yeteneksiz olsan da bize turu getirdiğin için binlerce teşekkürler

Are you player Sabri ?

Player mı computer mı bilmem ama bu adam dün akşam milyonlarca Galatasaraylıyı çıldırtan,sevinçten şuursuz şuursuz hareketler yapmasını,ertesi gün sokağa büyük bir gururla çıkmasını sağlayan adam.

Devamı gelsin Sabri !

Hic sevmem , ama dun beni aglatirdi. 50 tane atiyor biri giriyor :P sakayi gecelim, cok mucadele ediyor cok kosuyor ama basit hata yapiyor, dun cok iyide oynamadi ama gene de macin yildiziydi.

1 gol attı, 1 yıl daha kendini eleştirilerden kurtardı. Kadro dışı kalıcak tipte bir adam. Ama elimizde adam olmadığı için malesef ve malesef bu dağlara taşlara top atmaya bayılan sabri ye muhtacız.

Dön artık Uğur Uçar...Dön artık. Kurtar bizi bu adamdan...

1 gol attı diye hemen kahraman yaptınız ya bu adamı. Nediyim size ben abiler kardeşler renktaşlar...Ne çabuk unutuyorsunuz geçmişi. Daha 1 hafta öncesine kadar kadro dışı kalması bile gündemdeydi...Yalan mı?

Tamam anlıyorum hepinizi. Elimizde adam olmadığı için , ve ona mecbur olduğumuz için ona kötü söz söylememeye çalışıyorsunuz, ama daha fazla abartıpta kahraman yapmayın bari bu adamı.

Valla dün gol attığı mesafeden 100 kere şut çekse, 99 tanesi yeni açığıda geçip boğaz köprüsü yoluna giderdi ama şans işte mükemmel bir şekilde gol oldu %1'lik ihtimal. Helal olsun.:)

ben hoca olsam ılk 11de kalecıdende once sabriyi yazarım 10 kısıyı ondan sonra koyarm takıma:D:D:D

Abi biz SABRİ bin kıymetini yeterince bilmiyoruz bende SABRi bizim hayatımızı kurtardı az kalsın dandik goller yüzünden eleniyorduk

SaRbi aslında bizi yakan adamdı.2. Goldeki hatası çok büyükdü.Çünkü kademeye girmedi ve adamını kaçırdı.Uğur Uçar'ı çok özledim, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi sağ bekdir bence.Onu geçebilen bi Hamit Altıntop var zaten oda Avrupada yetişti.

Valla o bordoya attığı golü asla unutmayacam. Hayatım boyunca gördüğümde hep içim bir garip olacak!

Aslında Sabri bu golü maçın başında atsaydı bordoyu rahat elerdik..Çünkü hepsi o an stadı terkedip hamama giderdi..

1 gol kızgınlığımızı geçirir ancak bu şekilde devam etmezse yine aynıları olur.Ama ben Bülent varken kafasının başka yerlere gidebileceğini sanmıyorum :)

Sabri'nin güzel pası vardı uzun süreden sonra,KK'nın attığı golde payı büyük!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt