#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Milan ve M.City Sabri için geldi

AVRUPA’nın iki ünlü kulübü Milan ile Manchester City’nin temsilcileri dünkü maçta G.Saray’ın milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu’nu göz hapsine aldı.

Genç oyuncunun menajeri Ali Güven ile birlikte maça gelen temsilciler, karşılaşma boyunca sık sık not tuttular. Manchester City’nin Sabri için bir hayli istekli olduğu ve Ali Güven’den milli futbolcu hakkında geniş bilgiler aldıkları belirtildi.

Hürriyet.

:rolleyes:

Biz milana para verelimde kurtulalim ya :mad:

Zambrotta gibi bu işin pirlerinden bir oyuncusu olan Milan ne yapsın Sabri'yi!

Dünya kupası fianlinde 5 tane gol atsan nafile sabri. Senden bi halt olmaz. kaç senedir duran top kullanırsın ne kullandığın kornerde adamın kafasına atabilmişindir topu ne de bir frikikte barajdan geçirebilmişsindir. Hala da ısrarla ben kullanıcam ben kullanıcam diye her topun başına geçersin. yeter yaa gerçekten bıktım artık. uzaktan şut atarsın dağlar taşlar uçan kuşlar. orta yapmak desen ona keza, elin ayağın dolaşır birbirine. Kullanma arkadaş yaa kullanma duran top beceremiyosan kullanma yani kimse sana silah zoruyla kullandırtmıyor o topları. kabul et artık uzaktan şut atamıyosun. o zaman vurma abi vurma yani.

İyi adam iyi Galatasaraylı hızlı topcu ama teknik hic yok bence bu takımda kalmaması gerekir diyecegim ancak sabriden daha beterleri varken bunu demek istemiyorum

hem yetenek yok hem beyin..

ciğerle bi yere kadar..

Uğur gelene kadar Serkan oynasın bekte.Sabri'de oynarsa en azından açıkta oynasın.

Sana da kızmıycam bundan sonra çünkü yeteneğin sınırlı.

daglari taslari top zengini ettin ulan.ugur ucar kurtar bizi bu izdiraptan yahu.

Bundan sonra Sabri sag acikta faydali olur diyecek baba yigit cikmaz sanirim? :))

Yokmu bi marangoz yollayalımda bi iki köşesini düzeltsin ya şu adamın ayaklarının :D

Sabri'nin Serkan'la bir sorunu mu var, bana mi öyle geldi?!:mad:

Nedir serkana olan güvensizligi, anlamis degilim. Cocuga atilan pasi bile kendi almaya calisiyor! Bosa da kacmaz oldu en sonunda serkan. Nasil olsa pas veren (yani Sabri) yok!

Sabri'nin Serkan'la bir sorunu mu var, bana mi öyle geldi?!:mad:

Nedir serkana olan güvensizligi, anlamis degilim. Cocuga atilan pasi bile kendi almaya calisiyor! Bosa da kacmaz oldu en sonunda serkan. Nasil olsa pas veren (yani Sabri) yok!

Aynen benimde dikkatimi çekti, yerini kaybetmekten korkuyor beyefendi...

Sabri sezonu sonu gitmezse bir biz kontrole hastaneye gidicez,artık Sabri'yi izlemek ciddi şekilde saç baş yolmaya ve psikolojik hastalıklara davetiye çıkarır oldu!

Sadece ben öyle görmedim o zaman.:mad:

Sabrinin yillardir yapamadigini Serkan iki macda yapdi.

Beyfendi korkmaya basladi tabi.

Ne zaman Sabri Bek'e gecdi, o zaman golü yedik.

Bu konuda Sabri'ye kizamiyorum, cünkü Bek degil, defans yapmasini bilmiyor.

Serkana olan tavri, artik pes dedirtti bana ama.

Sadece ben öyle görmedim o zaman.:mad:

Sabrinin yillardir yapamadigini Serkan iki macda yapdi.

Beyfendi korkmaya basladi tabi.

Ne zaman Sabri Bek'e gecdi, o zaman golü yedik.

Bu konuda Sabri'ye kizamiyorum, cünkü Bek degil, defans yapmasini bilmiyor.

Serkana olan tavri, artik pes dedirtti bana ama.

Bek degil diyosunda, acikta ne yapmis ki bu adam? Kacisi yok. Serkan olmazsa Ugur'a kaptiracak o formayi, o kadar.

Sabri taç bile atamıyor rakibe attı tacı bir orta golü yedik..

Sabriyle 5 yıllık sözleşme imzalanmalı :D

sabrinin yıllarca sağ bekte oynadığına dua edin.orta sahada oynarkende gördük.galatasarayın hücum oyuncusu olarak bu orta açma, kaleyi tutma özürlüsünü görmek ömrümüzden birkaç sene daha götürebilirdi.sabri o kadar iyi bir oyuncusunki ???????. ilk yorumumda sana kısmet oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt