#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Seyirciye şirin görünmek için Emre'yi dövmüş bana şirin geldi Helal Olsun

Yani alışmışız Sabrinin kötü oyununa iyi oynaması gözümüzü karatıyor hep kötü geliyor.

Tamam kötü youncu ama dün iyiydi.

Ayrıca emre ye az bile yaptı o kadar küfrettiki Sabriye ben olsam çoktam dövmüştüm.

En güzeli Sabrinin emrenin boğazını sıkmadan önce emre gelirken seni öldürürüm diyordu o an Sabri tutunca dedim kim kimi öldürürmüş diye ama bıraktı. :D:D:D

emreyi tahriklere gelemeyen futbolcu kılıfına sokan arkadaşlaramıza bir kez daha düşünmelerini öneririm emrenin milyon taraftarlı bir spor klubünden olaylı bir şekilde son haftalarında sakatlanmamak için efor sarfetmeden oynuyor söylentileriyle ayrıldığını aynı zamanda aynı klübe kuruş kazandırmadığını ve yurt dışında oynarken ülkemize geri dönücek olursa sadece eski takımında oynayacağını söylediğini bir kez daha hatırlatırım.emre ve milli takım adına üzgün olarak şunu söyleyebilirim ki 3 seneye kendisini ya istanbul büyükşehir belediye sporda çok kıymetli göksel abisinin yanında ya da los angeles galaxyde fetullah hocasının yanında görürüz.bu kadar özgüven insanı yüceltmez aksine bi yerine bi gün mutlaka döner bi tarafına girer bence emrenin fenerbahçenin transfer teklifini kabul etmesi fenerbahçe taraftarınıda hiçe saymaktan başka hiçbirşey değildir.sabrinin emreye yaptıkları galatasaray taraftarının emreye yapmak istediklerinin yansımasından başka bişey değildir herkesin aksine ben sabriyi takdir ediyorum en azından emrenin gırtlağına yapışmak için onun küfür etmesini bekledi

İyi oynadı derken?

Bir tane olumlu orta açamadı yapmayın.Sadece koştu.Koştuğunun yarısı orta açsa tamam.

Herseyin hiz, surat oldugunu dusunenler akillarina Uguru getirsinler.

Herseyin hiz, surat oldugunu dusunenler akillarina Uguru getirsinler.

Sabri 7 senedir bu kadar geliştirdiyse orta açmayı en erken bi 7 sene sonra öğrenir herhalde.O müthiş yetenek var onda.Her şey,hız süratsa Elvan'ı oynatalım orda.Uğur'a kavuşalım,Sabri'yi gönderelim nereye gidiyosa.

sanki kenarda ramos bekliyor sabriyi

Sabri malesef Bordo maçında kazandığı krediyi doldurdu.Aslında amacı kötü değildi sadece tribünde her taraftarın yapmak istediğini o sahada yaptı ama onun yapmaması lazımdı.Bu hareketleriyle değil futboluyla gönülleri fethetmeye çalışmalıydı...

Şu Sabri takımdan bir gitsin ömrüme ömür katıcam inanıyorum!

Sabri'ye yol göründu

Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasarayımız, önümüzdeki sezonun yapılanmasına erken başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

G.Saray-F.Bahçe derbisinin gergin geçmesinde Lugano ile birlikte Sabri Sarıoğlu büyük rol oynadı. Hakem hatalarına sürekli itiraz eden, Emre Belözoğlu'nun boğazını sıkan Sabri, iki takım oyuncularının gerilmesine sebep oldu. Fair-play ruhuna aykırı hareket eden genç oyuncunun bu hareketlerinin Başkan Adnan Polat'ı da çileden çıkardığı öğrenildi. Derbiden sonra soyunma odasına giden Başkan Polat'ın Sabri'ye sert bir dille, "Neden taraftarları galeyana getirecek hareketler yapıyorsun? Senin yüzünden derbi maç gerildi. Her maçta bu tür hareketler yapıyorsun." diyerek sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Sabri, geçtiğimiz dönemlerde de bu hareketleri sebebiyle iki kez kadro dışı bırakılmıştı. Teknik Direktör Feldkamp döneminde takım ruhuna aykırı hareketleri yüzünden Sabri, satış listesine konulmuştu. Devre arasında talibi çıkmayan genç oyuncunun takımda kalmasını, Hakan Şükür başta olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncuların araya girmesi sağlamıştı. Teknik Direktör Skibbe döneminde de 5-1'lik Kocaelispor maçından sonra Sarı-Kırmızılı yönetimin Sabri Sarıoğlu'nu yine kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ancak göreve gelen Bülent Korkmaz'ın Sabri'yi affederek yeniden takıma aldığı bildirildi.

webaslan

Şu Sabri takımdan bir gitsin ömrüme ömür katıcam inanıyorum!

Sabri'ye yol göründu

Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

Şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasarayımız, önümüzdeki sezonun yapılanmasına erken başlayacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, son olarak Fenerbahçe derbisinde ortamın gerilmesine sebep olan Sabri Sarıoğlu'nu takımdan gönderecek.

G.Saray-F.Bahçe derbisinin gergin geçmesinde Lugano ile birlikte Sabri Sarıoğlu büyük rol oynadı. Hakem hatalarına sürekli itiraz eden, Emre Belözoğlu'nun boğazını sıkan Sabri, iki takım oyuncularının gerilmesine sebep oldu. Fair-play ruhuna aykırı hareket eden genç oyuncunun bu hareketlerinin Başkan Adnan Polat'ı da çileden çıkardığı öğrenildi. Derbiden sonra soyunma odasına giden Başkan Polat'ın Sabri'ye sert bir dille, "Neden taraftarları galeyana getirecek hareketler yapıyorsun? Senin yüzünden derbi maç gerildi. Her maçta bu tür hareketler yapıyorsun." diyerek sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Sabri, geçtiğimiz dönemlerde de bu hareketleri sebebiyle iki kez kadro dışı bırakılmıştı. Teknik Direktör Feldkamp döneminde takım ruhuna aykırı hareketleri yüzünden Sabri, satış listesine konulmuştu. Devre arasında talibi çıkmayan genç oyuncunun takımda kalmasını, Hakan Şükür başta olmak üzere Sarı-Kırmızılı oyuncuların araya girmesi sağlamıştı. Teknik Direktör Skibbe döneminde de 5-1'lik Kocaelispor maçından sonra Sarı-Kırmızılı yönetimin Sabri Sarıoğlu'nu yine kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ancak göreve gelen Bülent Korkmaz'ın Sabri'yi affederek yeniden takıma aldığı bildirildi.

webaslan

Artık yeter gitmesini istiyorum adam gibi bir sağ bek gelsin!

sabri iyi bir Galatasaraylı ama bir türlü futbolunun üstüne koyamadı. hep aynı.

Ben böyle karaktersiz, haysiyetsiz, çaresiz, mantıksız, sağduyusuz, aklı yarım, ucuz, yetersiz bir futbolcu daha görmedim galatasarayda. Tribünlerin sempatisini kazanmak o kadar çok önemli ki onun için. kendisi de biliyorki futbolundan bi cacık olmaz bu saatten sonra bari bikaç şakşakçım olsun öyle idare ederiz düşüncesinde. Bordo maçında attığı o golden sonra aklıma ilk gelen şey sezon sonuna kadar onu ilk 11 de devamlı göreceğimiz olmuştu, yanılmadım da. söyleyeceğim şu ki sabri senin gibi futbolcuyu galatasaray forması altında gördüğüm sürece ne bir maça giderim ne de bir kuruş verip ürün alırım. bir an önce ayrılman dileğiyle...

sanki kenarda ramos bekliyor sabriyi

Hatırlarsan bizim Uğur Uçar diye bi futbolcumuz var.Hani Sabri'nin 5 katı iyi olan.Uğur kondisyonu halletsin Sabri'nin esamesi okunmaz bu takımda.7 senedir kendine hiçbişey katamayan Sabri'yi savunanların hala olması,onun bu takımda neden tutulduğunun kanıtı.

Ben böyle karaktersiz, haysiyetsiz, çaresiz, mantıksız, sağduyusuz, aklı yarım, ucuz, yetersiz bir futbolcu daha görmedim galatasarayda. Tribünlerin sempatisini kazanmak o kadar çok önemli ki onun için. kendisi de biliyorki futbolundan bi cacık olmaz bu saatten sonra bari bikaç şakşakçım olsun öyle idare ederiz düşüncesinde. Bordo maçında attığı o golden sonra aklıma ilk gelen şey sezon sonuna kadar onu ilk 11 de devamlı göreceğimiz olmuştu, yanılmadım da. söyleyeceğim şu ki sabir senin gibi futbolcuyu galatasaray forması altında gördüğüm sürece ne bir maça giderim ne de bir kuruş verip ürün alırım. bir an önce ayrılman dileğiyle...

Her ne kadar öyle düşünsende bu, bir Galatasaraylı futbolcuya bu hakaretleri etmeni gerektirmez.

Her ne kadar öyle düşünsende bu, bir Galatasaraylı futbolcuya bu hakaretleri etmeni gerektirmez.

yılların birikimi var içimde renkdaş idare et sadece bir maç için yazılmış birşey değil bu... bu kulübü babalarının çiftliği sanan diğer futbolcular için de aynı şeyleri düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt