#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bu olay kibar feyzodaki maho aga ironisine benzedi. Kaç yıl cihanla saç baş yolduk gitsin diye yoğun baskı olusturduk. Onun yerine sabri geldi(Uğur un oynadıgı dönemi saymıyorum kısa surdu sanki çöldeki vaha gibiydi,umarım en yakın zamanda yine formayı alır sabriden)

En azından cihanın ortaları serbest vurusları korner vurusları yoktu:D

Sabri hata yapabilir, kötü oynayabilir, kötü frikik kullanabilir, takımını eksik bırakabilir, dikine değil yan pas bile yapamayabilir, hatta koşmayabilir de..

Ama bu kimsenin ona hakaret etmesini gerektirmez. Lütfen (bu ilk ve son ricamdır) eleştirilerinizi futbol üzerinden yapın, kişilik haklarına saygılı olun !

Şu uyarıyı tekrar vurgulayarak başlayayım.

Arkadaşlar; demek istediğinizi makul cümlelerle anlatmak yerine hakaret yoluna başvurursanız, yaptırım uygulamamız kaçınılmaz olacaktır.

Takımda 11 Sabri olsaydı ve Rijkaard 11 'ini de oynatsaydı gıkım çıkmazdı inanın. Sizin de çıkmamalı.

Siz bir futbolcumuzu beğenmezken Rijkaard beğeniryorsa açıkcası orada sizlere de pek birşey demek düşmez. Dediğiniz kadar kötü oynadıysa Rijkaard da bunu görmüş olur belki bir daha forma vermez, bu bilinmez.

Takıma, antrenör 'e güvenip destekleyelim, eleştiri elbette olacaktır ama eleştirirken hakaret ederseniz, kimseye birşey kazandıramazsınız.

Sabri yüzünden neredeyse futboldan soğudum.Ama dün gece düşündüm ki hata Sabri de değil adam gibi bir sağ bek almayan yönetimde. Orta sıfır , kademe sıfır , duran top sıfır ... valla ne olur su adamı gönderin de kurtulalım.

Hazırlıklı ol o zaman derim baya bi kafayı yicek Sabriye kıl olanlar bu sene. Bu sistemde Rijkaard kullanacaktır Sabriyi muhtemelen Uğurun yedeği olarak Serkan bir türlü ben de varım diyemedi.

İsterse Sabri lig maçının 34'ünde de oynasın ben yinede desteklerim Rjikaard'ı.

Sabri hata yapabilir, kötü oynayabilir, kötü frikik kullanabilir, takımını eksik bırakabilir, dikine değil yan pas bile yapamayabilir, hatta koşmayabilir de..

Ama bu kimsenin ona hakaret etmesini gerektirmez. Lütfen (bu ilk ve son ricamdır) eleştirilerinizi futbol üzerinden yapın, kişilik haklarına saygılı olun !

haklısın kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok ama sabrinin üstün vasıfları milleti çileden çıkarıyor tabi.bak sende yazmışsın"hata yapabilir, kötü oynayabilir, kötü frikik kullanabilir, takımını eksik bırakabilir, dikine değil yan pas bile yapamayabilir, hatta koşmayabilir de.. "diye.işte problem zaten burda madem bunları yapamıyorsun,bu takımdan defol git.İBB oyna.

Adam hayatında oynamadığı bir yere bir senede mi alışacak.Mevkisi olmayan bir yerde başka ne gibi katkılar yapabilir senin için.Defol git demeye hakkın olmaması lazım ama .Bilmiyorum birazda forum kurallarınla ilgili tabi.

Mevkisi sağ açık ama orta yapmayı bilmiyor daha adam,neyi savunuyorsun ki ?

Futbolu bırakmadan orta açmayı öğreneceğine dair ümidim azalıyor

Bu hak değil sende, taraftarım diyen ve "taraftar" olan kimsenin tekelinde değildir.

Herkes'in adına konuşuyorsunuzda böyle Sabriyle Yaserle oynasın takım o zaman zaten kötü bir takım adı var ama futbolcu kalitesi olarak yerlerde geziyor Galatasaray camiası bu Sabri iyi futbolcu değil böyle adamlar takımda durmamalıdır

Sabrinin iyi yönü yoktur,bıktırmıştır,işe yaramayandır.Defolup gitmesi gerekendir.

Dün Tobol çok faullü oynuyordu. Çok bekledim sakatlanır diye ama olmadı. 2.maçı bekleyeceğiz. Bu arada etiketler harika.

Dün Tobol çok faullü oynuyordu. Çok bekledim sakatlanır diye ama olmadı. 2.maçı bekleyeceğiz. Bu arada etiketler harika.

Bu ne biçim bir taraftarlık anlayışıdır kardeşim, beğensen de beğenmesen de takımın oyuncusudur, hem de benim gibi düşünenlere göre önemli bir oyuncusudur. Bir oyuncumuzun sakatlanmasını ummak ne Galatasaraylılığa yakışır ne de spor kültürüne.

Sabri'yi Türkiye 3.liginde herhangi bir takıma bonservissiz versek kimse almaz,böyle bir oyuncudan bahsediyoruz..

Ya bırak Türkiye 3.ligini Etiyopya'da çocuklar mahalle maçına almazlar Sabriyi :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt