#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

sabri.jpg

Güzel fotoğraf.

Yahu pozisyonun başlangıcında hata kimin Alparslan'ın..

Bu benim hic fark etmiyor, sabri hata yaptiginda Emre Asik, Servet acaba kac kere yuregini ortaya koyup sabrinin hatasini telafi etti? sabri bir kere de baskasinin hatsini telafi etse bir yeri mi kirilir?

Linderoth ilk geldiğinde tekmeye bile kafa atarım demişti.

İki yılda kaç maç oynadı.

Futbolcu dediğin kendine iyi bakmak zorunda. Yok öyle tekmeye kafa atmayan adam Galatasaray'da oynamaz falan gibi saçma laflara gerek yok. Öyle birşey olsaydı takımda futbolcu kalmazdı.

Tabi ki orada arkasını dönmeyebilir di fakat bunun tek sorumlusu Sabri'den sağbek yapanlardır.

Paf takımlarda defansı hiç öğrenmeyen birine gel defans yap dersen(ki kısa boylu olması da artı birşey) o da ancak bu kadar yapar.

Linderoth ilk geldiğinde tekmeye bile kafa atarım demişti.

İki yılda kaç maç oynadı.

Futbolcu dediğin kendine iyi bakmak zorunda. Yok öyle tekmeye kafa atmayan adam Galatasaray'da oynamaz falan gibi saçma laflara gerek yok. Öyle birşey olsaydı takımda futbolcu kalmazdı.

Tabi ki orada arkasını dönmeyebilir di fakat bunun tek sorumlusu Sabri'den sağbek yapanlardır.

Paf takımlarda defansı hiç öğrenmeyen birine gel defans yap dersen(ki kısa boylu olması da artı birşey) o da ancak bu kadar yapar.

Linderoth sanki tekmeye kafsini soktugu icin bu kadar sakatlik yasadi. Onun ki sadece sansizlik.

Tabii ki bir futbolcu kafasini tekmeye sokmayabilir, ama ozaman yersin golu.

Canlandıralım ister misin?Birisi senin kafana doğru tekme savursun sen de kafanı sok.İyi ki bi öğrenmişsiniz kafa sokmayı..

Aklını kullanıp elleriyle suratını kapatıp topa atlamalıydı ama o kıçını kullandı ve gol yedik.

Not:Sabrinin aldığı parayı bana verseler kafamı heryere sokarım

Sabri o pozisyonda bir bekin yapması gereken ters kademeye giremedi, golü yedik.

Mesele tekmeye girip girmemek değil. Sabri bunca yıldır Galatasaray'da daha orta açmayı öğrenemedi hepsi fiyasko. Ee kardeşim sen Galatasaray'da oynuyorsun boru mu bu...

Re: # 55 Sabri Sarıoğlu

Hırsına, süratine diyecek yok ama diğer geçen süre içinde futboluna pek birşey katamadı maalesef.

Sabri ve Lincoln Galatasaray'ın en önemli iki yıldızı. Nedense son aylarda hep birileri çıkıp onları Galatasaray'dan koparmak için herşeyi yaptı. Sabri kafanın alasını tekmeye sokuyor. Sabri geçen sezon ağır futbolcular Servet, Güven, Topal, Meira, Aydın, Volkan, Güngör gibilerin koşup hatasını telafi etmekten ciğerlerini patlattı neredeyse. Sabriden önce takımdaki mankenleri bir eleştirin. Nonda gibi lakayt istifini bozmadan oynayanlar.

Arda'ya sahip çıktıgımız kadar sabriye sahip cıktık mı acaba

Sabri ve Lincoln Galatasaray'ın en önemli iki yıldızı. Nedense son aylarda hep birileri çıkıp onları Galatasaray'dan koparmak için herşeyi yaptı. Sabri kafanın alasını tekmeye sokuyor. Sabri geçen sezon ağır futbolcular Servet, Güven, Topal, Meira, Aydın, Volkan, Güngör gibilerin koşup hatasını telafi etmekten ciğerlerini patlattı neredeyse. Sabriden önce takımdaki mankenleri bir eleştirin. Nonda gibi lakayt istifini bozmadan oynayanlar.

Ikisini ne önemli nede yildiz. Sabri cigerini patlatmis, yapma ya. Birak bu isleri.

Sabri'ye yıldız diyenler Futbol'un F'sinden anlamıyor bence.

Malesef evet.G.Saray yetimler yurdu degil ki formasinin hakkini veren rezil oldugumuz bi macta bile 35'lik dedigmiz emre asigi cagirir yine alkislar,sabriye bu takim sabir gostere gostere catladi,o bir turlu duzelmedi.Arda neden bu kadar seviliyor? kocakafasi,cirkin surati icin mi.2'Si de G.Sarayli,biri sadece G.Sarayli digeri o forma icin savasiyor ayni zamanda.nedir bu sabri hastaliginiz anlamiyorum ki.

Sabri'ye yıldız diyenler Futbol'un F'sinden anlamıyor bence.

Nasıl bir yorum bu.Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?Bende Sabrinin Galatasaray için vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Adam sağbek değil ama Milli takımda bile sağbek olarak oynadı avrupa şampiyonasında.Fatih Terimde anlamıyor değil mi futboldan?

Nasıl bir yorum bu.Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?Bende Sabrinin Galatasaray için vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Adam sağbek değil ama Milli takımda bile sağbek olarak oynadı avrupa şampiyonasında.Fatih Terimde anlamıyor değil mi futboldan?

Sabri'nin arkasında sağlam biri olursa o da hücuma destek verir.Böyle olmadığı için ileri geri git gel yoruluyor napsın, birde ortalarını düzeltse yeterli, Milli takımda çok verimli olmuştu.Bizde niye olmasın.

Bu takım sabriye sahip çıktığı kadar Kral Hakan Şüküre bile sahip çıkmamıştır ,adamın iyi oynadığı 1 sezon hatırlıyorum sadece ama 6 7 sezondur Gsda Hakanınsa çok kötü hiçbir sezonunu hatırlamıyorum ama gönderildi.. buyrun siz karar verin sahip çıkmaya..??

ayrıca bana potansiyeli var sabrinin demeyin adam 27 yasına geldi, çoktan belli olmuştu olsaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt