#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Abartmayın.. :)

Sabri bugün gayet iyidi şutlarınıda mazur görün lütfen.. :D

Burda sabrinin şutlarına laf atanlar bordoux maçındaki golde sabriden çok sevindiğini unutmasın..

Galatasaray atmış golü,sevinmese miydik ? Birşey derdim Sabri'ye şimdi de neyse. :D Allah belamızı vermiş,gitmiyor da adam,yapıştı kaldı.Şöyle 4-5 milyon €'ya Avrupa'dan keriz bir takıma okutsak,o günü bayram ilan eder,çoluk çocuğa şeker dağıtırım. :o

Muratta öyle birsey yapsan diye pusuya yatmis bekliyor zaten :)

sende şu anda beni çok güldürdün...demek ki sabri'yi beğenen insanlarda var bu ülkede :rolleyes: trajikomik..

Ben beğeniyorum yada beğenmiyorum bo konuda hiçbir şey söylemedim. Sende okuduğunu anlamama özrü var herhalde:rolleyes:

Şu anda herhangibir GALATASARAY kulübü futbolcusuna hiç kimsenin bu derece de eleştirme, aşağılama hakkı yoktur. Ne Sabri için ne Barış için nede bir başkası için;)

Saydığım o kadar Teknik adam Sabri'yi oynatıyorsa vardır bir bildikleri sen rahat ol trajikomik arkadaşım:rolleyes:

gerekli ayarlamaları yap ben geçerim, geçtiğim gibi de sabriyi kadro dışı bırakırım istediğim gibi oynamazsa

Ben halimden memnunum o kadar hevesliysen kulübü mail yağmuruna tutabilirsin, meydan boş;)

Sabri bu takımda oynuyor ya Helal olsun başka'da birşey demeye gerek yok.!

Sabri'nin geçmiş teknik direktörlerimizce(hepsinin adları geçmiş sayfalarda çokça yazıldı) vazgeçilmemesi ve Rijkaard'ın da şu an itibariyle Sabri'yi oynatması bal,evet evet bal...:rolleyes:

Şunu sokun kafanıza Sabri; Haginin,Geretsin,Kallinin,Skibbenin,Bülentin ve Rijkaard ın kafasına silah dayamıyo ilk 11 de oynamak için!!!!

Sevmeyebilirsiniz ama ona hakaret edip aşağılayamazsınız...

Ayrıca Osman,Sabri'yi eleştirenler bilmem ne de bilmem ne demişsin.Bu takımda Cihan Haspolatlı diye bir kabus oynadı,Hagi,Gerets ve Terim'in banko oynattığı bir adamdı.Süperstar Cihan,yehuu ..

Sabri'nin geçmiş teknik direktörlerimizce(hepsinin adları geçmiş sayfalarda çokça yazıldı) vazgeçilmemesi ve Rijkaard'ın da şu an itibariyle Sabri'yi oynatması bal,evet evet bal...:rolleyes:

Şunu sokun kafanıza Sabri; Haginin,Geretsin,Kallinin,Skibbenin,Bülentin ve Rijkaard ın kafasına silah dayamıyo ilk 11 de oynamak için!!!!

Sevmeyebilirsiniz ama ona hakaret edip aşağılayamazsınız...

@ Fatih ;

Hagi döneminde süperstar Cihan oynuyordu.Kalli Uğur Uçar sakatlanana kadar Sabri'ye pek şans vermedi.Skibbe şanssızdı,çünkü oraya başka alternatifi yoktu ( Uğur Uçar sakattı ) Bülent Korkmaz döneminde de öyle.Rijkaard da Uğur'un tam olarak hazır olmasını bekliyor bence.

Galatasaray atmış golü,sevinmese miydik ? Birşey derdim Sabri'ye şimdi de neyse. :D Allah belamızı vermiş,gitmiyor da adam,yapıştı kaldı.Şöyle 4-5 milyon €'ya Avrupa'dan keriz bir takıma okutsak,o günü bayram ilan eder,çoluk çocuğa şeker dağıtırım. :o

Madem o kadar işe yaramaz bir adam bu Sabri, niye o zaman direk sözleşmeyi feshedip beleşe kurtulmuyoruz renktaş, böyle bir para beklentisi olduğuna göre sen de içten içe kabullenmişsin Sabrinin değerini:D

Madem o kadar işe yaramaz bir adam bu Sabri, niye o zaman direk sözleşmeyi feshedip beleşe kurtulmuyoruz renktaş, böyle bir para beklentisi olduğuna göre sen de içten içe kabullenmişsin Sabrinin değerini:D

Keriz bir takım diye de belirtmişim.Sabri'nin youtube'da bir videosu var,şerefsizim başka takımda oynasa " getirin şu adamı,10 yıl sağ bek aramayız " derim.Aha işte bu videoları başkalarına izletmek lazım. :f68.gif:

Keriz bir takım diye de belirtmişim.Sabri'nin youtube'da bir videosu var,şerefsizim başka takımda oynasa " getirin şu adamı,10 yıl sağ bek aramayız " derim.Aha işte bu videoları başkalarına izletmek lazım. :f68.gif:

Ama renktaş adamı defalarca canlı izledi birçok Avrupa takımı, belki de bu yüzden satamadık bilemem orasını:D Ama biz de birçok adam hakkında bu videolara göre yorum yapıyoruz. Tamam istikrar sorunu olabilir ama gene de çok abartılıyor bu Sabrinin üzerine gitme olayı, beleşoğlunun boğazına yapışması bile kafadan 10 maç 11e alınmasını gerektirecek bir durum yani:D

Gökhan gönül maalesef sabriden 3 gömlek üstün bir sağ bek.

Biz de sabriyle avutuyoruz kendimizi.

Sabri'nin en büyük eksikliği, kimse kusura bakmasın, "akılsız" oynaması.

Evet. Akılsız oynuyor bu adam. Futbol zekası yerlerde.

Tek bildiği, poposunda roket varmış gibi koşmak.

Kademeye girmeyi bilmez, rakibe düzgünce kaymasını bilmez, ortaları ve şutları eh iştelik.

Demek istediğim, Sabri'nin herşeyden önce kafasında hücumu bir kenara koyup, defansa önem vermesi. Neticede o bir bek. Hücuma elbet çıkar ama o bir bek. Kewell değil bek olan. Sabri! Yani Sabri'nin savunma yapmayı öğrenmesi şart.

Sabri'deki sürat zaten Emre Güngör veya Uğur Uçar'da olsaydı değişilmez sağ beklerimiz oldu.

Sabri istediğinde nasıl çalım atabiliyor, nasıl orta açabiliyor (şansa balada olsa) biliyoruz.

Gökhan Gönül ile Sabri arasındaki fark şu. Birisi, aklını kullanıyor. Diğeri, hayır.

Gökhan Gönül, o an gelen topa ayak içiyle vurup orta açması gerektiğini biliyor ve yapmaya uğraşıyor.

Sabri ise burun ile şut çekiyor.

Tobol maçında Sabri bir şut çekti, vurduğu top taksim meydanına düştü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt