#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'ye gün doğdu; biz de anladık değerini:D

Büyük maçlarda genelde iyi oynar, bu hafta sonu da iyi oynarsa; iyice sağlamlaşır yeri.

Koyduğun resme bak ya nasıl bir insansın sen! Burda tüm GS taraftarına, UEFA kupasıyla övünen, gurur duyan tüm insalara yapılmış bir hakarettir bunu anlayamıycak kadar kıtsın yada artniyetlisin.

bence alakası yok. burda GS taraftarına veya GS camiasına hakaret vs.edilmiş bi şey yok.Gerektiğinde sabriyede sizlerde kızıyorsunuz hatta çektiği şutlardan ve ortalardan sonra bile belki hakaret ediyorsunuz burda ahkam kesmenin anlamı yok.;););););)Bunun insanlıkla ne alakası var???

Sabriden gol bekliyorum.Ciddiyim.

Sabri tam bir GS'li olduğu için önemi büyük maçlarda çok çalışıyor,inanılmaz koşuyor.

Bir kafa golünü görme ihtimalimiz var.

Kewel ve Nonda'dan goller bekliyorum yine ve oyuna girerse Elano'dan.

bence alakası yok. burda GS taraftarına veya GS camiasına hakaret vs.edilmiş bi şey yok.Gerektiğinde sabriyede sizlerde kızıyorsunuz hatta çektiği şutlardan ve ortalardan sonra bile belki hakaret ediyorsunuz burda ahkam kesmenin anlamı yok.;););););)Bunun insanlıkla ne alakası var???

Öncelikle Galatasaray 'ı küçük harflerle kısaltmamayı rica ederim.

Konu ile ilgili olarak ise şunu diyeceğim;

Galatasaray Dergisinin bu (82.) sayısında taraftar diyalogları olarak kaleme alınan bölümde Sabri ile ilgili epey fazla sayıda espirili takılma geçiyor.

Olay işte bu, espriyle mi takılacağız, hakaret mi edeceğiz? Doğrusu, bu ince çizgiyi ayırt etmek, eleştirileri hakaretsiz yapmak, hakaret ve hakaret algılanabilecek eleştirilerden uzak durmaktır.

Sabri sen bugün neler yaptın öyle ya. Sen böyle top oyna her hafta kucağımızda taşırız seni.

Taraftardan alkış aldığı pozisyonları saymıyorum bile.Keitayla çok iyi anlaşıyorlar hücum savunma yardımında.

OMG Sabri naptın bugün ya. Her maç böyle oyna canımı ye Sabri. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt