- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu
Kim ne derse desin, Aslan SABRİ...
Kim ne derse desin, Aslan SABRİ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seviyorum seni Faul yaptı diye kızmaya hakkımız yok senin kalende sözde kaleci varsa o napsın
O kadar saçma uzaklaştırmaya çalıştı ki topu,çok sinirlendim. Sonra golü yedik zaten.
Futbol zekası 0.Zerre gelişme yok.
Sabri ne yapsın, önünde oynayan adam da hayır yok. Sabri'de dolayısıyla pusulasını şaşırıyor.
bana söyler misiniz sabri bir kazandırdığı maç var mı? galatasayda yanlış hatırlamıyorsam 6 yıldır top oynuyor. bu gün onun kaptırdığı top sayesinde golü yedik. aynısını ilk yarıdada yaptı.şimdi diyeceksiniz ki bu adam futbolunu geliştirdi. neyini geliştirdi? kaç tane isabetli orta açtı bu gün? ondan istenilen bu. bu adam senelerdir aynı hataları tekrarlıyıp duruyor. orta açmasının bilmiyor. çok tehlikeli pas hataları yapıyor. yanlış hatırlamıyorsam helsinborg yada kopenhag ( hani şu larssonun takımı) o maçtada kaptırdığı top çok tehlikeye patladı. bu günde kaptırdığı top çok büyük tehlikelere gebe. umarım turu atlarız da sabri ikinci maçın kahramanı olur bende bu lafları yutarım
Adam sağ bek oynuyor ne maç kazandırması allah aşkına biraz mantık yuh ya. Görevini yapsın maç kazandırmasına gerek yok..