#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Rusya da basarili olur, sag kanat veya sag açik olarak..

Senelerdir taraftar bıkmadan usanmadan ve haklı olarak Sabri'yi eleştiriyor, yerden yere vuruyor. Ama senelerdir Galatasaray'ın sağ beki Sabri, bu gidişle bir yere yollamayacaklar bu adamı. :)

Sabri eğer bu yazıyı okuyorsan odana duvarına yaz "kontrolsüz güç,güç değildir"..Sende tam bir kontrolsüz güçsün.

bence bu sene ya satilmali ya da anadolu takimlarindan birine kiralik verilmeli...

o zaman belki akli basina gelir...

Sabri bile bugün süper oynadı.Demek ki takım iyi oynayınca Sabride daha iyi gösterebiliyor kendini.

mükemmel oynadı her zamanki gibi. ortaları da güzeldi bugün. daha ne olsun.

Yazi yazmaya bile degmez hakkinda. 6 Senedir bir adim atamamissin ne diyelim. O kadar sey söyledik ettik laf kalmadi daha. Artik görev yönetimde Su topa vurmayi bilmeyen adamlari yollayinda maclarimizi izleyelim sinirlenmeden sagi solu dagitmadan.

Maçı staddan canlı izledim bir yarı boyunca önümde oynadı.Ve nasıl mükemmel oynamıs anlamıs değilim.Rakip atak yaparken hucumda biz hucuma çıkarken yine hucumda ama ne yaptığı belli değil.Mücadele etti mi,belki evet ama tek basına mücadele etmek bu takımda oynamaya yetmez.

Sağ bek değil diyerek avutuyorum kendimi ama sağ açık olarak düşününce de bir sağ açık orta açamazsa,şut çekemezse başka ne yapar diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :)

sivas macinda yine dogru durust bir orta yapamadi...

ya satilsin artik ya da kucuk bir anadolu takimina kiralik verilisin...

kac senedir kendini gelistiremedi...

yerli alves galatasarayda isteksiz milli takımda ve avrupa maclarında görüyoruz premierde hızıyla cok iyi oynar ama bizde oynayamaz bu isteksizlikle.

Yerli Messi/Alves/Ramos kari$imi..dün yine çalimlari, paslari, ortalari, kaleye $utlari çok tehlikeliydi..

Yerli Messi/Alves/Ramos kari$imi..dün yine çalimlari, paslari, ortalari, kaleye $utlari çok tehlikeliydi..

Yok artık messi alves ramos kaışımı vay be!

Bence recep,ibrahim üzülmez,eski fenerli ilker karışımı bir futbolcu ortaları ve pasları saç yolduran bir topçu, futbolcu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt