#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Heleki Sabri müthis "Fabregas"! vari paslarini göstersin :D

Oda bir varsayim. SAbri akillansa zaten iyi futbolcu ama genelde SAbri oldugundan yapamiyor.

Sabri iyidir hoştur ama çabuk gaza gelir kendini yakar akıllan be sabri bi sene daha şans verilsin

Ben Sabrinin Rijkaard la birlikte banko oynayacağını düşünüyorum..İi oynadığı maçlar gelsin aklınıza bu adamda potansiyel ve her türlü fizik özellikleri var..Kimbilir Rijkaard belkiöorta yapmayı öğretir.. :D

Sabri iyidir hoştur ama çabuk gaza gelir kendini yakar akıllan be sabri bi sene daha şans verilsin

Gaza felan geliyorda bu adam hiç takımı 10 kişi bırakmadı bu olaya bu kadar fazla takılmanız üstüne gitmeniz yanlış..Sabri ne yapıyorsa kazanma arzusu ve hırsı sayesinde yapıyor..

Bu olmadan Sabri olamaz..Ortaları düzelttiği zaman G.gönülle yarışır Sabri..

Gaza felan geliyorda bu adam hiç takımı 10 kişi bırakmadı bu olaya bu kadar fazla takılmanız üstüne gitmeniz yanlış..Sabri ne yapıyorsa kazanma arzusu ve hırsı sayesinde yapıyor..

Bu olmadan Sabri olamaz..Ortaları düzelttiği zaman G.gönülle yarışır Sabri..

Sabri potansiyel olarak G.Gönül'den daha iyi olduğunu Anfield'da ki Liverpool,Almanya vb. bi çok maçta göstermiştir ama devamlılık konusunda G.Gönül'ün yanından bile geçemez,Sabri şu devamlılığını sağlayabilirse ve futbolunu olgunlaştırabilirse Daniel Alves olabilecek potansiyele sahiptir zaten bunu yukarıda örnek verdiğim maçlarda da gördük.

Sabri potansiyel olarak G.Gönül'den daha iyi olduğunu Anfield'da ki Liverpool,Almanya vb. bi çok maçta göstermiştir ama devamlılık konusunda G.Gönül'ün yanından bile geçemez,Sabri şu devamlılığını sağlayabilirse ve futbolunu olgunlaştırabilirse Daniel Alves olabilecek potansiyele sahiptir zaten bunu yukarıda örnek verdiğim maçlarda da gördük.

Öhöm öhöm.. Almanya karsisinda onun yüzünde 2 tanede gol yemistik hatirlamiyorsan.

ilk olarak Sabri saha icinde akilli degil, bazen ne yaptigini kendisi bile bilmiyor.

Sonra ne posizyon alma yada "tackling" konusunda kendisini gelistirmis degil.

Ortalari desen, Sabri orta yapmayi biliyormu sorululari gelir.

Sabri Avrupa'da oynasa cogu macta cok kolayca kirmizi kart görebilir, manyak gibi hakem'in yaninda zipliyor resmen.

Sabri'nin benim gozumde iki tane olumlu ozelligi var; takimdaki belki de en atletik oyuncu. Bir de 90 dakika boyunca mucadele ediyor. Yalniz bunun disindaki butun ozellikleri kotu. Top teknigi sifira yakin, surekli pozisyonunu kaybedip sag tarafi bombos birakiyor, cok agresif, durduk yere hem rakiple hem de kendi takim arkadaslariyla tartisiyor, cok cabuk gaza geliyor vs vs. Rijkaard bu sozu soylemis mi bilmiyorum, ama soylediyse cok dogru bir soz soylemis. Beyniyle kramponu arasinda baglanti yok bu adamin. Neredeyse 7 yildir A takimda ve bir gram ilerlemedi, o yuzden satilmasi taraftariyim.

Sabri'yi 90 dakika izlesin Florya'dan içeri aldırırsa birşey bilmiyorum,adam Nou Camp görmüş ortalar şiir gibidir o topraklarda,Sabri'yi izleyerek boşu boşuna zaman kaybettiğini anlayacak!

SABRİ İÇİN İLGİNÇ YORUM

Türk basınında çok tartışılan Sabri Sarıoğlu hakkında çok çarpıcı konuşan ünlü hoca, ‘Çok yetenekli bir futbolcu. Ama beyni ile kramponları arasında köprü yok! Bunu çözebilirsek, büyük bir yıldız yaratabiliriz’ ifadesini kullandı.

https://www.stargazete.com/spor/lincoln-e-senet-haber-192970.htm

Sabri!

Sana bir soru Sabri..

Florya'nın kaç kapısı var?

Cevap verdiysen...

Neden birini seçmiyorsun?

SABRİ İÇİN İLGİNÇ YORUM

Türk basınında çok tartışılan Sabri Sarıoğlu hakkında çok çarpıcı konuşan ünlü hoca, ‘Çok yetenekli bir futbolcu. Ama beyni ile kramponları arasında köprü yok! Bunu çözebilirsek, büyük bir yıldız yaratabiliriz’ ifadesini kullandı.

https://www.stargazete.com/spor/lincoln-e-senet-haber-192970.htm

Beyniyle kramponlari arasinda kopru yok :D :m26: Cok dogru ama bunu rijkard degilde star editoru yazmistir tahminimce :m05:

Sabri'yi 90 dakika izlesin Florya'dan içeri aldırırsa birşey bilmiyorum,adam Nou Camp görmüş ortalar şiir gibidir o topraklarda,Sabri'yi izleyerek boşu boşuna zaman kaybettiğini anlayacak!

:D Belki futbol zekasını geliştirir Rijkaard, Sabri de dağlara taşlara atmamayı öğrenir..

Aslında Sabri'yi Maicon'a benzetiyorum,ona da ilk başlarda yetenek var ama devamlılık yok,zekasını kullanmıyo falan diyolardı,sonra Deschamp ona güvendi ve 2005-2006'da ki performansı onu İnter'e taşıdı,şu anki halinide biliyoruz,belki Sabri'de bu şekilde bir gelişme gösterebilir Riijkard'la.

Aslında Sabri'yi Maicon'a benzetiyorum,ona da ilk başlarda yetenek var ama devamlılık yok,zekasını kullanmıyo falan diyolardı,sonra Deschamp ona güvendi ve 2005-2006'da ki performansı onu İnter'e taşıdı,şu anki halinide biliyoruz,belki Sabri'de bu şekilde bir gelişme gösterebilir Riijkard'la.

Maicon la Sabri arasında yaklaşık 30 cm fark var=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt