#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Yine hatırlatmakta fayda var,kayseri ve bjk maçlarında da kaptığı toplarla net pozisyonların oluşmasını sağlamıştı

Sabri konusunda hiçbir zaman net fikirleresahip olamayacağız galiba.Aklımızın bir tarafında "ulan bir zamanlar bir Sabri vardı iyi futbolcu muydu,kötü müydü çözemedik" diyeceğiz :D

Sabri orta açabilse Juventus ve Milan haberleri muallakta kalmazdı.

Aslında dün 2 asist yaptı ama 2sinde de düşündüğü kişiye attı mı bilmiyorum :D

İlk asistte kesinlikle bilerek atmadı :asd: İkinciye gelince onu kestiremiyorum dışardan bakınca, sanki bilerek yapmış gibi geliyor sonra ortayı açan adama bakıyorum şüpheleniyorum.:D

Sabri görüdüm en balci futbolcu, 25 yasina basacak, hala orta ne bilmiyor. Kazmanin ta kendisi... tek hiziyla aldanmayi biliyor. Galatasaray in hic ama hic bir zaman as futbolcusu olmayacak bir adam dir.

Serkan bundan kat ve kat daha iyi, ama ne yazik ki sakatlandi, ama zaten Hagi Sabri yi cok seviyor, ilk Td zamaninda bile diyordu, Sabri nin sut vurusu benim ki gibi. ORda bile anlamistim, Hagi Futboldan bisey anlamiyor... Sabri nin sutu ne senin Sutun ne hocam... sabri iki metre den kalenin üstüne attiyor, sen oysa 40 metre den topu kaleye sokuyordun...

Sabri görüdüm en balci futbolcu, 25 yasina basacak, hala orta ne bilmiyor. Kazmanin ta kendisi... tek hiziyla aldanmayi biliyor. Galatasaray in hic ama hic bir zaman as futbolcusu olmayacak bir adam dir.

Serkan bundan kat ve kat daha iyi, ama ne yazik ki sakatlandi, ama zaten Hagi Sabri yi cok seviyor, ilk Td zamaninda bile diyordu, Sabri nin sut vurusu benim ki gibi. ORda bile anlamistim, Hagi Futboldan bisey anlamiyor... Sabri nin sutu ne senin Sutun ne hocam... sabri iki metre den kalenin üstüne attiyor, sen oysa 40 metre den topu kaleye sokuyordun...

Hagi futboldan anlamıyor'dan sonra bıraktım okumayı.

Allah akıl fikir versin. Sabri'ye kazma demek, Hagi futboldan anlamıyor demek. Abooo.

Allah akıl fikir versin. Sabri'ye kazma demek, Hagi futboldan anlamıyor demek. Abooo.

abi kusura bakma da adam Sabri yi orta saha da oynatiyor.. begenmedigimiz Elano bile savasirken, Sabri sahada yürüyordu. Ne zaman ne yapacagini bilmiyor, bu saaten sonra Orta atmasini bilmeyen kisi, nerde duracagini da ögrenemez artik. Ve Hagi Sabri den cok sey bekliyor ve o yüzden deliriyorum...

abi kusura bakma da adam Sabri yi orta saha da oynatiyor.. begenmedigimiz Elano bile savasirken, Sabri sahada yürüyordu. Ne zaman ne yapacagini bilmiyor, bu saaten sonra Orta atmasini bilmeyen kisi, nerde duracagini da ögrenemez artik. Ve Hagi Sabri den cok sey bekliyor ve o yüzden deliriyorum...

Sabri orta saha değildir ama bana göre bu ülkenin en iyi sağ bekidir.Bana göre bu nettir.Sabri Galatasaray'ın en değerli yerli futbolcusudur.Ruhudur.Avrupa'da sırıtmadan oynayabilecek tek Türk futbolcudur şu kadroda. Değerini bilelim.

bana göre ruh önemlidir, ama bilmiyom Sabri cok sisirilmis birisi bana göre. Ugur sakatlanmadan önce, bana göre takima cok cok cok daha seyler katiyordu, hele ortalari adamlari buluyordu ya, üstüne zekice duvar pasi yaptirabiliyordu filan, yani o ugur Keita ilan beraber oynasaydi cok daha güzel seyler görürdük. Ama TFF kahrolsun...

Simdi bu potansiyeli Serkan da görüyorum, ve belki su an hakklisin en ii sag bek türkiyede, ama milli takim ne halde belli, ve Gökhan Gönül bana göre daha akilli isler cikariyor

Sabri orta yapmayi bilse maicon vari bir sag bek olur

Hagi yerinde olsam gece gunduz orta calistiririm Sabriye

Sabri´den iyi sag bek bulamayiz. 5-10 Milyon´dan baslar. Iddia ediyorum.

Sabri > Herhangi bir Türk sağ bek

Bunun tartışması bile yapılmamalı. Gökhan Gönül'den açık ara daha iyi Sabri.

Sabri'yi severim, iyidir, hoştur.. ama Gökhan'dan iyi bir bek değil bence; ki Gökhan da öyle çok iyi bir bek değil.

Sabri Türkiye'nin en iyi beki ise ben de Türkiye'nin en iyi Makina Mühendisiyim 1 sene sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt