#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'yi artik milli takima yollamayalim. Adam ne yapsa bos. Kimse dogru dürüst degerini bilmiyor. Demin Mehmet Demirkol ligin en iyi 3 sag bekini sayarken Sabri'yi saymadi(Hilbert, Gökhan ve Serkan). Bu cocuk her milli macta k.cini yirtiyor oynarken ama yinede yaranamiyor kimseye.

Sabri'yi artik milli takima yollamayalim. Adam ne yapsa bos. Kimse dogru dürüst degerini bilmiyor. Demin Mehmet Demirkol ligin en iyi 3 sag bekini sayarken Sabri'yi saymadi(Hilbert, Gökhan ve Serkan). Bu cocuk her milli macta k.cini yirtiyor oynarken ama yinede yaranamiyor kimseye.

Hilbert'in Sabri'den iyi olduğunu düşünmüyorum.

Hilbert'in Sabri'den iyi olduğunu düşünmüyorum.

Yahu Hilbert kim ?? Stuttgart'tan kovulan adami burda bas taci yapiyorlar hemen. Sabri gibi her milli macta canini disine takip oynayan adamin degerini bilmezler. Göndermeyelim artik milli takima ya, cocuk ne yapsa yaranamiyor bu serefsizlere.

Sabri'nin gün gelip en iyi oyuncumuz olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi.

Daha neler göreceğiz bakalım..

Gökhan Gönül,Sabri'den iyi.

Onun dışındaki sağ bekler için bir şey diyemem.

Sana kalsa Stoch da Arda'dan iyiydi.

Ben onu Stoch bize gelirse,Arda gönderilebilir anlamında söylemiştim yazın olan Stoch mevzusundan bahsediyorsan.

Hala da arkasındayım.Stoch,takıma oldukça faydalı olabilecek bir futbolcu.

Gökhan Gönül ve Sabri'yi milli takımda birbirinin alternatifi değildir. Bir sağbek oynar diğeri sağ açık. Aynı anda milli takım da oynatılması gereken futbolculardır.

Sabri'de kırık!

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildiği Spor Toto Süper Lig maçının ikinci yarısında sakatlanarak hastaneye kaldırılan milli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun kaburgasında kırık tespit edildiği bildirildi.

Bahçelievler Medical Park Hastanesi'ne kaldırılan Sabri'nin tedavisinin 2-3 hafta süreceği ve ligin ikinci yarısına yetiştirilmeye çalışılacağı öğrenildi.

Zödit: ilgili video; https://www.facebook.com/video/video.php?v=1749854908857

Ben onu Stoch bize gelirse,Arda gönderilebilir anlamında söylemiştim yazın olan Stoch mevzusundan bahsediyorsan.

Hala da arkasındayım.Stoch,takıma oldukça faydalı olabilecek bir futbolcu.

Stoch bizim Aydın'ın yabancı kontenjanını dolduran versiyonu. Arda'yla kıyaslamak gerçekten içler acısı bir durum.

Hastaneye kaldırılan 26 yaşındaki oyuncunun ilk yarıyı kapadığı kesinleşirken sakatlığının tam olarak iyileşmesinin 2-3 ayı bulabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: GOAL.Com

Geçmiş olsun Sabri.Umarım bir an önce dönersin de Ali Turan'ı izlemek zorunda kalmayız.

Hımm döndüyse Sabri iyileşene kadar, Serkan oynar... Geçmiş olsun reyis :)

Geçmiş olsunn Sabri umarım biran önce sahalara döner ve eski formuna kavuşur.

sabri efendi adamdır. büyüklerine saygısızlık etmez, sözünden çıkmaz.

saygısından babasının yanında sigarasını içmez, babasından gizli içer.

babasının yanında bacak bacak üstüne atmaya çekinir.

annesinden tokadı yedimi sesini çıkarmaz.

yanında küçük çakı taşır; ama asla kullanmaz.

cuma namazlarını kaçırmaz.

arkadaşı için okul çıkışında dayak yemeyi göze alır. kavgaya girer, dayağı yer ama arkadaşını satmaz.

mahalle berberinden başkasına traş olmaz. başka berbere gidersem mahalle berberine karşı mahçup olurum diye düşünür.

namımız yürüsün, elit olalım ayaklarına adını bilmediği italyan yemeklerini yemez. kuru fasülye pilav yer. soğanı yumruğuyla parçalar, tuza banıp yer. yanında sarımsaklı cacığı götürür. ağzım kokar diye düşünmez.

lüks lostra salonlarında 750 liralık ayakkabılarıyla boy göstermez. mahalle arasındaki çocuğa boyatır ayakkabısını.

ayakkabıları boyanırken boyacının verdiği tipi kaymış terlikleri tereddütsüz giyer, hiç çekinmez.

arkadaşının düğününe giderken takım elbise giyer ama kravat takmaz.

dans etmesini beceremez; ama çiftetelli çalarsa gömleğinin sırt tarafı sucuk gibi ıslanıncaya kadar oynar.

halay başı olur, mendil sallar.

düğünde geline burgulu bilezik takar. damadın sırtını yumruklar.

20 çeşit araba alıp ona buna hava atmaz. sonradan görme değildir.

arabasını servisine değil, sanayiye götürür. ustanın içi dışı simsiyah olmuş çaydanlıktan verdiği çayı ayıp olmasın diye içer. gocunmaz. çırağa yüklü bahşiş bırakır.

teknik direktörünü satmaz.

her maç ona laf atan taraftarına gık demez.

internet geyiklerine malzeme olur, dalga geçilir, jb malzemesi yapılır, stadyumda ıslıklanır. boynunu büker, elini göğsüne götürüp eyvallah der.

yuhalanınca taraftarına yamuk yapmaz, kapris yapıp sonraki maçlarda suratı bir karış sahaya çıkmaz.

taraftarı şikayet etmez.

televizyonlara çıkıp zırıl zırıl ağlamaz. erkek adamdır sabri.

geldiği yeri bilir, ona göre davranır. parayı bulunca kendini lord zannetmez. mütevazidir.

arkadaşının sevgilisine yenge der. yan gözle bakmaz, göz koymaz. ters işlerdir bunlar sabri’ ye göre. delikanlıyı bozar.

içten pazarlıklı değildir.

sabri içtendir.

gönüllerin kaptanıdır.

galatasaray’ ın sahadaki tek ruhudur.

galatasaray' da ki adam gibi tek adamdır.

galatasaray’ da ki tek galatasaraylı’ dır.

Galatasaray sözlükten alıntı...

Özel hayatını bilmem, gönlünce de yaşasın elbet, şu son 3 cümleye de katılıyorum sonuna kadar. Arda'dan sonra kaptan olabilecek tek adam Sabri'dir.

galatasaray’ ın sahadaki tek ruhudur.

galatasaray' da ki adam gibi tek adamdır.

galatasaray’ da ki tek galatasaraylı’ dır.

Sabri'nin son yıllarda özellikle bu yıl bu kadar sevilmesi ve çok üste çıkarılmasının sebebi Sabri'nin kendini çok fazla geliştirmesi mi yoksa Galatasaray'da yerli kalitesinin yerlerde gezinmesi mi :) Ki bugün eleştirilen yerliler görece eskiden iyi olduklarında taraftarın geneli için Sabri isminden önce o isimler gelirdi ve Sabri konusunda şimdiki ile alakası olmayan yorumlar yapılırdı.

Evet biliyorum Sabri'nin futbolculuğuna yıllar yılı hiçbir şey demediniz ve Sabri her zaman sizin için çok önemli, Galatasaray'ın en önde gelen bir oyuncusuydu :)

Önünde Aydın oynadıkça eninde sonunda sakatlanacağını biliyordum! Artık şampiyonluk umutları bitmiştir. Avrupa için mücadele edeceğiz.

Sabri'nin son yıllarda özellikle bu yıl bu kadar sevilmesi ve çok üste çıkarılmasının sebebi Sabri'nin kendini çok fazla geliştirmesi mi yoksa Galatasaray'da yerli kalitesinin yerlerde gezinmesi mi :) Ki bugün eleştirilen yerliler görece eskiden iyi olduklarında taraftarın geneli için Sabri isminden önce o isimler gelirdi ve Sabri konusunda şimdiki ile alakası olmayan yorumlar yapılırdı.

Evet biliyorum Sabri'nin futbolculuğuna yıllar yılı hiçbir şey demediniz ve Sabri her zaman sizin için çok önemli, Galatasaray'ın en önde gelen bir oyuncusuydu :)

Sabrinin geçen sene bu kadar sevilmesinin sebebi Keita'dır. İkisi bir arada çok iyi anlaşıyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt