#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

arkadaşlar önemli olan şampiyonluk değil gelecek senelerde nasıl bir yol izleyeceğimiz nasıl bir değişime gideceğimiz yoksa bu sene şampiyon olmuşuz olmamışız benim için açıkçası çok önemli değil

Sabri GS de çeteleşmenin önderlerinden olup sahada vesaha dışında aklını evde bırakan kardeşimizdir..Ve bu aklı yanında olmayan futbolcumuzun verdiği sağlıklı karalarla yabancılardan hangisi gidecek balirlenir.. hangisi pas alamaz hangisi yuhalanır gibi şeyler.. Kendisi futbolunu geliştirmekten çok sahada hakeme kızmak topla ve rakiple anlamsız boğuşmakla taraftarın gönlünde yer edebileceğini sanmış ve ne yazık bunu başarmış birsidir..Rijkard ın 1 numaralı sabotecilerinden olup sakatım dye takımımızı yalnız brakırken milli takımdaa oynuyordu..Rijkarda sakatım derken hiddinke oynarım hocam diyordu ve Rijkardta bunu defalarca dile getirdi..Ben tribünlerde kahrollurken zekasıyla ünlü sabri bey i milli maçlarda izliyorduk milli maç bitiyor sabri bey sakatlanıyor Gs de yok sonraki hafta sabri bey yine mlli kadroda..bizim takımdan aldığı parayla primi bol vitrini bol milli arenada varken ne işi var gs karabük maçında...Sabride acil gönderilmeli nereye olursa...

Sabri bu takımda sallanacak en son isim.Arda ile birlikte takımın en iyi yerli futbolcusu ve asla sabotaj işlerine bulaşmayacak karakterde.Balta'yı savunup Sabri'ye sallamak çok enterasan.

Sabri ne iş yapar? sağdan deli gider arad bir orta gelir.. defansa bodozlama dalar yürekleri ağıza getirir hakeme el kol sallar bağırır çağırır kart görür rakip oyuncularla didişir kart görür.. çalım atamaz kafa vuramaz orta yapamaz şut çekemez(bazen binde bir gol olur ki bende okadar çeksem olur heralde)...neresi iidir ben anlamadım..bugün türkiyede sol bek yok ve h. balta tr de en ii si..fb de sol bek santos ondan önce carlos ondan önce vederson bjk de sol bek 37 yaşında h. ibrahim trabzonda sol bek cale bursada solbek f nin eskisi vederson..Hakan ünsaldan sonra sol bek yetişmeyen ülekemizde h. baltanın kıymetini bilelim..sağbek ülkemizde her 3 kişiden birinin oynayabileceği pozisyon..

@yusuf er bıkmadınız mı aynı esprileri yapmaktan, bu adam ile bu kadar dalga geçmekten? Sabri'ye yaptığınızı antucular yapmıyor. Az edep lütfen. Sıktınız artık.

@yusuf er bıkmadınız mı aynı esprileri yapmaktan, bu adam ile bu kadar dalga geçmekten? Sabri'ye yaptığınızı antucular yapmıyor. Az edep lütfen. Sıktınız artık.

kusura bakma amacım kimseyi rencide etmek değildi. ben yeni gördüm bunları komik geldi paylaşmak istedim. eskiyse bu espriler ve seni kırdıysa afedersin.

[video=youtube;mRAEMgnz-OY]https://www.youtube.com/watch?v=mRAEMgnz-OY[/video]

Sabri reyiz :asd:

162951_133670313360464_114568821937280_196955_5717827_n.jpg

Semih ile birlikte İngiltere'ye Tuncay'ı ziyarete gitmişler.

sabri italya ispanya ingiltere liglerinde rahat oynar bana kimse katılmayabilir umrumdada değil ama bu sözümün arkasındayım böyle devam sabri sen performansınla ve ilerde inşallah transfer olacağın takımda göstereceğin performansla yüzlerini kızartacaksın bazılarının sevilla valencia manchester milan juventus M.city roma gibi takımların sağ beklerini görünce sabri'nin bizim takımda olup her maç oynadığına dua ediyorum bu saydığım takımların sağ bekleri 1 tane sabri etmez

Reyis özletti kendini. Umarım en yakın zamanda iyileşip dönecek.

İkinci yarının ilk maçına yetişecek mi? Umarım yetişir.

Sabri'siz bir takım düşünemiyorum mevcut kadroda en sevdiğim futbolcu 2. yarıya yetişir umarım yoksa Neill oynasın o mevkide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt