#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Arkadaşlar Sabriyi inşallah Rejkaard geliştirebilir.

Sabri deyince aklıma gelen sahne , takımın kötü oynadığı maçlarda sağdan topu güzelce sürüp herkesi heyecanlandırdıktan sonra öyle kötü bir orta yapar ki vurduğu top ya diğer korner direğine ya da kale arkası tribünlere gider. Derim ki ya her sene aynı, niye kendini hiç geliştirmez ? Sabri işte böyle bir adamdır. Hırslı oynar, iyi pres yapar topla çok hızlı çıkar ama ya sonra öyle bir orta yapar ki insanı çıldırtır :)

Bu nedenle bakalım bu sene Sabride ne gibi değişiklikler olacak merakla bekliyorum. Zaten bu sene de birşey değişmezse Sabri artık göze batmaya başlar bence.

arkadaşlar sabri artık gelişimini tamamladı..Şimdi diyeceksiniz ki daha yaşı kaç..Ama futbolcu vardı beyniyle oynar 36'sına kadar gelişir futbolcu vardır 17'sinde neyse 35'inde de odur..Sabri o ikinci tip oyuncu sınıfına giren bir arkadaşımız maalesef..Gelişemeyeceğini düşünüyorum..

Sabrinin Galatasaray formasına olan sevgisine saygım var. Pas atmayı ve ortayıda ögrense tam olacak . Öğrenilmiyecek birşey değil sonuçta ..

Arkadaşlar Sabriyi inşallah Rejkaard geliştirebilir.

Sabri deyince aklıma gelen sahne , takımın kötü oynadığı maçlarda sağdan topu güzelce sürüp herkesi heyecanlandırdıktan sonra öyle kötü bir orta yapar ki vurduğu top ya diğer korner direğine ya da kale arkası tribünlere gider. Derim ki ya her sene aynı, niye kendini hiç geliştirmez ? Sabri işte böyle bir adamdır. Hırslı oynar, iyi pres yapar topla çok hızlı çıkar ama ya sonra öyle bir orta yapar ki insanı çıldırtır :)

Bu nedenle bakalım bu sene Sabride ne gibi değişiklikler olacak merakla bekliyorum. Zaten bu sene de birşey değişmezse Sabri artık göze batmaya başlar bence.

Sabri kaç hocayla çalıştı ? Hagi,Gerets,Fatih Terim,Kalli,Cevat Güler,Skibbe,Bülent Korkmaz..-Dahada olabilir emin değilim yani ..

Sabri altyapıdan çıktı,tamam.Sabri yüreğiyle oynuyor,tamam.Sabri Galatasaraylı,tamam.Yeter yahu.Bir adama bunca yıl sabredilemez.Rijkaard neyini geliştirecek bu adamın ? Futbol zekası denilen bir olay var,doğuştan gelen birşeydir,sonradan elde edilmez.Futbol tabikide yüreklede oynanır,mücadele gerekir.Ama herşeyden öte beyin gerekir bu oyun için,ben sabride bunu göremiyorum..

Muz ortalarına,şutlarına,beceriksizliğine sabrettik bunca zamandır,ama artık kişiliği de kalmadı.

Ben kötü oyunundan öte,bu kadar kişiliksiz bir adamı Galatasaray formasıyla görmek istemem..

Bir şeyi anlamıyorum. Galatasaray'da taraftarın en çok yüklendiği hatta nefret ettiği iki isim Sabri ve Lincoln tek başına maç kazandıran bu takımın kazandığı puanlarda en çok hakkı olan sıradışı futbolcular. Sonra transfer dedikoduları, şu yabancı müthiş şu yerli şahane hemen alalım...falan filan. Bu zihniyetle şampiyon olunsaydı, fb, real, chalsea her yıl olurdu. Eldekilerin değeri bilinmeli.

Bir şeyi anlamıyorum. Galatasaray'da taraftarın en çok yüklendiği hatta nefret ettiği iki isim Sabri ve Lincoln tek başına maç kazandıran bu takımın kazandığı puanlarda en çok hakkı olan sıradışı futbolcular. Sonra transfer dedikoduları, şu yabancı müthiş şu yerli şahane hemen alalım...falan filan. Bu zihniyetle şampiyon olunsaydı, fb, real, chalsea her yıl olurdu. Eldekilerin değeri bilinmeli.

Sıradışı mı :D :wave::wave::wave::wave::wave:

Ben de çoğu zaman Sabrinin hakkının yendiğini düşünüyorum. Çakma sağ bek olmasına rağmen çok gördük kritik pozisyonlarda araya girip bir anda hücuma çıktığımızı ben mi yanlış seyrediyorum maçları anlayamadımki. Tamam kademe anlayışında ciddi sıkıntılar olduğu gerçek ama bence burada TD lerin de eksiği var neden bu konuda gerekli çalışmayı yaptırmazlar? her sağ kanat illa süper ortalar yapacak değil 11 de de oynaması şart değil ama böyle adamlara kesinlikle ihtiyacımız olacak.

sabrinin hakkini yemeyin arkadaslar.

Brezilya macina bakiyorum simdi daniel alves cokmu iyi orta aciyo benim gözümde alves vasat bir oyuncu sabri brezilyali olsaydi bjnlari konusmuyorduk.

Aslında Sabri'yle Alves benzer oyuncular,tek farkları Alves'in sezon içinde üstün performasını çoğu maçta sergilerken Sabri'nin sadece bi kaç maçta böyle oynayabilmesi.

Sabri mi sıradışı?:asd:

Keske Sabrinin ismi Sabri dos Santos Suarez Sarioglu olsaydi neler yazardiniz merak ediyorum.

Keske Sabrinin ismi Sabri dos Santos Suarez Sarioglu olsaydi neler yazardiniz merak ediyorum.

ozaman vay be nasil olur da brezilyalinin sut teknigi bu kadar berbat olur diye yorum verirdik :D

saka bir kenara, sabride cok onemli ve iyi bir oyuncu olma olasiligi var ama bazi inatci davranislari ve kac sezondur orta yapmasini ogrenememis olmasi insani bir yandan da biraz biktiriyormu desem kizdiriyormu desem...

Sabri sabridir.Boşuna övmeyin,komik oluyorsunuz.Bu adamın futbolla alakası olmadığı görmek için daha kaç gol yemimiz lazım sağ kanattan? Türk olmasıyla alakalı bir durum değil ki bu,ben her zaman altyapıdan çıkan futbolcuları daha çok sevmişimdir.Ama sabrinin Muz ortaları,3 yılda bir kaleye isabet eden şutları,gereksiz agresifliği,mevkisini unutup sağ tarafı boş bırakması,geldiği günden beri hiçbir özelliğini geliştirememesi,bizi sinir hastası etmesi,üstüne birde para alması.Sizce gitmesi için daha sıradışı ne yapması lazım.

Ben Sabri'yi şahsen elinden geleni yapan,canını dişine takıp mücadele ettiği için beğeniyorum.Şutuymuş şu bu bunlar önemli değil.Önemli olan YÜREK!

Ben Sabri'yi şahsen elinden geleni yapan,canını dişine takıp mücadele ettiği için beğeniyorum.Şutuymuş şu bu bunlar önemli değil.Önemli olan YÜREK!

Futbol için yürek kesinlikle gerekli,ama bu oyunun temelini beyin oluşturuyor,bazı futbolcularda oyun zekası yoktur,ama fizik gücü yüksektir,mevkiisinin adamıdır.Sabride hiçbirşey yok maalesef.

Senin yürek dediğin şey Sabri de biraz olsaydı,bu kadar çok sevdiği takımına (!) zarar verdiğini anlar çeker giderdi.Bu sene kaç maç kaybettik sabri yüzünden? Ben sayamadım.

Futbol için yürek kesinlikle gerekli,ama bu oyunun temelini beyin oluşturuyor,bazı futbolcularda oyun zekası yoktur,ama fizik gücü yüksektir,mevkiisinin adamıdır.Sabride hiçbirşey yok maalesef.

Senin yürek dediğin şey Sabri de biraz olsaydı,bu kadar çok sevdiği takımına (!) zarar verdiğini anlar çeker giderdi.Bu sene kaç maç kaybettik sabri yüzünden? Ben sayamadım.

Haklı olabilirsin ama Sabri bize maç da kazandırdı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt