#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'nin ilk 11 de oynamadığı maçları kazanamayız. Kim koşacak, kim rakibi ısıracak, kim sağdan bindirme yapıp gol attıracak, kim pres yapacak, Kim Servetin kaçırdığı, Topal'ın izlemekle yetindiği gole giden rakibi ciğeri patlayasaya kadar kovalayayıp topu çalacak, yada yere indirecek? Ona hakaret eden herkes Sabri'den özür dilemeli.

Ugurun bi sakatligi yoksa zaten Ugur banko oynar, sabride iyi bir yedek olur.

Ligtv nin son dakıka haberine göre sabri bey otele girerken taraftarla kavga etmiş ve elindeki kramponu taraftarın kafasına vurup yarmış:confused:

G.SARAY'DA TATSIZ GELİŞME!..

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda - Tegelen’de sürdüren Galatasaray'ın buradaki son çalışmasında tatsız bir gelişme yaşandı!.. Antrenman sonrası otele giden sarı kırmızılı kafilede futbolculardan Sabri'nin bir taraftarla tartıştığı ve çıkan tartışmada taraftarın başının yarıldığı öğrenildi!..

Galatasaray, gurbetçilerin yoğun ilgisi nedeniyle antrenmanları taraftara kapatırken, sarı kırmızılı futbolcular, bu akşamki antrenman sonrası otobüsle kamp yaptıkları otele döndü. İşte yaşanan tatsız olay da otelin önünde meydana geldi!.. Taraftarlar idman sonrası takım otobüsünü otele kadar takip ederken, otele girmek üzere olan futbolculardan Sabri ile bir taraftar arasında henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma yaşandı!.. Çıkan tartışmada Sabri'nin elindeki kramponu, taraftara fırlattığı ve taraftarın başının yarıldığı öğrenildi.

https://maraton.com.tr/news.php?news_id=81583

Bu adami nasil futbolcu yaptilar

şu adamın yerine bu kadar bana sabretseler süper futbolcu olurdum. yazıklar olsun sabri sana. bir taraftara ve hem de yurtdışındaki işini gücünü bırakıp sizleri görmeye gelen gurbetçilerimize neler yapıyorsun. sana çok küfür ederim ama Galatasaray'da oynuyosun. şu adama yönetim haddini bildirsin artık.

Sabri gerçekten bu kaçıncı Abi ya!Yeter lütfen ya!

Haklısın da ama olayın ne olduğunu bilmiyoruz ki.İnsan bir an sinirlenince kendini kaybedebilir.Olayı ne olduğunu öğrenmek ona göre yazmak daha sağlıklı gibi.

Adam yurtdışında yaşıyor,işini gücünü bırakmış senin için.Hiçbir şekilde karşılık bu olmamalı.

Adam yurtdışında yaşıyor,işini gücünü bırakmış senin için.Hiçbir şekilde karşılık bu olmamalı.

Olayların nasıl geliştiğini tam olarak bilmiyoruz ama .Durup dururken adamın kafasına atmaz heralde.:) Hiçbir şekilde yapmaması lazımdı ama dediğim gibi bir anlık sinir insana neler yaptırır.

Olayların nasıl geliştiğini tam olarak bilmiyoruz ama .Durup dururken adamın kafasına atmaz heralde.:) Hiçbir şekilde yapmaması lazımdı ama dediğim gibi bir anlık sinir insana neler yaptırır.

Diyelim ki ben bir anlık kızdım,adam öldürdüm.İnsanlar der mi olay nasıl gelişmiş bi bakalım diye?

Diyelim ki ben bir anlık kızdım,adam öldürdüm.İnsanlar der mi olay nasıl gelişmiş bi bakalım diye?

Bir anlık(herhangi birşeye) kızmakla adam öldürülürse sorun büyüktür.Adamın akli durumunda sorun vardır.Ama bu verdiğin örnek ile Sabri'nin ki arasında uçurum var .Adamın ne yaptığını bilmiyoruz sonuçta,GS oyuncusuna ( hakaret,dövme vurma vs vs.) yapmakta kötü birşey sonuçta.

Bir anlık(herhangi birşeye) kızmakla adam öldürülürse sorun büyüktür.Adamın akli durumunda sorun vardır.Ama bu verdiğin örnek le Sabri'nin ki arasında uçurum var .Adamın ne yaptığını bilmiyoruz sonuçta,GS oyuncusuna ( hakaret,dövme vurma vs vs.) yapmakta kötü birşey sonuçta.

İşin içinde duygusal bir hadise de var.Ben Ankara'ya gidiyorum maçlara yıllardır,yine de heyecanlanıyorum.Adamlar yurtdışında ve hayallerindeki adamlar yanlarına geliyor.Bir başka olay da Avrupa'da yetişmiş insanlar çok öyle dediğin fevri hareketleri yapmazlar diye düşünüyorum.

İşin içinde duygusal bir hadise de var.Ben Ankara'ya gidiyorum maçlara yıllardır,yine de heyecanlanıyorum.Adamlar yurtdışında ve hayallerindeki adamlar yanlarına geliyor.Bir başka olay da Avrupa'da yetişmiş insanlar çok öyle dediğin fevri hareketleri yapmazlar diye düşünüyorum.

Adam Galatasaraylı bir futbolcu ile tartışma aşamasına geliyorsa artık ne yaptı bilemem dövdü mü,hakeret mi etti bilemem ;ama Sabri için geldiği söylenemez.

Ama hiçbir insan durup dururken kimsenin kafasına krampon atmaz.Bilirsin.

Aynı mantıkla gidersek Dünya'da statta traftara hareket çeken de var.

En son Ronaldo olayı.Basın mensubunun arabasına tekme attı.

Yani şunu demek istiyorum.Türkiye'de ve Dünya'da futbolcusuna telefon atma aşamasına gelen taraftarlar da var.:)(Arda-taraftar olayı.)

Adam Galatasaraylı bir futbolcu ile tartışma aşamasına geliyorsa artık ne yaptı bilemem dövdü mü,hakeret mi etti bilemem ;ama Sabri için geldiği söylenemez.

Ama hiçbir insan durup dururken kimsenin kafasına krampon atmaz.Bilirsin.

Aynı mantıkla gidersek Dünya'da statta traftara hareket çeken de var.

En son Ronaldo olayı.Basın mensubunun arabasına tekme attı.

Yani şunu demek istiyorum.Türkiye'de ve Dünya'da futbolcusuna telefon atma aşamasına gelen taraftarlar da var.:)(Arda-taraftar olayı.)

Ülke olarak sıkıntımız var renktaş.Fransa ile hazırlık maçı oynuyoruz,10 dk oyun duruyor.Dünya'nın neresinde bu var ya?

Ülke olarak sıkıntımız var renktaş.Fransa ile hazırlık maçı oynuyoruz,10 dk oyun duruyor.Dünya'nın neresinde bu var ya?

Ülke olarak sıkıntımız olduğu bir gerçek.

Belki de siz haklısınızdır onu da bilmiyorum .Belki herşeyin başı Sabri.Ama eğer öyle değil ise GS oyuncusuna davranmak gereken duruşu göstereceksin.

Bende haksız olabilirim çünkü olayın niye gerçekleştiğini bilmiyorum.

(Seninle sınırları bilerek tartışmak güzel.Keşke herkes böyle olsa sen gibi.:) )

Ülke olarak sıkıntımız olduğu bir gerçek.

Belki de siz haklısınızdır onu da bilmiyorum .Belki herşeyin başı Sabri.Ama eğer öyle değil ise GS oyuncusuna davranmak gereken duruşu göstereceksin.

Bende haksız olabilirim çünkü olayın niye gerçekleştiğini bilmiyorum.

(Seninle sınırları bilerek tartışmak güzel.Keşke herkes böyle olsa sen gibi.:) )

Çok teşekkür ediyorum bu güzel düşüncelerin için.Ben uyumaya gidiyorum.Bütün renktaşlarıma iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt