#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

sabriyi yuhlayıp, serveet diye bağırmak, işte akıl tutulması buna diyoruz.

Lazım kafa diye boşuna dememiş Hagi.

Sabri den iyi varsa cıksın karsıma ondan sonra Servettt Servett diye bagırırlar yüregi yeter.

tum takim rakibe cullanmisken sut cekip kontra yedirecek kadar futboldan bihaber

Futbol zekası 0 olsada Sabri yuhlanıp Servet diye böğürmeleri duyunca utandım.

Bu mevkiye gelene kadar bir çok eksik var ama zeki ve genç bir oyuncu bulmalıyız Sabri'nin bölgesine.

Serkan'ı beğenmiyorum,Çetin önümüzdeki sezon A takıma alınmalı.

Sabri, Çetin ve transfer edilecek oyuncu rekabet içinde olmalı o bölgede.

Sabri'nin futbol zekası 0 ise, Gökhan Gönül'ün futbol zekası -50 flndır.

Şu adamı tartışmayın artık. geldi 26 yaşına ulan

Serkan'ı izleyince Sabri gözüme Maicon gözüküyor.

Gökhanla kıyaslayıp duruyorlar ulan gökhan son 2 senedir böyle patladı. gökhanın pas aldığı adamlar emre-alex-semih-cristian yani hepsinin ayağı düzgün. Sabri ileri çıkarken ne yapsın ? bi arkasına düşer bi önüne düşer:) BAM der ve susarım..

sen niye gökhan gönüle taktın:) bana görede karakterinde sorun var gökhanın ama bence cok iyi topcu. bizde olmasını isterdim.

Ben takmadım, sürekli kıyaslanıyor Türkiye'nin en iyi beki deniyor da, hikaye. Avrupai maçların hepsinde istisnasız rezil kepaze oldu bu adam. Bir de Sabri'yi izleyin, Avrupa maçlarının %90'nında döktürmüş bir adam. Sabri bek görevlerini, kısaca alt yapı eğitimini çok iyi almış bir adam. Sadece iyi şut çekemiyor ve iyi orta açamıyor diye haksız yere 1000 tane eleştiri alıyor. Gökhan Gönül'de iki tane kıytırık göstermelik koşu yapıyor harika oluyor. Gökhan Gönül Avrupa maçlarında, Avrupai hakemlerin maçlarında hep rezil rüsva.

türkiyede 2 tane sağbek var biri gökhan diğeri sabri başka yok

Gökhanla kıyaslayıp duruyorlar ulan gökhan son 2 senedir böyle patladı. gökhanın pas aldığı adamlar emre-alex-semih-cristian yani hepsinin ayağı düzgün. Sabri ileri çıkarken ne yapsın ? bi arkasına düşer bi önüne düşer:) BAM der ve susarım..

cristian ?????????????????????

Sabri Sarıoğlu

hala lincoln, misimoviç gibi adamlar için ağıtlar yakan galatasaray taraftarınca acımasızca eleştirilen, dalga konusu yapılan aslandır kendisi.

sanki kendisinin ''türk messi'' olma gibi bir iddiası varmış gibi dalga geçiliyor. adamı yuhaladınız, sesi çıkmadı. dalga geçtiniz, o sadece formasını öptü. senede 50 maç yap derler, yapar. deplasmana gider, içerde oynar, formasını sırılsıklam terletir.

sen takım koşmuyor, mücadeler etmiyor diye ağız dolusu küfür ederken bu adam ciğer patlatır. ''yenilmeyi anlarım da mücadele etmemeyi anlamam'' dersin, bu adam paralar kendini, ama sonra boşa koşan adamı napıyım demekten geri de kalmazsın.

sabri ne göbekte oyun yönlendiren adamdır, ne de üst düzey tekniğe sahip bir adam. sabri bir kanat oyuncusudur. tüm görevlerini yerine getiremez kimi zaman kanat oyuncusunun, ama yine kanat oyuncularının çoğunun yapmayacağı şeyleri yapar.

olduğu gibi kabullenmek lazımdır bazı oyuncuları.

dünya futbolunda her gün tarlada yetişir gibi klas kanat oyuncusu yetişmemektedir. gökhan gönül için bile bir çok klüp sıra beklemektedir. bu da gösteriyor ki, her sene enfes kanat oyuncusu çıkmaz altyapıdan, bulunmaz transferden.

sen seni bırakıp gideni, seni sallamayanı sevmeye devam et. kalan sabriler bizimdir.

[alıntı]

Cevap: Sabri Sarıoğlu

Sabri candir can.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt