#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bugün iyiydi. Hem hata yapmadı hem de hücuma destek olmaya çalıştı.

ne olursa olsun sabriden sag bek olmaz, hic birzaman.

orda adamlar kac defa gelip orta yaptilar.

sabriye lafim yok defansif ortsa saha filan oynar.

veya sag acik ama sag bek oynama adamin anatomisinde yok.

zorla oynatmayin onu orda. sag acik bile oynar ama sag bek icin

savunma yönu zit gidiyor birkeren. gelen giden orta yapabiliyor

bir bek oyuncu kene gibi yapisip orta yaptirmamali.

Hazard'ı sahadan sildi :)

Sabri bu akşam baya iyiydi... Çünkü disiplinli oynadı... Adamda potansiyel var...

Sabriyi beğenenler futboldan falan anlamıyor bence bu akşam neredeyse hiç yerinde durmadı 2. yarı tüm ataklar onun kanadından geldi yeri boştu çünkü.Arkadaşlar bu adam sağbek oynuyor, neden orta sahad pres yapmasını mücadele etmesini övüyorsunuz? Adam bu vazifelerini yerinde yaparsa övelim.O hız ve dayanıklılık bende olsa bende sağa sola koştururdum böyle, mevkisi hep boştu.

Sabriyi beğenenler futboldan falan anlamıyor bence bu akşam neredeyse hiç yerinde durmadı 2. yarı tüm ataklar onun kanadından geldi yeri boştu çünkü.Arkadaşlar bu adam sağbek oynuyor, neden orta sahad pres yapmasını mücadele etmesini övüyorsunuz? Adam bu vazifelerini yerinde yaparsa övelim.O hız ve dayanıklılık bende olsa bende sağa sola koştururdum böyle, mevkisi hep boştu.

Futbolu anlamayanlar aslında şunlar

ÇAğlar ilk yarı kötü ikinci yarı iyiydi

Sabri ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü

Oyunu okuyabilecek kişiler şunu anlar ki, Arda turan gezerek oynayan bir oyuncu. İlk yarıda solda başladı, çağlar 2 ye 1 kaldı sürekli

ikinci yarı sağda başladı, sabri 2 ye 1 kaldı

Bu yüzden bu 2 oyuncu kötü gözüktü

Futbolu anlamayanlar aslında şunlar

ÇAğlar ilk yarı kötü ikinci yarı iyiydi

Sabri ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü

Oyunu okuyabilecek kişiler şunu anlar ki, Arda turan gezerek oynayan bir oyuncu. İlk yarıda solda başladı, çağlar 2 ye 1 kaldı sürekli

ikinci yarı sağda başladı, sabri 2 ye 1 kaldı

Bu yüzden bu 2 oyuncu kötü gözüktü

Arda ilk yarı sağda oynadı aksine.

Sabri yerinde yoktu diyorum 2 ye 1 falan demiyorum.

Çağlar golü yedirten adamdı öyle top mu uzaklaştırılır yanında kimse yok topa vuramıyorsun skandal.Halı sahada olsa dayak yersin.

Sabri yerine Gökhan oynasaydı, 3 veya 4-1 yenilirdik. Hazard ve 10 numaraları top yapar oynarlardı Gökhan'la. Sabri defansif görevlerini yine çok iyi yaptı.

sabrinin futbolculugunu sevmem

ancak bu adam haysiyetli bir adam.hiç değilse bu gokhan gibi yanar doner değil

adam nerde ne zzaman ne gorev verilirse hakkıyla yapıyor

helal olsun sana sabri

Sabriye laf yok uleeeeeen, Sabri bizim çölde aradığımız sudur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt