#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Ben Sabriyi kadroya yazınca kızıyodunuz bi Sabri de sol bek için bulsak razıyım ben

gökhan gönülün azerbaycan karşısındaki rezilliğini gördükten sonra sabriye kurban olun lan kuşlar milli takımın hakkını veriyor mücadelesiyle yüreğiyle ruhuyla

Reisin dünkü oyununa laf edecek adamın anlını karışlarım o kadar. :D :D

Ülkenin en iyi sağ beki olduğunu gösterdi.Asıl Sabri'yi beğenmeyen futboldan anlamıyordur.Gidin servet dilenciliği yapın siz.

Ülkenin en iyi sağ beki olduğunu gösterdi.Asıl Sabri'yi beğenmeyen futboldan anlamıyordur.Gidin servet dilenciliği yapın siz.

ben baska bir mac izledim galiba. Belcika hep bizim sag taraftan geldi ve her seferinde neredeyse ceza sahasina kadar indi. sabri cok basit calimlar yedi. bizim sag kanat felc'di.

umarim bu macta herkesin sabri'nin yetersiz oldugunu görmüstür.

ben baska bir mac izledim galiba. Belcika hep bizim sag taraftan geldi ve her seferinde neredeyse ceza sahasina kadar indi. sabri cok basit calimlar yedi. bizim sag kanat felc'di.

Chadl,Hazard gibi adamlarla boğuşmasına rağmen maçın en iyisi Sabri idi. Kör olmamak lazım.

Sabri gayet iyi oynadı...Hazard, Chadli, Vitsellle uğraştı.... kolay değil....

Dün Belçikalı bir futbolcuya ne güzel küfretti öyle :asd:

Dün hatasız oynadı.Arada ileri çıktı,ama Hiddink'in korkak futbolu yüzünden yardım edecek eleman yoktu.

Ne çalımı yahu?Bir defa geçemediler birebirde Sabri'yi.Hazard ve Chadli'ye dikkat ettim bütün maç,gayet etkisiz kaldılar birebirde.Sürekli geçemeyince sağa çekip leş leş şutlar atıp,orta filan yaptılar.Bindirmeleri,Arda'ya attığı o pas filan çok iyiydi.Türkiye'nin en iyi sağbekidir Sabri.

Halen Gökhancilar varmi burada ?

Sabri reis macin adamlarindan biriydi

alemin en underrated topcularindan biri

İnsanlarda eskilerden beri gelen bir Sabri düşmanlığı var, anlamak mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt