#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Enerjisi yeter ya. Ekstra defans yapması gereken bir pozisyonda oynamadığı için çok daha rahat ve verimli oynuyor. Ayrıca paslarını da çok geliştirmiş, minimum pas hatasıyla oynadı eskiye göre.

Üstüne düşen görevin haricinde takım olarak yapılması gereken hücum presinide yapıyor. Mesafe gözetmeksizin topun peşinden sahada büyük daireler çizecek şekilde katediyor. Bir nevi eski Okan Buruk görevi gibi.. Hücumda bir rakip için oldukça rahatsızlık verici yaptığı pres, bitmeyen enerjisi takıma inanılmaz katkı sağlıyor.

Tek kelime ile saygılar.:tiphat:

Reis diyorum baska birsey demiyorum.

Tek kelimeyle mükemmeldi . :tiphat:

216613_10150261410686843_340109246842_8038725_6885842_s.jpg

8 Yil önce bugün. Helal olsun Sabri'ye.

Şut, pas, orta çalışsın dünya orta saha görsün :asd:

orta sahada presiyle bana bücürleri(Suat,emrezik,okan) hatırlattı :D

Ya Onur, kaç pozisyonda gördüm dün, nerde durmasını falan bilmiyor, pasları zaten kötü. Sırf koşuyor ediyor diye millet orta sahada iyi oynuyor diyor.

Pasları felan çok iyiydi dün.Durmasını bilmiyor dediğin ne bilmiyorum ama çoğu topu alıp dağıttı.Zaten Liverpool'u atağa kaldırmayan birinci adamlardan biriydi.

Ortasahaya adam alınmayacağına göre Melo-Selçuk-Sabri ortasahası izleyecez.Sağ kanat Eboue-Ujfa olur

Pasları felan çok iyiydi dün.Durmasını bilmiyor dediğin ne bilmiyorum ama çoğu topu alıp dağıttı.Zaten Liverpool'u atağa kaldırmayan birinci adamlardan biriydi.

Ortasahaya adam alınmayacağına göre Melo-Selçuk-Sabri ortasahası izleyecez.Sağ kanat Eboue-Ujfa olur
Pastan kastım o değil,yan pası Ayhan da atıyor herhalde. Dün kaç güzel atağın içine sıçtı sayamadım. En basit ara paslarını bile atamadı.

Sabrinin yerine Lass gibi bi adamın olacak

--------Lass------Selçuk-----Melo---------

hem toplu hem topsuz dağıtır ortalığı bu orta saha

orta sahada top kapıp hemen yanındaki oyuncuya pas verme görevi zorlu maçlarda işe yarar ancak kapalı savunmaları açmak için, sağ koridorda sabri-kazım ikilisi sol taraftaki selçuk - arda ikilisine göre yaratıcılık ve anlaşma açısından çok zayıf kalıyor, olası transferlerle yedek klübesine gidebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt