#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Nice mutlu yillara sabri.Bizim taraftara takinti olmusun artik ne yapsan yaranamazsin.

Servet ve Gökhan gibi ileriye çıkıp artistlik yapan iki ağır defans oyuncumuz var.

Onların yaptığı açıkları Sabri son gücüyle kapatıyor. Kısacası Sabri heryerde orta sahada pres, ileride sağdan mükemmel bindirmeler, defansta rakibi kovalamalar...

Çok iş yaptığı ve çok göze battığı için çok eleştiriliyor.

Ya arkadaş bir insan hiç mi 5 yılda 1 tane isabetli orta açamaz..:S tamam hızlısın kanattan iyi bindiriyorsun,şutlarda fena değil ama bazen çok fena saçmalıyor..

Sabri'nin hayatı o "SARBİ" formasından sonra değişti ilk geldiği zamanlar aklıma geliyor Sabri'ye geleceğin yıldızı deniliyordu golleri şutları ama işte olmayınca olmuyor.Hayır Sabri nin hiç mi yakın arkadaşı eşi dostu yok desin -ya abi sen iyisin hızlısın da orta açamıyorsun açma! gereksiz yerden şut çekiyorsun çekme!

ve ciddi ciddi Sabri de şut çekme hastalığı olduğunu düşünüyorum.

Bir ara Fiorentina lafı geçiyordu Sabri için. Bakalım mor forma üstünde nasıl duracak :)

Sabri ye artık elveda denmeli,çok iyi niyetli ve özverili!Ve çok iyi bir Galatasaray lı fakat bir kanat oyuncusu yıllarca kanatta görev yapıp hala bir orta açamıyorsa olmuyor demektir!..

Senin sağ bekte görmeyip orda kaliteli bir sağ bek gördüğüm gün kurban kesicem Artık git Sabri!!!

Sabrinin arkasinda kim var ? kimin torpili ile oynuyor bu cok merak ediyorum ha...

Sabri yedeğe çekilirse Galatasray maç kazanamaz çünkü tüm takımın tüm dengeleri altüst olur. Galatasaraylılık ruhunun devam edbilmesi için Sabri, Ayhan, Arda hep banko oynamalı. Sabrilere evet, mankenlere hayır!

Sabri yedeğe çekilirse Galatasray maç kazanamaz çünkü tüm takımın tüm dengeleri altüst olur. Galatasaraylılık ruhunun devam edbilmesi için Sabri, Ayhan, Arda hep banko oynamalı. Sabrilere evet, mankenlere hayır!

Onun motivasyonunu yiyim ben,her maçta krizlere sokuyor adamı,dengesiz bir adamda denge aramak gerçekten saçma Sabri için bütün yorumcular iyi oyuncu diyor kafayı yiyorum,ya biz göremiyoruz Sabri'nin o müthiş yeteneklerini ya da yorumcular Galatasaray düşmanı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt