#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Buda benden Sarbi'ye hediye

sabris.gif

:D

agliyorum :D gebericem gulmekten:D saidou'da korkmus ee :D

Cok hatta yapti bugun, ama golu guzeldi. :)

Sabri olmucak anların adamı. Bugün gene kimse beklemezken takıverdi golü.

Kafasını kullanıp elleriyle suratını kapatıp topa atlamalıydı ama o kıçını kullandı ve gol yedik.

Not:Sabrinin aldığı parayı bana verseler kafamı heryere sokarım

Özür dilerim sabriciğim kafanı kullanıncada kendi kalene atıyorsun. bence sivasa sabri + 250000 Euro verelim ve sivastan kimseyi almayalım. Türo ya dert olsun bize olacağına :)

Sabri bu akşam gol attı ya bu sene yine ilk 11 oynarsa hiç şaşırmam...Bu adamın arkasında mafya olduğundan şüpheleniyorum...

Bugün iyiydi,böyle devam etmesini umuyorum;ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacak bazılarına zaten ama ben beğendim bugün Sabri'yi...

FB yıllarca milyonluk yerli yabancı transferleri ile övündü durdu ama avrupa'da bir başarı elde edemedi. Sabri gibi yürekten oynayan teknik futbolcular takımda çoğalmalı.

Bugün iyiydi,böyle devam etmesini umuyorum;ağzıyla kuş tutsa yine de yaranamayacak bazılarına zaten ama ben beğendim bugün Sabri'yi...

Anil Sabri iyi mi oynadi :confused:

Butun ataklari ordan geldi, o sol kanat oyuncusu Sabri'yi hep gecti. Leo Franco orda zaten kizdi, oyuncuyu cok yalniz birakiyon diye isaret etti.

Anil Sabri iyi mi oynadi :confused:

Butun ataklari ordan geldi, o sol kanat oyuncusu Sabri'yi hep gecti. Leo Franco orda zaten kizdi, oyuncuyu cok yalniz birakiyon diye isaret etti.

Hakan Balta sol bekte neler yaptı bugün ofansif anlamda?Sol bekimiz Hakan Balta ise öbürü de Sabri tarzı bir bek olacak bence,ofansif olarak biraz açık verecek illa ki o bölgede oynayan futbolcu ama öncelikli görevi hücum olacak bence,Hakan Balta'nın öncelikli görevinin savunma olması gibi...

Hücumda fena değildi,çizgiden bir top çıkardı,gol attı,saçma sapan şutlar çekmedi,saçma taç atışları yapmadı,görevini yaptı.Beğendim bu yüzden...

Edit:Sağ bek transferine gerek olmadığını düşünüyorum,Sabri ve Uğur sağ beki götürürler.Eğer bir de stopere transfer olursa(özellikleri malum)daha iyi olacak takım...

İlk yarı beğenmedim ama ikinci yarı iyiydi.

Bu arada gol attığı için takımda ki 2 senelik yerini garantiye almış oldu. :asd:

Gol bile atsa defansı hala berbat düzelmeyecek!

İlk yarı çok büyük hatalar yaptı.Hatta yediğimiz golde topu bence çok rahat çizgiden çıkarabilirdi.2.yarı müthiş bir gol attı ve morallenmesiyle birlikte Sabri de iyi oynadı.

İlk yarı çok büyük hatalar yaptı.Hatta yediğimiz golde topu bence çok rahat çizgiden çıkarabilirdi.2.yarı müthiş bir gol attı ve morallenmesiyle birlikte Sabri de iyi oynadı.

Evet, golde kipirdamasa, top suratina carpip önüne düsecek, adama kafayla iceriye atti resmen :D

Ama golü cok güzeldi, Arda'nin pasina yakisacak cinsden :)

O kadar hata yaptı doğru ama önünde de Aydın vardı bunun da etkisi var tabiki, ilk golde hala suçu Sabride bulabilenler var abartmayın. Ayrıca Francoyu geçen bir topu da çizgiden çıkardı, aynen geçen senelerde hiç kimsenin yapmadığı kadar yaptığı gibi, ama siz görmessiniz bunu. Stoperde Emre Güngör oynamaya başlasın, ya da Colloccini gibi bir adam gelsin, sistem de tam otursun bakın o zaman görün Sabriyi arkadaşlar, Uğurun daha kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünmekle beraber Rijkaardın Sabriye daha fazla maçta görev vereceğini düşünüyorum.

Oynayacaksa sağ açık oynasın bekte Sabriyi izlemekten sıkıldım !

Sabri yap bi abilik git ugura de ben yokum arkadas o gecsin:)

Defans olmayışı yüzünden defansta yaptığı hataları benim için önemli değil.

İleri çıkışlarda daha iyi olmaya başladı fakat böyle devam eder mi bilimez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt