#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Bugün iyi ortalar açtı. Ancak berbat paslarını es geçmemek lazım.

Bugün iyi ortalar açtı. Ancak berbat paslarını es geçmemek lazım.

Kesinlikle katılıyorum.Hatalı paslarında ve boş yere etrafında döndükten sonra yapılan pres karşısında adamla boşuna boğuşma çabalarına gerçekten çok güldüm.Ancak Premier League ayarında çok klas 2 orta kesti.Gerçekten hiç beklenmedik ve uzun süredir ne yazıkki Türkiye'de görülmemiş 2 ortaydı.Umarım bu ortaları takımızda açabilir.Gerçekten kıpırdanma var Sabride.Ancak etrafında boş yere dönmekten ve daha basit oynaması gerektiğini anlaması gerekir.

Sabri defansif acidan yetersiz kaliyor hamleleri dogru yapamiyor, iyi kademeye giremiyor. Nedeni beyinini kullanmamasindan rakibin ne yapacagini tahmin edemiyor cok kolay calim yedigi zamanlar oluyor.

Bu adamı seviyorum. Orta açamıyorken de seviyordum, pas veremiyorken de. . Ki hala doğru düzgün pas verebiliyor değil. :)

Sabri orta acti acmasina ama en iyi ortalar son cizgiye yaklastiktan once verilen ortalardir.

Sadece orta açmasına bile seviniyorsak yollayalım. :)

adamin klüpdeki kredisi okadar cokki bzn pas veremesede orta yapamasada adami kim gelirse gelsin oynatiyor ve benimde sinir kat sayimi tavana cikartiyorlar :sopa:

burakin direkten donen kafa vurusundaki ortayi yaparken top rakibin bacagina carpipmi burakin kafasina adrese teslim geliyor yoksa banami oyle geliyor

Oyuncusuyla dalga geçen tek taraftar biziz herhalde. Adam 2 maçtır iyi oynuyor, ben Sabri'yi seviyorum açıkcası. Reyissss :))

Ayrıca bir mesaj verdi bugün: Siz konuşmaya devam edin, eğlenin, ben işimi yapmaya devam ediyorum..

Oyuncusuyla dalga geçen tek taraftar biziz herhalde. Adam 2 maçtır iyi oynuyor, ben Sabri'yi seviyorum açıkcası. Reyissss :))

sevmem ben ama dalgada gecmem ... sabrinin ben bi huyunu hic sevmiyorum oda bildigi halde ayaginin yamuk olusunu hic extra antreman yapmazmis orta pas antremanlari .....rijkaarda in lafini hic unutmam sabri hakkindaki .. onun gibi futbolcularin macdan sonra extra antreman yapmasi gerekiyor... adam tembel bi pres yapiyor kendini gelistirse extra antremanlar fln yapsa hem kendi icin hemde bizim icin daha iyi olmazmiydi ... galatasaray da oynamak icin daha cok caba sarf etmesi gerekiyor 3 lü cektirmeyle bu isler olmuyor ...

sevmem ben ama dalgada gecmem ... sabrinin ben bi huyunu hic sevmiyorum oda bildigi halde ayaginin yamuk olusunu hic extra antreman yapmazmis orta pas antremanlari .....rijkaarda in lafini hic unutmam sabri hakkindaki .. onun gibi futbolcularin macdan sonra extra antreman yapmasi gerekiyor... adam tembel bi pres yapiyor kendini gelistirse extra antremanlar fln yapsa hem kendi icin hemde bizim icin daha iyi olmazmiydi ... galatasaray da oynamak icin daha cok caba sarf etmesi gerekiyor 3 lü cektirmeyle bu isler olmuyor ...

Son yorumuna katılmıyorum. Yanlış okumadıysam Hakan Ünsal Galatasaray'da oynadığı yıllarda ekstra antreman yapıyormuş, takımdan ayrı orta çalışıyormuş. Sabri de öyle yapsa işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt