#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #55 Sabri Sarıoğlu

Orta sahada oynatanda suç.Sağbekte bile zor katlanırken.

Yok aga, hırsı falan eyvallah da yetenek bakımından Sabri'yle olacak iş değil bu.

Sabri bu takımın oyuncusu değil. Sıkıldım izlemekten Sabri'yi kaç senedir.

3. sag bekimiz olabilir

Yok abi, senden ne köy ne de kasaba olacak.. 35 yildir Galatasaray'in A takimindasin, hala orta açmasini, bir topu olumlu kullanmasini ögrenemedin.. Kosuyormus, pres yapiyormus ? Bana ne yapiyorsa, kossun diye katlanacaksak gidip Hüseyin Bolt'u getirelim, o da kosuyor.. Bize futbol oynamasini bilen, oyun zekasi olan, ayagi saglam adamlar lazim.. Yemin ediyorum artik biktim.. Eline bir davul verip tribüne çikarmak lazim.. Amigoculuk yapsin, tribüncü olsun.. Yeterki sag bekimizi rahat biraksin..

Kallström'ü bıraktık Alper Potuk'u istedik, hic degilse onu alsaydık. Orta sahaya biraz hareketlilik getirirdi :ka23:

2 metre yanına pas atamayıp topu kaptırınca bütün gücüyle pres yapıp tekrar kazanıyor. Olmaz böyle Sabri.

Kabiliyet ve Sabri.Ne kadar uzak iki kelime:o

Keita'yı alsaydık yanında Sabri'yide kazanacaktık.

Galatasarayın bugünkü en iyi oyuncusu Sabriye söylenenlere bakıyorum birde en kötüsü Kazıma.Biz bu kafayla 10 sene daha şampiyon olamayız.

Bas git Sabri.27 yaşına geldin bırak orta açmayı pas vermeyi öğrenemedin.Anca ayarsızca koş.Başka bildiğin yok.Peh.

Galatasarayın bugünkü en iyi oyuncusu Sabriye söylenenlere bakıyorum birde en kötüsü Kazıma.Biz bu kafayla 10 sene daha şampiyon olamayız.

fnar fnar fnar

sabri mi en iyi oyuncuydu?

IBBSPORlular oyle dusunmus olabilir

fnar fnar fnar

El Grande del Imparatore, Sabri'den first class orta zaha çıkartacak, raad olun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt