#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: " Beni Sabri Yapan Galatasaray'dır "

Sabri takımdaki kaptanlarımızdan biri olmalıdır..

Hakediyor bunu..

Sabri nin kaptan olması için 10 fırın ekmek yemesi lazım.Hırsına ve Galatasaray sevgisine saygım var ama bir futbolcu olarak hiç sevmiyorum.Keşke Kalli tekrar kadro dışı bıraksa.Oynadığı futbol ve davranışlarıyla çok antipatik biri bence...Birde ne kaptanlıkmış be kardeşim!Herkes çocuk gibi kaptan olmak için tutturuyor.Acaba zamanında Cüneyt,Bülent gibi isimlerde kaptanlık için bu kadar ağladılarmı?Ayrıca bu takımda Hagi bile doğru düzgün kaptan olmamışken Sabri ve Arda ya laf düşmez bile.

Ne verdin ki ne istiyorsun Sabri bugünlerde dert olmuş kaptanlık bazı oyuncularımıza işlerine baksınlar...!!!

Sabri bu takıma çok katkı sağlamış bir GALATASARAYLIMIZDIR..

Kaptanlık yakışır ona..

Ayrıca da HAK ETMİŞTİR..

Sabri seni Sabri yapan Galatasaray dır, beni katil yapacak olan da Sabridir. adamım bir git işine yav. utanmadan kaptanlık falan demissin. sen o takımda oynadıgına dua et ilk önce de sonra kaptanlıgı konusursun.

Ayrıca demişsin ben Galatasaraydan kolay kolay ayrılmam cok seviyorum falan. yav goren de sanır ki isteyen var Sabri gitmiyor. Sen de biliyorsun ki Galatasaaraydan gittigin gün hızla 2. lige dogru yelken acacaksın. senin kadar orta acmayı bilmeyen sut cekmeyi bilmeyen ''KANAT'' oyuncusu gormedim yav. birde arkadaslar demezmi Sabri defans oyuncusu degil sag acık oyuncusu. Sabrinin tek çzelliği koşması. ne orta ne şut hic bir ozelliği tyok nasıl kanat oynayacak acaba. Galatasaraydan gitmesini dört gözle bekledigim adam Sabri. biraz sert oldu ama kusura bakmayın. adam cıkmıs kaptanlık onemli degil ama kırgınlık oluyor gibilerinden laflar soylemiş:.

Sabri bu takıma çok katkı sağlamış bir GALATASARAYLIMIZDIR..

Kaptanlık yakışır ona..

Ayrıca da HAK ETMİŞTİR..

Nasıl haketmiştir. bir ornek verirmisiniz. diyin ki sunu yapmıstır kaptanlıgı haketmiştir. bir ornek sadece. sabrinin tek iyi yaptıgı sey üclü cektirmek. baska bir işe yaramaz.

kaptan olmakmıs Allahım sen aklıma sahip cık.

Galatasaray kaptanı eğer Sabri olacaksa burada bir sıkıntı var.Ayhan takımın kaptanı ve bence gayet iyi.

Galatasaray'da oynadığı sürece bir türlü orta açmayı beceremedi.

Geçen sene Kayseri maçında attığı golü hatırlarım da cafede kimse şaşkınlıktan sevinememişti.:D

A Takıma çıktığından beri üstüne hiçbirşey koyamadı,eğer koyabilse hızıylada Türkiye'nin en efektif oyuncularından birisi olurdu,yıldızı Arda'dan daha parlak olurdu.

Sabri, bugün Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusudur..

Üstelik GALATASARAYIMIZIN futbolcusudur..

Sabri, bugün Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusudur..

Üstelik GALATASARAYIMIZIN futbolcusudur..

yattaradan da mehmet topuzdan da iyi yani:eek: sabriyi bilmesek. lütfen Galatasaray da oynuyor diye görmemezlik yapmayalım bu adamın en iyi kanat olması icin once iyi sut atacak sonra iyi orta acacak b adam orta acmayı sut cekmeyi bilmiyor nasıl en iyi olabilir. en iyi bırak iyi bile olamaz. Sabri su anda türkiye liglerin de ilk 10 takım icin de oynayamaz. Galatasaray dan giderse sonu fatih akyelden beter o lur. kendini 2. ligte bulur. bunu kendide biliyor gitmiyor işte.

Herkesin görüşü kendisini bağlar..

Saygı duyarız..

Benim görüşüm Sabri; Türkiye'nin en iyi sağ kanat oyuncusu olmakla ve herşeyden önemlisi GALATASARAYLI olmakla ve de takıma katkılarıyla kaptanlığı hak etmiştir..

Ben de saygı duyarım:) ama gercekler öyle degil maalesef.

Sabri'ye haksızlık yapılıyor..

Benim görüşüm böyle..

Karizmasiz olmak cok kötü bir sey. Karizman olsun, istedigin kadar kötü oyna millet hep görmezden gelir. karizman yoksa yaptigin bir kac hata hemen senin kimligin olur, iyi seyler yapsan bile o kötü seyler karizmasiz olmandan dolayi sana daha cok yakistirilir. Sabri'nin durumu maalesef bu. Türk toplumunun olayalara yüzeysel bakmasindan dolayi da Sabri artik kimseye kendini begendiremez.

benim görüsüm bu. Futboluna gelirsek bence su bosna milli macindan beri tam anlamiyla iyi bir sag bek olma yolunda cok iyi adimlar atti. umarim artik belli bir olgunluga erisir. Sabri bu takim icin her zaman büyük nimettir. Galatasarayin kazandigi bir cok büyük maclarda Sabri'nin kapi gibi imzasi vardir zaferlerin altinda. bunu görmezden gelenler yine bu ön yargili olaylara yüzeysel bakanlardir bence.

bir sey daha ekleyeyim: Sabriyi 10 tane Mehmet Topuz'a degismem. Mehmet Topuz bence kendini bitirmistir. bu saaten sonra ondan ne köy olur ne kasaba. avrupa düzeyinde asla futbol oynayamaz. Fatih Terim bu isi biliyor. Cogu kisi neden milli takim da degil derken, Fatih Terim cok iyi biliyor ki Topuz uluslararasi maclarda ancak sac bas yoldurur. Sabri altyapiyi Galatasaray dan almis bir oyuncu olarak her zaman belli ir potansiyeli tasir.

Ben Sabri nin kötü futbolcu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.O da diğer Ayhan,Ümit,Necati gibi devamlılığı olmayan oyunculardan.

Hatırlayın geçen yıl oynadığı oyunları ikinci yarı Kayseri maçında berabere bitmesi muhtemel oyunda çıkıp golünü attı ve çok önemli bir 3 puan kazandırdı.Sivas ve Fener maçlarındada çok iyiydi düşünün yani sıradan takımlara karşı kötü oynayan Sabri büyük maçlarda hep iyi oynamıştır.

En son bu yıl Oylmpiacos la oynanan maçta bana göre maçın adamıydı yaptığı ters kademelerden birinde hata yapsa yüzde yüzlük gol fırsatıydı rakip takım için ve çektiği şut sonucu oluşan kornerde atılan golle 1-0 üstünlüğümüzle bitmişti maç.

Euro 2008 de Almanya maçında attığımız iki golünde hazırlayıcısı o olmuştur.Hele dünyanın en iyi beki kabul edilen Philip lahm a attığı çalım ve sonucunda gelen gol.

Milli maçta tek başına aldığı Bosna maçı

Bence Sabri büyük oyuncu.Maç çevirebilen, maç alabilen bir oyuncu onun maçlara psikolojik olarak iyi hazırlanması gerekiyor.Bu da teknik heyeti ve yönetimin ilgilenmesi gereken bir konudur.

A.AVCı bugünkü programında dediği gibi psikolojik etmenler çoğu zaman fiziksel etmenlerden çok daha önemlidir....

şu kaptanlık olayınında suyu çıktı artık ,

Kaptanınınz konuşuyor, kaptanınız konuşuyor:

-Çıkarın beni bu kap-tan:D:D:D

Şaka bir yana, bence yararlı bir oyuncu ama kaptanlık sırası olarak; Ümit,Hasan,Ayhan,Arda,Servet,L10 bunlardan sonra Sabri gelir. Bunların hiçbiri oynamazsa o zaman kaptan olsun:D

Sabri bu sene başı hariç sakatlıktan sonra süper oynadı hakkını verelim. Gerets dönemindede süperdi. Eğer formunu tuturursa çok iyi tuttramaz dağlara taşlara ortalar saçma paslar :) dengeyi kurarsa iyi anlyacağınız. Bendede ölümüne GS li onu tartışmam. kalmalı takımda.. Barış gib Sabri gibi 90 dk koşan formanın hakkını veren savaşcılara ihtiyacımız var.

kaptanınınz konuşuyor, kaptanınız konuşuyor:

-Çıkarın beni bu kap-tan:d:d:d

Şaka bir yana, bence yararlı bir oyuncu ama kaptanlık sırası olarak; Ümit,hasan,ayhan,arda,servet,l10 bunlardan sonra sabri gelir. Bunların hiçbiri oynamazsa o zaman kaptan olsun:d

:d:d:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt