#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

byler bu çocupu sevmeye bılırsınız bende pek sevmem ama şunuda unutmamak lazım bu adam Galatasarayın oyuncusu ve elınden gelenı yapıyor asıl mevkısının dışında oynuyor sabriye kotu dyenlere euro 2008 de Türkiye-Almanya maçında semihe yaptığı asisti hatırlatırım lahm'a çalımla

Sabri'nin geçen yıl kaç golünün ve asistinin olduğunu bilen var mı?

Araştırdım ama bulamadım.

o gol sayesine sezon sonuna kadar ilk 11 oynadı..keşke atmasaydı demek geliyor insanın içinden...:D

o gol sayesine sezon sonuna kadar ilk 11 oynadı..keşke atmasaydı demek geliyor insanın içinden...:D

O maç alisamiyen stadındaydım.İnan 1-2 dakika gole aşırı sevindikten sonra aklıma birden Sabri artık 10 yıl daha bizde kalır düsüncesi geldi bir anda sakinleyi verdim.Yakınımda duran 2-3 kisi bile 1 dakika sonra keske Sabri atmasaydı be diye haykırıyorlardı.

Begensekte begenmesekte Sabri bizim takimda oynar oynuyorda, kaç T.D geldi hiç kimse bu Sabri'yi kesemedi.Milli takim dahil, adamada torpil mi var anlamiyorum

Sabri'ye beste yapılmış dün

Bambaşka orta yapardı

Farketmeden gol atardı

Onu kimse anlamazdı

Dikkat Sabri Sarıoğlu

Dikkat Sabri Sarıoğlu

Dikkat Sabri Sarıoğlu

ASY.net'den alinti.

Gideyim mi abi?

Maccabi Netanya maçının son dakikalarında orta sahada iki takım oyuncuları arasında yaşanan arbede sırasında kulübede oturan Sabri, Kaptan Arda'ya “Gideyim mi abi!” diye seslendi.

Maccabi Netanya maçının son dakikalarında orta sahada iki takım oyuncuları arasında yaşanan arbede sırasında kulübede oturan Sabri, Kaptan Arda'ya “Gideyim mi abi!” diye seslendi. Arda Sabri'ye dönerek güldü ve “Otur yerinde gibi” dercesine bir hareket yaptı.

Kaynak: Abdullah Eğilmez / Yeni Şafak

:tiphat: :asd:

Ah Sabri ah ... Kelimelerle anlatamıyoruz seni , ne desek boş.

sabri senin yanında sözcükler kifayetsiz kalıyor, hadi yollan be oglum hadi artık

Yahu şu Sabri'yi sürekli günah keçisi yapıp durmayın.Golde hata Zan'ın.Neredeydi Gökhan? Zaten orada Sabri olmasa %90 goldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt