#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Bu adam ne yapsa kimilerine yaranamıcak arkadaş ben bunu anladım. Bu kadar geç mi anladın diyeceksiniz. Anlamıştım da şimdi aklıma geldi söyleyeyim dedim :D

konunun etiketleri açıklıyor :) ama yine de seviyorum seni Sabri sen de bizi seviyorsan oynama sahada kenarda dur.Söz mü Sabri ? Yalancının anası babası ölsün mü?:D

Oynama Sabri nolur oynama sen sahadayken sende uzak kalıyor bu taraftar gel sen yanımızda otur beraber çekirdek çıtlayalım,üçlü çektirelim hatta beraber sövelim hakemlere hem kartta görmessin...Anlaştık umuyorum...

Cimbomun delisi.Haşere çocuğu.Agresif piskopat ve Sanılanın aksine en karizmatiği.Minarecinin oğlu :).Dağ taş sevdalısı.Has Galatasaraylı.Tüm teknik adamların banko oynattığı adam.Vazgeçilmezi ve bir o kadarda sevilmeyeni.Son söz Ne SENLE ne SENSİZ olmaz.

Netanya maçında yerini Uğur'a kaptıran Sabri, dün formasına kavuştu. Zaman zaman açık veren, çalım atayım derken topu kaptıran futbolcu, 88'de rakibinin sırtına çıkınca penaltıya neden oldu. Sabri'nin kritik dakikalarda yaptığı bu hata, sarı-kırmızılılara korkulu anlar yaşattı.

Fanatik.

Sabri'nin penaltı pozisyonunda hatası yok ama yine de bu kadar kendine madem güveniyorusn,ben o topu alırım rakipten diye vo zaman rakibin üstüne çıkmayacaksın,Ardayı bile izlese top kapmaya çalısırken anlar hatasını.Ama Sabri'de maalesef o teknik yok.

Sabri'nin tek hatası Meslek olarak Futbol'u seçmesidir.İlla sporcu olmak istiyosa Atletizm'i denemeli.Futbolu yapamıyo

Bu yılın açılışını yaptı Sabri,en küfürlü gecelerden birini geçirdi kendisi.Başarılarının devamını dilerim.

Sabri oyununa birşey demiyorum.

İçinden geldiği gibi oynuyorsun :) ancak duran topların başına geçme ne olursun... :)

Oynadığımız 5 resmi maçın 2sinde penaltı yaptırarak kalitesini(!) belli etmiştir. Gitmesi gerekenlerin en başındadır.....

İyi niyetli saf bir oyuncu Sabri,kızmadım dün için.

dün yine her zamanki sabri vardı yine sahada ne diyelim yorumsuzsun sabri....

Sabri gibi bir futbolcu hala bu takımda nasıl oynar anlamıyorum aklım ermiyor ya.. Ne ballı adam tam td'nin gözünden düşecek kırk yılda bir güzel bi gol atıyor.Ama dikkat ettiseniz rakip takımlarımız zayıf halkamızı keşfetmişler hep sabri kanadından atak geliyor.Rıjkard dikkat etmeli buna..Kendisi gönülden istekle oynuyor ter döküyor ona amenna ama elinden gelebilende bu kadar yani..

Rijkaard bu Sabri ve Gökhan'ın ilk 11 oyuncusu olamayacağını ne zaman görecek acaba ?

Sabri'nin verdiği koridorlardan Avrupa'dan elenince mi ?

Rijkaard bu Sabri ve Gökhan'ın ilk 11 oyuncusu olamayacağını ne zaman görecek acaba ?

Sabri'nin verdiği koridorlardan Avrupa'dan elenince mi ?

Rijkaard hadi Avrupadan elenince anlıycak.Peki Fatih Terim ne zaman anlıycak?Dünya kupasından elenince mi?.Bence Sabriyi eleştirmek yerine birazda kendimizin futbol bilgisini tekrar gözden geçirmeliyiz diye düşünüyorum.Kusura bakmayında Frank ve Terime kendimden ve Sabriyi eleştirenlerden daha fazla güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt