#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'ye Beste...

1.65 boyu vardı,

Türlü türlü huyu vardı,

Ortaları baş yarardı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Bambaşka bir hali vardı

Kimse onu anlamazdı

Kendine çalım atardı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Yıllarca takımda kaldı,

Yıllarca karga avladı,

Yıllarca bizi kel bıraktı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Sabri dört nala koşardı

Birden kendini aşardı

Sürekli ofsaytı bozardı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Holiganlık yapardı,

Kaptanlıkta gözü vardı,

Taraftara sözü vardı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Sabri ileri akardı

Rakip madeni çıkardı

Yediğimiz kontra ataktı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Not:Bu kalp seni unutur mu melodisiyle söylüyoruz...

Ahahah. :D yerlerdeyim

Sabri'ye Beste...

1.65 boyu vardı,

Türlü türlü huyu vardı,

Ortaları baş yarardı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Bambaşka bir hali vardı

Kimse onu anlamazdı

Kendine çalım atardı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Yıllarca takımda kaldı,

Yıllarca karga avladı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Sabri dört nala koşardı

Birden kendini aşardı

Sürekli ofsaytı bozardı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Holiganlık yapardı,

Kaptanlıkta gözü vardı,

Taraftara sözü vardı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Sabri ileri akardı

Rakip madeni çıkardı

Yediğimiz kontra ataktı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Çok güzel ve çok doğru.

Melih Abi,

Selamlar. Yazı yine çok güzel olmuş ellerine sağlık. Tek soru sormak istiyorum. Uğur antremanlarda yetersiz mi kalıyor ya da Sabri’de bizim göremeyip Frank’ın gördüğü gözlem nedir? Teşekkürler…

(Selam Ediz. Sorunu şöyle de sorabiliriz. Sabri Sarıoğlu’nda gördüğü şeyi Uğur Uçar’da göremiyor Rijkaard. Ne bunlar? Öncelikle hız. Sonra fizik kondisyon. Üçüncüsü kararlılık. (Eski Uçar çatır çatır topa girerdi. Ama sakatlıktan sonra biraz kaçınıyor bundan.) 3 numaranın ilk 11′e doğrudan girmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var. Sevgilerimle. Melih)

Melih Abi,

Selamlar. Yazı yine çok güzel olmuş ellerine sağlık. Tek soru sormak istiyorum. Uğur antremanlarda yetersiz mi kalıyor ya da Sabri’de bizim göremeyip Frank’ın gördüğü gözlem nedir? Teşekkürler…

(Selam Ediz. Sorunu şöyle de sorabiliriz. Sabri Sarıoğlu’nda gördüğü şeyi Uğur Uçar’da göremiyor Rijkaard. Ne bunlar? Öncelikle hız. Sonra fizik kondisyon. Üçüncüsü kararlılık. (Eski Uçar çatır çatır topa girerdi. Ama sakatlıktan sonra biraz kaçınıyor bundan.) 3 numaranın ilk 11′e doğrudan girmesi için biraz daha zamana ihtiyacı var. Sevgilerimle. Melih)

Sabri'yi gelen geçen oyundan düşürüyor.Acilen bir çözüm bulmamız lazım.Bana göre bir transfer yapabiliriz o bölgeye.

Melih Abi,

Melih sallamış netanya maçında eski uğura yakındı bana göre her topa dalıp mücadelesinide yaptı..

Hız sorun olsa bütün defans zaten ağır..Balta yerinede alparslan oynar..

Uğur niye oynamıyor hayret ediyorum..

Melih Abi,

Ben bu melihin dediklerini hiç ciddiye almıyorum.

Yahu şu Sabri'yi sürekli günah keçisi yapıp durmayın.Golde hata Zan'ın.Neredeydi Gökhan? Zaten orada Sabri olmasa %90 goldü..

Sabri olmasa ofsayttı sanki :). Zan'ın, Servet'in hizasında dursaydı yani.

Ben Sabri'nin futboluna kızmıyorum, hatta beğeniyorum genelde, altyapı oyuncusu olduğu için de ayrı bir sempatim var.

Fakat hakeme itirazları deli ediyor beni...Haklı da olsa öyle bir itiraz ediyor ki, kendini antipatik duruma düşürüyor. Bu yaşından sonra umudum az ama inşallah birgün bırakır şu huyunu.

Ben yönetim olsam her itirazına 30 bin ceza keserim..Böylece ya sene sonun a kadar bedava oynar yada huyu düzelir..

Arkadaşlar haksızlık ediyorsunuz Sabriye.Bileklerine son derece hakim.Hız ve teknik mükemmel.Kafa toplarında ise son derece etkili ortaları Maicondan bile daha iyi bence.Rakip takım için herzaman kabus.Rakip tdler için onu durmanın çözüm yolu bulunamadığı bir oyuncu Hiç gerek yok böyle asağılamalara :)

Sabri'ye Beste...

1.65 boyu vardı,

Türlü türlü huyu vardı,

Ortaları baş yarardı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Bambaşka bir hali vardı

Kimse onu anlamazdı

Kendine çalım atardı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Yıllarca takımda kaldı,

Yıllarca karga avladı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Sabri dört nala koşardı

Birden kendini aşardı

Sürekli ofsaytı bozardı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Holiganlık yapardı,

Kaptanlıkta gözü vardı,

Taraftara sözü vardı,

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Sabri ileri akardı

Rakip madeni çıkardı

Yediğimiz kontra ataktı

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Dikkat Sabri Sarıoğluuuu

Hacım eline yüregine saglık beline kuvvet:D

Bu arada o tekrarı bide izle arkadasım sen ben tekrar izlemeden gördüm ofsaytı bozdugunu hemde gözlerimde problem varken gerisini sen dusun yani sabriyi izleye izleye gözlerim bozuldu serefsizim:( ayrıca dun o bize gol atan adamdan 2 kere aynı calımı yedi 3üde yiodu sarp kapattı

Tamam mevkisinde oynamıyor ama oynasa da durum aynı bu adamla olmuyor baba hem ona hem takıma zarar. Cihan ve Orhan gibi yol verin.

Sağ bekte aranan özellikler;hız,çabukluk,hızlanma,dribling,orta yapma,top kesme...

Sabriyi bu 6 özellikte değerlendirirsek eğer;

Hız:5

Çabukluk: 5

Hızlanma: 5

Dribling: 4

Orta yapma: 3

Top kesme: 3

Uğurda ise her ne kadar Sabriden orta yapma,top kesme özellikleri olarak bir gömlek üstün olsada diğer özellikler bakımından Sabrinin iki gömlek altıdır.Rijkaard da doğal olarak,bu özellikleri,tecrübeyi ve fizik kondisyonu da göz önünde bulundurarak Sabriyi tercih ediyor.Sabriyi eleştirmek kolay ama şuanda elimizdekinin en iyisi gene sabri bence.Ama uğur eski uğurun bir gömlek daha üstüne kendini geliştirirse formayı kapar.

Sağ bekte aranan özellikler;hız,çabukluk,hızlanma,dribling,orta yapma,top kesme...

Sabriyi bu 6 özellikte değerlendirirsek eğer;

Hız:5

Çabukluk: 5

Hızlanma: 5

Dribling: 4

Orta yapma: 3

Top kesme: 3

Uğurda ise her ne kadar Sabriden orta yapma,top kesme özellikleri olarak bir gömlek üstün olsada diğer özellikler bakımından Sabrinin iki gömlek altıdır.Rijkaard da doğal olarak,bu özellikleri,tecrübeyi ve fizik kondisyonu da göz önünde bulundurarak Sabriyi tercih ediyor.Sabriyi eleştirmek kolay ama şuanda elimizdekinin en iyisi gene sabri bence.Ama uğur eski uğurun bir gömlek daha üstüne kendini geliştirirse formayı kapar.

Dediklerine aynen katılıyorum hocam. Uğur'un şu an Sabri kadar verimli olacağını düşünmüyorum. Ancak formda bir Uğur formayı kapar :) :melek:

Hız varda herşey hız mı,gidip gidip saçma sapan haraketler yapıyor,sağ kanadı otobana çeviriyor,sağlam yerden 2 pas yapamıyor,böyle bek'i neyleyim arkadaş,alacaksın bir yabancı taş gibi koyacaksın Elano'lara Keita'lara veriyoruz,yıllardır diyorum bu takımın sağ beki yok stoper sevdasına düştük gidiyoruz,oda lazım ama bu sistemde sağ bek çok önemli.

Hız varda herşey hız mı,gidip gidip saçma sapan haraketler yapıyor,sağ kanadı otobana çeviriyor,sağlam yerden 2 pas yapamıyor,böyle bek'i neyleyim arkadaş,alacaksın bir yabancı taş gibi koyacaksın Elano'lara Keita'lara veriyoruz,yıllardır diyorum bu takımın sağ beki yok stoper sevdasına düştük gidiyoruz,oda lazım ama bu sistemde sağ bek çok önemli.

Yabancı alınması konusunda hem fikirim.Veya sabriden iyi yerlide olabilir(maalesef yok).Fakat elimizdekinin en iyisi Sabri şuan için.Hız,sağbek için aranan fakat tek başına yeterli bir özellik değil.Sağbek oyuncusunda aranan özellikleri yukarıda belirttim.Bu özelliklerde ve bu mevkide,Türkiye çapında en iyisi Sabri.Dünyaya açılırsak da şuanda gündem de olan oyuncu Crucicoro mu neydi adını tam hatırlayamadım işte o Sabriden iyi fakat 2.0 GHZ işlemcin varken 2.2 GHZ almak saçma.Bekle 3.0 GHZ si çıksın ondan sonra al :)

Bu sistem dediğin sistemde Sabri ne iş yapacak,kanatlardan bindirme yapıcak.Bir oyuncunun kanatlardan bindirme yapması için ne gerekiyor?.Hız,Hızlanma,Orta yapma,Dribling ve Kondisyon(geri dönüşler için),Orta yapma hariç diğer özellikler sabride fazlasıyla var.Ve onun için Rijkaardın ve Neeskensin birinci tercihi Sabridir bana göre ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt