Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu
Kısaca bize bir Eboue gerekiyor,onu alamasan bile Fransa liginde dinamo gibi adamlar dolu araştırıp alınmalı.
Yabancı alınması konusunda hem fikirim.Veya sabriden iyi yerlide olabilir(maalesef yok).Fakat elimizdekinin en iyisi Sabri şuan için.Hız,sağbek için aranan fakat tek başına yeterli bir özellik değil.Sağbek oyuncusunda aranan özellikleri yukarıda belirttim.Bu özelliklerde ve bu mevkide,Türkiye çapında en iyisi Sabri.Dünyaya açılırsak da şuanda gündem de olan oyuncu Crucicoro mu neydi adını tam hatırlayamadım işte o Sabriden iyi fakat 2.0 GHZ işlemcin varken 2.2 GHZ almak saçma.Bekle 3.0 GHZ si çıksın ondan sonra al
Bu sistem dediğin sistemde Sabri ne iş yapacak,kanatlardan bindirme yapıcak.Bir oyuncunun kanatlardan bindirme yapması için ne gerekiyor?.Hız,Hızlanma,Orta yapma,Dribling ve Kondisyon(geri dönüşler için),Orta yapma hariç diğer özellikler sabride fazlasıyla var.Ve onun için Rijkaardın ve Neeskensin birinci tercihi Sabridir bana göre![]()
Kısaca bize bir Eboue gerekiyor,onu alamasan bile Fransa liginde dinamo gibi adamlar dolu araştırıp alınmalı.