#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Yabancı alınması konusunda hem fikirim.Veya sabriden iyi yerlide olabilir(maalesef yok).Fakat elimizdekinin en iyisi Sabri şuan için.Hız,sağbek için aranan fakat tek başına yeterli bir özellik değil.Sağbek oyuncusunda aranan özellikleri yukarıda belirttim.Bu özelliklerde ve bu mevkide,Türkiye çapında en iyisi Sabri.Dünyaya açılırsak da şuanda gündem de olan oyuncu Crucicoro mu neydi adını tam hatırlayamadım işte o Sabriden iyi fakat 2.0 GHZ işlemcin varken 2.2 GHZ almak saçma.Bekle 3.0 GHZ si çıksın ondan sonra al :)

Bu sistem dediğin sistemde Sabri ne iş yapacak,kanatlardan bindirme yapıcak.Bir oyuncunun kanatlardan bindirme yapması için ne gerekiyor?.Hız,Hızlanma,Orta yapma,Dribling ve Kondisyon(geri dönüşler için),Orta yapma hariç diğer özellikler sabride fazlasıyla var.Ve onun için Rijkaardın ve Neeskensin birinci tercihi Sabridir bana göre ;)

Kısaca bize bir Eboue gerekiyor,onu alamasan bile Fransa liginde dinamo gibi adamlar dolu araştırıp alınmalı.

Evet aynen katılıyorum abi.Korkuyorum bir yandanda takımın ritmini bozacak biri alınır diye.Böyle iyiyiz.Ama olursada kaymaklı kadayıf.

Sabri'nin hızına aldanıyoruz futbol bilgisi 0,yaratıcılık 0,gerçekten Galatasaray'da oynamak bu kadar ucuz olmamalı,tamam seri oyuncu,kıvrak ama yetmiyor işte,topu sürersin at gibi ama ne yapacağını bilmezsen geveler geveler öldürürsün pozisyonu,Sabri topu ayağına alınca korkuyorum diyorum tamam şimdi bir pas hatası kontra atak yeriz,ki öyle oluyor kalbim dayanmayacak artık,adam gibi birini alsınlar ki Keita sağ açık,fil dişinden bir oyuncu olursa Keita'nın performansı %20 daha artar diye düşünüyorum her yol Eboue.

Sabri'nin hızına aldanıyoruz futbol bilgisi 0,yaratıcılık 0,gerçekten Galatasaray'da oynamak bu kadar ucuz olmamalı,tamam seri oyuncu,kıvrak ama yetmiyor işte,topu sürersin at gibi ama ne yapacağını bilmezsen geveler geveler öldürürsün pozisyonu,Sabri topu ayağına alınca korkuyorum diyorum tamam şimdi bir pas hatası kontra atak yeriz,ki öyle oluyor kalbim dayanmayacak artık,adam gibi birini alsınlar ki Keita sağ açık,fil dişinden bir oyuncu olursa Keita'nın performansı %20 daha artar diye düşünüyorum her yol Eboue.

Eboue gelecekse görüşüne katılıyorum kesinlikle renkdaş.

Sağ bekte aranan özellikler;hız,çabukluk,hızlanma,dribling,orta yapma,top kesme...

Sabriyi bu 6 özellikte değerlendirirsek eğer;

Hız:5

Çabukluk: 5

Hızlanma: 5

Dribling: 4

Orta yapma: 3

Top kesme: 3

Uğurda ise her ne kadar Sabriden orta yapma,top kesme özellikleri olarak bir gömlek üstün olsada diğer özellikler bakımından Sabrinin iki gömlek altıdır.Rijkaard da doğal olarak,bu özellikleri,tecrübeyi ve fizik kondisyonu da göz önünde bulundurarak Sabriyi tercih ediyor.Sabriyi eleştirmek kolay ama şuanda elimizdekinin en iyisi gene sabri bence.Ama uğur eski uğurun bir gömlek daha üstüne kendini geliştirirse formayı kapar.

Hız 5 zıplama 3 diriblin 4 orta yapma 1 top kesme 1

Yönetim neden 10 senedir bir sağbek almıyorda bize sabriyi izleme eziyetini sürdürtüyor anlamıyorum!

G.antep maçının Netanya maçının iyi oyuncularından biriydi

Nasıl olsa süper de oynasa kötü denileceği için fazla yorum yapmaya gerek yok

Ne yaparsa yapsın eleştirilecek. 1 maç iyi oynayacak 5 gün konuşulacak iyi olması. 1 maç kötü oynayacak 1 ay kötü oynaması konuşulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=RF-DEYIaM-Q&feature=related

Sabri Sarıoğlu’ndan başlayayım. Sanırım ne görmek istiyorsak onu görüyoruz. Elimde son maça ilişkin istatistikler var. Orada farklı bir şey görünüyor hem Sabri Sarıoğlu için, hem de Hakan Balta için.

Sarıoğlu Hakan Balta, Arda Turan ve Ayhan Akman’la beraber takımın en çok topla oynayan dört futbolcusundan biri. Daha doğrusu Ayhan Akman dışındaki üçü de topla eşit sürelerde oynamışlar.

Şaşıracağın bir istatistik mesela. Arda Turan 45 isabetli pas yapmış, 13 de isabetsiz. Sabri Sarıoğlu ise 43 isabetli pasa karşın 14 yanlış pas vermiş. Ne kadar yakınlar değil mi? Peki sence Hakan Balta’nın durumu ne? 38 olumlu pasa karşın 20 kez yanlış pas vermiş Hakan Balta. Aynı istatistik Kewell için 14′e 11. Yani Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu her 4 topun üçünü olumlu kullanırken Balta her iki topun birini rakibe vermiş.

Dönüp top çalmaya geliyoruz. Takım içinde en çok top çalan Sabri Sarıoğlu. Arda Turan ve Servet Çetin’in toplamı kadar top çalmış 55 numara.

Yetmedi. Top kazanmaya geliyoruz. 18 kez top kazanmış Sarıoğlu, 17 kez de kaybetmiş. Hakan Balta ise 14 kez top kazanırken, 23 kez kaybetmiş. Arda Turan’ı merak ediyorsan 8 kez top kazanırken 17 kez de top kaybetmiş 10 numara. (Bu konuda takımın en iyisi Servet Çetin’le Mustafa Sarp.)

M.S.

Ofansif yedek olara kullanmalıyız.Kademeye girmesi sıfır..Geçen yıl Gençler maçında kademe hatası ile gol yaptırdı sanırım türkiye kupası idi..Busene penaltı ile başladı..Bize etkili kademelere iyi girecek biri şart..

Sabri Sarıoğlu’ndan başlayayım. Sanırım ne görmek istiyorsak onu görüyoruz. Elimde son maça ilişkin istatistikler var. Orada farklı bir şey görünüyor hem Sabri Sarıoğlu için, hem de Hakan Balta için.

Sarıoğlu Hakan Balta, Arda Turan ve Ayhan Akman’la beraber takımın en çok topla oynayan dört futbolcusundan biri. Daha doğrusu Ayhan Akman dışındaki üçü de topla eşit sürelerde oynamışlar.

Şaşıracağın bir istatistik mesela. Arda Turan 45 isabetli pas yapmış, 13 de isabetsiz. Sabri Sarıoğlu ise 43 isabetli pasa karşın 14 yanlış pas vermiş. Ne kadar yakınlar değil mi? Peki sence Hakan Balta’nın durumu ne? 38 olumlu pasa karşın 20 kez yanlış pas vermiş Hakan Balta. Aynı istatistik Kewell için 14′e 11. Yani Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu her 4 topun üçünü olumlu kullanırken Balta her iki topun birini rakibe vermiş.

Dönüp top çalmaya geliyoruz. Takım içinde en çok top çalan Sabri Sarıoğlu. Arda Turan ve Servet Çetin’in toplamı kadar top çalmış 55 numara.

Yetmedi. Top kazanmaya geliyoruz. 18 kez top kazanmış Sarıoğlu, 17 kez de kaybetmiş. Hakan Balta ise 14 kez top kazanırken, 23 kez kaybetmiş. Arda Turan’ı merak ediyorsan 8 kez top kazanırken 17 kez de top kaybetmiş 10 numara. (Bu konuda takımın en iyisi Servet Çetin’le Mustafa Sarp.)

M.S.

İstatistikleri ben de Gaziantep maçı linkine paylaşmıştım. Görünce ben de şaşırdım açıkçası. Ancak en azından her oyuncumuz hakkında iyi şeyler düşünerek yazmaya çalışıyorum. O yüzden Sabri hakkında da pek kötü şeyler yazmamaya çalışırım. Uğur henüz hazır değil ve Sabri'yi kesecek düzeyde değil. O yüzden Sabri'nin oynamasını yadırgamamak lazım.

Gökhan Zanin istatistikleri nasil peki?

Ona dair bilgide varmi elinizde arkadaslar.

M.S.

sagolasin bizimle paylastigin icin.

Bu hangi maça ait istatistikler.Antep maçıdır herhalde çünkü iyi pas yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt