#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

bende katılıyorum bu yorumları yapan arkadaşlar rijkaard dan ii mi biliyolar fatih terimden iimi biliyolar

bende katılıyorum bu yorumları yapan arkadaşlar rijkaard dan ii mi biliyolar fatih terimden iimi biliyolar

Rijkaard çok isteye isteye Sabri'yi orada oynatıyor sanıyorsun değil mi?Uğur hazır değil,Serkan yetersiz.Milli Takım'da da G.Gönül oynuyor zaten.

sabriyi eleştirmeyen yok

bizimkiler olsuni febelisi bejekelisi olsun

spor yazarları olsun (büyük bi kısmı zaten umurumda değil)

buna rağmen çıkıp oynuyor

şunu kabul etmek gerekir bu her kişinin harcı değildir o kadar eleştirye rağmen oynamak

o kadar teknik adam geldi geçti sabriyi kesemedi

demek anlamayan biziz

Hakan Balta'yı niye kimse eleştirmiyor,niye yuhalamıyor,niye küfretmiyor demek ki bir problem var!

sabri alternatifsizlikten oynuyor! uğur hazır değil serkan tecrübesiz! yoksa eminimki yönetim sağbeke yabancı oyuncu alsaydı şimdi o oynardı! yada en azından abdurrahman dereli alınsaydı oda keserdi sabriyi! milli takım olayına gelince sabriyi Galatasaray'da altyapıdan a takıma çıkaran zaten fatih terim! sabriye karşı takıntısı var o yüzden çağırıyor yoksa milli takımın başına başka bir hoca geçse sabri milli formayı rüyasında görür!

seviyorum bu adamı ya:) çok ii bir galatasaraylı...o horozlanan bacaksız tosuncuğunun boğazına direk sarılmıştı:D dengesiz falan ama ne bilim sabri hata yapınca ben gülüyorum kızamıyorum:)

Hakan Balta'yı niye kimse eleştirmiyor,niye yuhalamıyor,niye küfretmiyor demek ki bir problem var!

ben bi sorun olmadığını soylemiyorum. orta yapmasını hala bilmiyor bazen pas verirken saçmalıyor ayhanda fırçalıyor..

soylemek istediğim özetle şu

ülkedeki en çok eleştirilen oyuncu ama gelen hiç bir teknik adam onu kesmedi. bu kesimleyeceği anlamına gelmez tabiki

hakan gibi ikinci bi oyuncu bu ligde yok

Sabrisiz bir takım ön ateş takımları bulunmayan bir uzay gemisi gibidir.

ben bi sorun olmadığını soylemiyorum. orta yapmasını hala bilmiyor bazen pas verirken saçmalıyor ayhanda fırçalıyor..

soylemek istediğim özetle şu

ülkedeki en çok eleştirilen oyuncu ama gelen hiç bir teknik adam onu kesmedi. bu kesimleyeceği anlamına gelmez tabiki

hakan gibi ikinci bi oyuncu bu ligde yok

Burası Galatasaray hocam,Sabri'nin iyi niyetine mücadelesine laf etmek hiçbir Galatasaraylıya yakışmaz ama burada oynamak için de yalnızca mücadele yetmez.

Galatasaray da oynayan biriyle, hele ki o gercek Galatasarayli biri iken onunla dalga gecenler ayip etmiyorlar mi?

https://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=15323&page=6

Sabri hakkında düşündüklerim aşağıdakilere yakındır, üzerine alınmak isteyen önden buyursun kişisel değildir.

Sabri Sarıoğlu yapılan saygısızlıkları hak eden biri değil.

xetex' Alıntı:
şamar oğlanıdır sabri.

millet pası yanlış atar "şak şak", "olsun koçum" "nazar değmesin", bu gariban bir tane pası taraftarın istemediğine atar "yuuh" "s.. git" "sabriaahhhh".

sabri türkiye'ye gelmiş en büyük yetenek değil, ama bulunduğu tarafa hep dinamizm getirir, çabalar, didinir, gol atar, şut atar, tekmenin üzerine atlar, saha içinde azar yer yine de başını öne eğer yürür.

bence bu çocugun sıfatından dolayı böyle oluyor, aynısı fenerli selçuk için de geçerli.. bu iki arkadaşın da suratında bir saflık var ya - yüklen babam yüklen. ulan adamın götü kalkık değil diye bu kadar vurmak ancak türkiye'de mümkün. altta kalanın canını çıkaran bir kültür. adam da öz güven kalmıyor ki. herif tam sut cekecek, ulan şimdi yine küfür yemeyelim diyip olmayacak yere sallıyor pası.

sabrinin sıçtığı maç var mı, var! yahu kimin yok? hadi onun ki az biraz daha fazla. ama el insaf!. bu adamın koşmadığı kendini hırpalamadığı bir tek maç kim söyleyebilir?

sabri hedef tahtasıdır. küfür yer garibim yine de gelir tribunden ozur diler. yahu gslisi fblisi bjklisi hep beraber maşak oğlanı yaptık çocuğu. fıkraları bile var. temel çıktı sabri giriyor. puahahuha.

sabri! bak burayı okuyorsan, bil ki o kapalıda çok destekçin var. biri de burada.

sen koş çocuğum hiç durma. yüreğin yeter.

tsllbn' Alıntı:
artık insanlar bulundukları ortama uyum sağlamak*, adamdan sayılmak için mi bu futbolcuya bok atıyorlar bilmiyorum ama gerçekten kendisi ile ilgili yapılan espri girişimleri artık baymanın da ötesine geçti.

tamam, güzel bir sinerji yakalanmıştı yurt çapında. sabri ile dalga geçtik, güldük. ama artık bir durun da farkına varın ne yaptığınızın, "ne yapıyorum ben ya?" deyin de bir sarsılın.

hayır bir de, galatasaray taraftarı olarak galatasaray'ın özellikle bu sezon her şeyden çok sabıra ihtiyacı olduğunu söylüyoruz ama konu sabri sarıoğlu olduğunda, kötü oynamasa bile çamur atmayı hak görüyoruz. neden? çünkü eğer sabri'yi eleştirirsek insanların gözünde "cool çocuk" oluyoruz*.

doğal olarak, sabri sarıoğlu da her futbolcu gibi eksileri olan bir futbolcu. ama galatasaray'ın kadrosundaki diğer futbolcularda olmayan bir artısı var. o da bunca saçma sapan eleştiriye rağmen çıkıp hala iyi oynayabilmesi. evet, eğlencenizi bozmak istemezdim ama sabri sarıoğlu iyi oynuyor. tabi bu gerçekle yüzleşmek bazıları için çok zor, çünkü sabri eğer iyi oynuyorsa nasıl insanları güldürecekler? ne yapacaklar da sabri sarıoğlu esprilerini hala anlamlı kılabilecekler?

ha eğer sabriyi eleştirme nedenleriniz bunlardan farklı ise o zaman ;

sabri isabetsiz orta yaptığında "yuuuhh", keita* isabetsiz orta yaptığında "şak şak şak" demeyin.

sabri isabetsiz pas verdiğinde "eh yeter, bu ne be", arda* isabetsiz pas verdiğinde "olsun, önemli değil" demeyin.

sabri yapsa hemen klavyeye sarılmanıza yol açacak bir hareketi, sırf başka bir futbolcu yaptı diye anlayışla karşılamayın.

(bkz: onyargılı eleştiri mekanizması)

Sabri'nin artık ayrılması lazım takıdan. Taraftar, top daha ayağına gelirken homurtuya başliyor. Ara iyice açıldı. Hem kendisi hem kulüp için en iyisi ayrılması.

Sabri gitmesin, ama 11'de de olmasın. Yedekte otursun.

Yedek kulübesinde oturup takımı mı karıştırsın? Sabri, Hakan Ünsal mantalitesini işletiyor Galatasaray'da. Seneye gönderileceğine inanıyorum. Adnan Polat takımı karıştıran zarar veren futbolcuları düzenli bir şekilde her sene 2 tanesini yolladı. Adnan Polat zeki adam vesselam....

Sabri kendine edilen onca küfüre rağmen hala sahada mücadele edebiliyor kendisini tebrik ediyorum.Hanginiz Sabri'nin yaptığını yapabilir?

Tallinn maçında Sabri'ye top geliyor tribünlerden uğultu , biraz rahat bırakalım o da Rijkaard'dan nasibini alsın pozitif yönde.Ayrıca istatistikler hiç de öyle demiyor 88 kere topla buluşmus 77 isabetli pas yapmış.Alışkanlıklarından nasıl hemen vazgeçsin .Milan Baros'a destek oluyoruz Sabri'ye de olalım.Ama hepimiz o kadar odaklanmışız ki Sabri yaa bu düzelmez gitsin ... Biraz olumlu taraftan bakmak lazım tabi görmek istersek...

Bugün maça gelecekler de lütfen Homurdanmayı bıraksın hiç yakışmıyor......

Kayserispor maçının özellikle ilk yarısında iyiydi, hata yapmadı. 1. dakikada olması gereken yerdeydi ve yiyebileceğimiz bir golu engelledi. Taraftar olarak yanında olduğumuz sürece Rijkaardla birlikte hatalarını aza indirebilir, fakat kendi mevkisinde oynaması imkansıza yakın.

Bugün çok beğendim Sabri'yi.

Sabri bu kadar iyi olabiliyorsa bundan Rjikaard'ın payının büyük olduğunu düşünüyorum.

Birde Elanonun golünde herkes Elanonun üstüne atladı en son Sabri geldi herkesin üstüne çullandı Baros gelip Sabriyi itti yerlere yattım orda :D :D

Sabri kötü oynadığında denilen ''Bildiğin Sabri işte.'' ama iyi oynadığında denilen ''Rijkaard faktörü.''.

Bu mantıktan da vazgeçsek artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt