#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 55 Sabri Sarıoğlu

Sabri'yi pek beğenmem ama hakkınıda veririm. Bunu söylemek mantık dışı değil bence.

Sabri'yi pek beğenmem ama hakkınıda veririm. Bunu söylemek mantık dışı değil bence.

Geneli kastetmiştim aslında.Lafım Sabri kötü oynadığında,hatta kötü oynamadığı maçlarda bile körü körüne eleştirip,iyi oynadığında Rijkaard Sabri'yi bile değiştirdi diyenlere.Demek istediğim Sabri'de iyi oynayabilir,çekinmeyin söyleyin...

Defansif anlamda Sabri adına lig tarihinin en iyi oynunu oynadı helal lenn Sabrican

Bunda bir gelisme var gibi sanki 2 tane güzel orta acti bugün :D

Birkaç ufak hata dışında canavardı Sabri. Kademeye de çok iyi girişleri oldu, ikili mücadelelerde özellikle güzel kaptı topları, duran topların usta ismi Sabri:D Ama cidden bugün ayağının ayarı iyiydi.

elanonun golünde yerde sevinirken millet biri durdu havaya zıplayıp atladı ve diğer tarafa düştü dedim ki bu kesin sabri:D koçumsun hemen belli ediyon kendini:D

Valla bugün çok iyiydi çok pres yaptı defansif olarakta iyiydi hep böyle oyna Sabri..

Ne iyisi be. Keita'yı oynatmadı bi türlü. 3-4 pozisyonda Keita bomboştu atmadı. Geçen maçtada böyle yapmıştı.

Ne iyisi be. Keita'yı oynatmadı bi türlü. 3-4 pozisyonda Keita bomboştu atmadı. Geçen maçtada böyle yapmıştı.

Aman 3-4 pozisyonu kalsın adam bu zamana kadarki en kral defansif oyununu oynadı ki ben Sabri yerine Uğur Uçar'ın oynatılmasından yana olan biriydim gerçi hala öyle biriyim :rolleyes:

Düşüncene saygım sonsuzzzz.

Ama bu adam SABRİ yaa nasıl iyi olabilir.Belki sizin mahalle takımında japon kale oynarken iyi olur:D

Çağır bakalım gelecekmi sizin mahalleye?

Valla orasını bilemem dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri Frank Rijkaard oynatıyorsa japon kalede çok iyi demekki...

Ha ben Uğur Uçar'dan yanayım o ayrı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt